Labuką,grįžom iš pajūrio penktadienį. Bet, sunku buvo su vaiku susitvarkyt,tad gėrėm vaistus. Šiaip leidom ant atrakcijonų,kurie ne tokie baisūs. Tai,kai buvo ant batuto su gūmom,tai patenkintas baisiai,tai net nulipt nenorėjo,kai baigdavosi laikas. Ant pripūčiamų atrakcijonų-visai neįmanoma sutramdyt,tai per visus iš eilės perėjo. Buvo ir šiokių tokių kaprizų,tai vos ne vos sutramdėm. Šį savaitgalį jau namuose,tai būnam be vaistų,tai baigiu nuprotėt

Ėjom ryte į parduotuvę,tai visą kelią zyzė,specialiai į balas lipo. O parduotuvėj sunkiai pati tvardžiausi,nes viską imą-noriu to noriu ano. Bandžiau aiškinti,kad visko nenupirksiu ko nori,tai liepiau tik vieną daiktą išsirinkt. Tai išsirinko cocacolos mažą buteliuką. O prie kasų buvo,kaip tyčia didelės eilės. Jis muistėsi ir zyzė,krito žemėn

... Sulaukiau,net pastabų iš aplinkinių,kad vaikas neklauso,kad reikia gero diržo. Tada vienam seniui stovėjusiam prieš mus pasakiau,kad jis yra hyperaktyvus,ir sunku jį sutramdyti. Tada jis pasakė-viskas aišku. Išeinant iš parduotuvės ir aš jau neapsikenčiau užplojau jam per sėdynę su ranka. Nes pradėjo rėkt,kad gert nori,ir kad jam atsukčiau tą colos buteliuką. Vienu žodžiu prasikankinau visą dieną su jo kaprizais. Dabar jau šiek tiek ramesnis,nes rado užsiėmimą su statybiniu kranu(žaisliniu).
Papildyta:
QUOTE(Roga @ 2009 08 25, 18:14)
aš pati jau ir nuo rugsėjo eisiu ir pasiklausiu. nes kiek kalbėjau ji man sakė tokiems vaikams kaip mūsų nėra, tiesiog maniau, gal vat kas yra gidėja, kad gal kas papsakotų kaip elgtis, kad vaikui padėti ir neišgasdinti arklio. nes aš apti dievinu arklius ir neblogai moku elgtis, bet juk vistiek hiperiukai juda kruta, vat kad nebūtų nelaimės.
Kaip suprantu,norit sūnų į žirgyną nuvest pajodinėt? Ar aš ne taip suprantu