Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vaikas hiperaktyvus 6

QUOTE(gobsiukas @ 2009 08 20, 20:23)
as ir suprantu kad daktarai kartais perdeda ypac pikta kai aplinkiniai zmones pamato mano berniuka visiems atrodo normalus o kai daktarai pamato kol dar neturejom negalios klausdavos ar jus nesitvarkot negalia , tikrai nesuprantu g.gif
jus tai dideli ir kiek vargelio isvarge , o gal kai didesnis truputi lengviau?

kad sunkiau tik biggrin.gif nors viena paguoda, kad jau galime susikalbėti, bet jau prasidėjusi paauglystė, ir karts nuo karto mums pasireiškia ir depresija, tokiu momentu mano vaikas gali save labai susižaloti, todėl lankomės reguliariai pas psichiatre.
o kaip jums vasara, kiek suprantu nuo rudens keliausite į darželį?
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2009 08 21, 11:55)
kad sunkiau tik biggrin.gif nors viena paguoda, kad jau galime susikalbėti, bet jau prasidėjusi paauglystė, ir karts nuo karto mums pasireiškia ir depresija, tokiu momentu mano vaikas gali save labai susižaloti, todėl lankomės reguliariai pas psichiatre.
o kaip jums vasara, kiek suprantu nuo rudens keliausite į darželį?

oj as tave puikiai suprantu nors mano maziukai dar mazi ir paauglyste dar toli , bet as buvau labai sunkus vaikas ir jei daktarai but buve tai nezinau ka butu nustate blush2.gif didziausia uzuoja mano mamai ir aciu uz kantrybe 4u.gif
vasara leidziame normaliai , va tik dabar truputi sunku nes , vasaros pradzioj nedirbau ir vaiku per vasara i darziuka nevedziau, o va liepos pabaigoj radau darba ir vaikucius nuveziau pas anyta , tai ir vaikams sunku ir man , ir seneliams . Va kaip mociute pasakojo maziaus charakteris nepavydetinas , ji uzgalvos uzsiemus sako nezinau kaip reiks isbuti dar sav biggrin.gif ,tai dabar labai laukiam rudens kad galetume isivaziuoti i vezias smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gobsiukas @ 2009 08 22, 09:07)
oj as tave puikiai suprantu nors mano maziukai dar mazi ir paauglyste dar toli , bet as buvau labai sunkus vaikas ir jei daktarai but buve tai nezinau ka butu nustate blush2.gif didziausia uzuoja mano mamai ir aciu uz kantrybe 4u.gif
vasara leidziame normaliai , va tik dabar truputi sunku nes , vasaros pradzioj nedirbau ir vaiku per vasara i darziuka nevedziau, o va liepos pabaigoj radau darba ir vaikucius nuveziau pas anyta , tai ir vaikams sunku ir man , ir seneliams . Va kaip mociute pasakojo maziaus charakteris nepavydetinas , ji uzgalvos uzsiemus sako nezinau kaip reiks isbuti dar sav biggrin.gif ,tai dabar labai laukiam rudens kad galetume isivaziuoti i vezias smile.gif

nieko juk tam mes mamos ir esame, atrodo neįmanomus dalykus galime padaryti.
ir aš jau laukiu kol viskas į vėžias atsistos, bet iš kitos pusės bijau nes mokslais reiks vėl kariauti, ir kuom nors motyvuoti, kad reikia mokytis.

o turiu klausima, gal kuri iš mūsų daugiau žino apie hipoterapija, esu girdėjusi, kad yra Marijampolėje ir šiauliuose, ir kad užsiima su autistukais ir turinčiais cerabralinį paralyžių, bet vat su hiperiukais, kad kas užsiima neesu gidėjusi. gal kuri iš jūsų girdėjote g.gif
Atsakyti
Na va, labai jau retai as cia uzsuku.. tiklsiau paskaitau, tai daznai, bet retai randu laiko atrasyti... taigi dar kart aciu uz padrasinima eit daryt tyrimus. ketvirtadieni jau vaziuosim pas neurologa. thumbup.gif
bet info pirmam puslapi netiksli. paskambinau tuo tel. kur kaune nurodytas, tai sake jie jokiu tyrimu ir konsultaciju siuo klausimu nedaro. sake kreiptis i klinikas arba centro poliklinika... na bet man pazystama gydytoja rekomendavo i vaiko raidos klinika eit... tai ziuresim, kaip ten bus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2009 08 22, 08:48)
nieko juk tam mes mamos ir esame, atrodo neįmanomus dalykus galime padaryti.
ir aš jau laukiu kol viskas į vėžias atsistos, bet iš kitos pusės bijau nes mokslais reiks vėl kariauti, ir kuom nors motyvuoti, kad reikia mokytis.

o turiu klausima, gal kuri iš mūsų daugiau žino apie hipoterapija, esu girdėjusi, kad yra Marijampolėje ir šiauliuose, ir kad užsiima su autistukais ir turinčiais cerabralinį paralyžių, bet vat su hiperiukais, kad kas užsiima neesu gidėjusi. gal kuri iš jūsų girdėjote g.gif

Labuką 4u.gif Apie hipoterapiją Kaune nesu girdėjus,bet galėsiu paklaust vaiko psichiatrės,kai pas ją apsilankysim. O, apsilankysim greičiausiai tik Rugsėjo mėn. Kadangi,man jau atostogos,tai rytoj važiuojam į pajūrį pas vyr.gimines pailsėt nuo darbų. Vežamės ir sūnų,bet greičiausiai ten be vaistų neapseisim g.gif Bus matyt ax.gif
Atsakyti
aš pati jau ir nuo rugsėjo eisiu ir pasiklausiu. nes kiek kalbėjau ji man sakė tokiems vaikams kaip mūsų nėra, tiesiog maniau, gal vat kas yra gidėja, kad gal kas papsakotų kaip elgtis, kad vaikui padėti ir neišgasdinti arklio. nes aš apti dievinu arklius ir neblogai moku elgtis, bet juk vistiek hiperiukai juda kruta, vat kad nebūtų nelaimės.
Atsakyti
Labuką,grįžom iš pajūrio penktadienį. Bet, sunku buvo su vaiku susitvarkyt,tad gėrėm vaistus. Šiaip leidom ant atrakcijonų,kurie ne tokie baisūs. Tai,kai buvo ant batuto su gūmom,tai patenkintas baisiai,tai net nulipt nenorėjo,kai baigdavosi laikas. Ant pripūčiamų atrakcijonų-visai neįmanoma sutramdyt,tai per visus iš eilės perėjo. Buvo ir šiokių tokių kaprizų,tai vos ne vos sutramdėm. Šį savaitgalį jau namuose,tai būnam be vaistų,tai baigiu nuprotėt ax.gif Ėjom ryte į parduotuvę,tai visą kelią zyzė,specialiai į balas lipo. O parduotuvėj sunkiai pati tvardžiausi,nes viską imą-noriu to noriu ano. Bandžiau aiškinti,kad visko nenupirksiu ko nori,tai liepiau tik vieną daiktą išsirinkt. Tai išsirinko cocacolos mažą buteliuką. O prie kasų buvo,kaip tyčia didelės eilės. Jis muistėsi ir zyzė,krito žemėn doh.gif ... Sulaukiau,net pastabų iš aplinkinių,kad vaikas neklauso,kad reikia gero diržo. Tada vienam seniui stovėjusiam prieš mus pasakiau,kad jis yra hyperaktyvus,ir sunku jį sutramdyti. Tada jis pasakė-viskas aišku. Išeinant iš parduotuvės ir aš jau neapsikenčiau užplojau jam per sėdynę su ranka. Nes pradėjo rėkt,kad gert nori,ir kad jam atsukčiau tą colos buteliuką. Vienu žodžiu prasikankinau visą dieną su jo kaprizais. Dabar jau šiek tiek ramesnis,nes rado užsiėmimą su statybiniu kranu(žaisliniu).
Papildyta:
QUOTE(Roga @ 2009 08 25, 18:14)
aš pati jau ir nuo rugsėjo eisiu ir pasiklausiu. nes kiek kalbėjau ji man sakė tokiems vaikams kaip mūsų nėra, tiesiog maniau, gal vat kas yra gidėja, kad gal kas papsakotų kaip elgtis, kad vaikui padėti ir neišgasdinti arklio. nes aš apti dievinu arklius ir neblogai moku elgtis, bet juk vistiek hiperiukai juda kruta, vat kad nebūtų nelaimės.

Kaip suprantu,norit sūnų į žirgyną nuvest pajodinėt? Ar aš ne taip suprantu g.gif
Atsakyti
Roga, man atrodo hipoterapija buvo ir Bendoreliuose, reiktu pasiklaust
Atsakyti
QUOTE(Sandra29 @ 2009 08 30, 21:24)

Kaip suprantu,norit sūnų į žirgyną nuvest pajodinėt? Ar aš ne taip suprantu g.gif

QUOTE(Alchemie @ 2009 08 31, 11:17)
Roga, man atrodo hipoterapija buvo ir Bendoreliuose, reiktu pasiklaust

aš pati planuoju kada nors tokį pasijodinėjima padaryti, kartu su psichiatre pasikalbėsiu, gal keleta metų bėgyje man pavyks ką sukurti.

dėl to renku medžiaga, kas turi patirties, tenai noriu pabuvoti ir pasižiūrėti kas ir kaip.
Atsakyti
Roga..nu as irgi apie tai galvojau, bet tam turi uzsiauginti ramu zirga (t.y. apie 4-5 metus darbo su zirgu), kad jis tiktu hipoterapijai
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2009 09 01, 10:44)
Roga..nu as irgi apie tai galvojau, bet tam turi uzsiauginti ramu zirga (t.y. apie 4-5 metus darbo su zirgu), kad jis tiktu hipoterapijai

Sveikos, mamytės. Su rugsėjo pirmąja. Daug kantrybės, ištvermės ir sveikatos.
Oho kokius planus rezgate. Tikros šaunuolės !!!!!!!
Roga aš dar tikiuosi su tavim kada susitikti, Žinoma jei tu norėsi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2009 09 01, 09:44)

visa tai žinai, aš ju dievinu pati arklius, aišku neesu nuo mažens auginusi, bet juk galima pasidomėti, dar pakalbėsiu su psichiatre pasitarsiu.

QUOTE(nora056 @ 2009 09 01, 19:27)
Sveikos, mamytės. Su rugsėjo pirmąja. Daug kantrybės, ištvermės ir sveikatos.
Oho kokius planus rezgate. Tikros šaunuolės !!!!!!!
Roga aš dar tikiuosi su tavim kada susitikti, Žinoma jei tu norėsi smile.gif

jo rugsėjis prasidėjo, Benas nervingas toks, virsta net lygioje vietoje. bet tvardosi kiek nuo jo priklauso.
o visa tokia svajone aš gyvendinsiu, nes jai viskas gerai po metų kelsimės į kaimą, ir nuo to viska pradėsime nuo pradžių.

butinai noriu susitikti, kad ir kita savaite, jūs parašykite, kada po darbo galėsime susitikti.
Atsakyti