QUOTE(Roga @ 2009 06 22, 17:47)
jau mano kantrybė ir baigia išsekti, dar paskutinė viltis įdarbinsiu pas save darbe tegul dėlioja limonadus

jai ir tai nepadės tada tikrai teks vaistus gerti vėl.
nes jau visai niekada neišeidavo nepasiklausias iš namų, o dabar net nebesako, nieko nieko neklauso, o jai paklausi atsako nežinau arba nuirkas
o kaip juda, kaip lekia, kaip kalba, atrodo visi jo turbo reaktyviniai varikliai susijungė, aš jau jį net keliu ryte, kad pabėgiotu, ir vakare kieme, nurodau kiek ir kur turi ratus bėgti, jau nebegaliu.
tikrai žmonių nepakeisi
keistai skamba, kad stratera neištirta, nes man VRC sakė kad vieni iš geresnių yra
o apie anuos neesu nieko negirdėjusi.
Ne taip parašiau tų vaistų pav

. Jie vadinasi-Priperidoni. Šiandien buvau su vaiku pas psichiatrę tai ji šiuos išrašė pabandymui-10 tab., ir po savaitės liepė ateit papasakoti apie vaiko elgesį. Jei jie nepadės,tada išrašys STRATERĄ. Bet ir šiuos kur išrašė-keliuose vaistinėse buvau,bet neradau,tad teks į didžiąsiąs vaistines važiuot ieškot Priperidoni.
Papildyta:
QUOTE(Viktute @ 2009 06 24, 23:00)
mano sunus miegalius... ryte jis miega ilgiausiai, pietu miego irgi apie kelias valandas, o yra padidinto jautrumo vaikas, turi neurodermita ir astmini bronchita nervu pagrindu... na bet miega gerai...tikekit ar ne..
Mano sūnus tai vyturėlis.-Ar jis vėlai eis miegot ar anksti,vistiek pabunda pats pirmas paryčiais-ir mums neduoda ramybės. Paskui jį turim visi keltis.

Dieną pietų namie išvis beveik nemiega,nebent būna labai pavargęs.