Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vaikas hiperaktyvus 6

QUOTE(Alchemie @ 2009 11 12, 12:29)
gal saviverte kyla? g.gif  bigsmile.gif
uztektu manau ir dvieju dienu

tikiuosi, labai tikiuosi, taip norėtusi, kad nors kiek savimi pasitikėtų, nors kiek. ir vat motyvacija mokytis, kol mokykloje, kol gali susikaupti tada puiku, o namie bešansų schmoll.gif galiu laikyti, kad ir per naktį nepadaro nieko gero verysad.gif na bet darome, o kur dėtis, ko nespėjame iki miego, tada prašau mokytojos, kad padėtų, nes ateiname 7 valanda ryte, tai valanda turi laiko, pasidaryti. visada buvau ir būsiu dėkinga savo mokytojai.
oj Alchemie, kaip tave suprantu, kiek mes dirbome, kad Benas prakalbėtų. tu auksas, nuostabi mama, kiek visko padarei ir darai dėl savo aukso vaiko 4u.gif

o dėl vaistų, jei iki naujų metų priims nurodymą kompensuoti tai kompensuos, jei ne, tai tada viskas bus be šansų artimiausiu metu doh.gif verysad.gif vat tokias žinias sužinojome verysad.gif

QUOTE(rackiene @ 2009 11 12, 17:22)
ačiukas. miego laiką esu nustačius, eina miegot apie 21.40, kai pažiūriu "Moterys meluoja geriau"  biggrin.gif  ryte irgi keliames 7,05, nes reikia į mokyklą  doh.gif  bet dienos metu, tai veda mane iš proto, karstosi lovomis, kur eina ten griuna, neklauso, o aš paskutiniu metu irgi matyt pavargus, nenesusilaikau pradedu šaukti, ir į užpakalį užmetu, žinau, kad negerai, bet nebžinau ką daryt  doh.gif  unsure.gif

o tu turi galimybe pabūti viena, na kur nors nueiti su draugėmis, ar taip kur parelaksuoti? tau dabar reikia pailsėti nuo vaiko ir vaikui nuo tavęs, tada kitaip pažiūrėtumei į viska.
o jūs kur gyvenate?
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2009 11 12, 19:09)
o tu turi galimybe pabūti viena, na kur nors nueiti su draugėmis, ar taip kur parelaksuoti? tau dabar reikia pailsėti nuo vaiko ir vaikui nuo tavęs, tada kitaip pažiūrėtumei į viska.
o jūs kur gyvenate?

šiaip labai retai, nes vyras dirba po 2 mėnesius užsienyje, tai aš su abiem vaikais namie esu doh.gif dar mažojo dabar toks momentas, visur lipa, kariasi, irgi matyt bus iš judriųjų doh.gif biggrin.gif Gyventu Klaipėdoje. Va, šeštadienį važiuosim su panele į šokių varžybas, treneris sakė yra pagerėjes elgesys thumbup.gif Preitais metais gėrėm Gotu kola, tai ar taip atrodo, bet mokės geriau arba dėl to, kad tik pirma klasė tebuvo doh.gif
tiesa ji kartais savaitgaliais būna pas senelius (tik mažasis lieka su manim) tai atvaževus jos pasiimti, ji prie senelių išvis atsikalba. Nes seneliai be galo ją lepina doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rackiene: 12 lapkričio 2009 - 19:50
QUOTE(rackiene @ 2009 11 12, 20:45)
šiaip labai retai, nes  vyras dirba po 2 mėnesius užsienyje, tai aš su abiem vaikais namie esu  doh.gif dar mažojo dabar toks momentas, visur lipa, kariasi, irgi matyt bus iš judriųjų  doh.gif  biggrin.gif  Gyventu Klaipėdoje. Va, šeštadienį važiuosim su panele į šokių varžybas, treneris sakė yra pagerėjes  elgesys  thumbup.gif  Preitais metais gėrėm Gotu kola, tai ar taip atrodo, bet mokės geriau arba dėl to, kad tik pirma klasė tebuvo  doh.gif
tiesa ji kartais savaitgaliais būna pas senelius (tik mažasis lieka su manim) tai atvaževus jos pasiimti, ji prie senelių išvis atsikalba. Nes seneliai be galo ją lepina  doh.gif

o vat čia sunkiau, o gal kas iš artimųjų galėtų pabūti su vaikais g.gif tau reikia poilsio.
pas jus klaipėdoje yra hiperaktyvių vaikų atrodo draugija ar susiburimas g.gif

o tavo mergaitė kiek suprantu lanko sportinius šokius?
o ką mokytoja sako, ar ji susikaupia per pamokas, ar gali dirbti, kaip namie su pamokų ruošimu?
Papildyta:
QUOTE(rackiene @ 2009 11 12, 20:45)

tiesa ji kartais savaitgaliais būna pas senelius (tik mažasis lieka su manim) tai atvaževus jos pasiimti, ji prie senelių išvis atsikalba. Nes seneliai be galo ją lepina  doh.gif

o sakai seneliams, kad negalima viska leisti ir lipti ant galvos? kad taisyklės ir drausme yra labai svarbu vaikui ir seneliams ir ent tau?
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2009 11 12, 19:54)
o vat čia sunkiau, o gal kas iš artimųjų galėtų pabūti su vaikais g.gif tau reikia poilsio.
pas jus klaipėdoje yra hiperaktyvių vaikų atrodo draugija ar susiburimas g.gif

o tavo mergaitė kiek suprantu lanko sportinius šokius?
o ką mokytoja sako, ar ji susikaupia per pamokas, ar gali dirbti, kaip namie su pamokų ruošimu?
Papildyta:
o sakai seneliams, kad negalima viska leisti ir lipti ant galvos? kad taisyklės ir drausme yra labai svarbu vaikui ir seneliams ir ent tau?

Iš artimųjų tik vieni seneliai yra smile.gif tik kartias išeinu į kirpyklą doh.gif tai pabūna draugės mergaitė, duodu biški pinigų jai biggrin.gif
Apie tuos sūsibūrimus esu girdėjus, bet kadangi, aš nemanau, kad pas mano paną tikras hyperaktyvūmas, ji tik labai judri (bent aš taip iš to ką skaičiau nusprendžiau) doh.gif
Aha, lanko pramoginius šokius, 4 kartus savaitėje, dar daile lankom thumbup.gif
Mokytoja kiek šnekėjom, yra apsiskaičius apie judrius vaikus, tai ji karolinai duoda papildomos veiklos, nes ji beveik viską padaro pirma iš skubėjimo doh.gif , sudrausmina, nes maniškė žvalgos, šnekina kitus doh.gif (yra pakankamai griežta) thumbup.gif .Namie pamokas ruošia pati thumbup.gif
O su seneliais nein susišnekėt, jie namato problemos ir jiedaro kaip atrodo jiems gerai. Myli ją ir lepina wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rackiene @ 2009 11 12, 21:01)
Iš artimųjų tik vieni seneliai yra  smile.gif  tik kartias išeinu į kirpyklą  doh.gif  tai pabūna draugės mergaitė, duodu biški pinigų jai  biggrin.gif 
Apie tuos sūsibūrimus esu girdėjus, bet kadangi, aš nemanau, kad pas mano paną tikras hyperaktyvūmas, ji tik labai judri (bent aš taip iš to ką skaičiau nusprendžiau)  doh.gif 
Aha, lanko pramoginius šokius, 4 kartus savaitėje, dar daile lankom  thumbup.gif
Mokytoja kiek šnekėjom, yra apsiskaičius apie judrius vaikus, tai ji karolinai duoda papildomos veiklos, nes ji beveik viską padaro pirma iš skubėjimo  doh.gif  , sudrausmina, nes maniškė žvalgos, šnekina kitus  doh.gif  (yra pakankamai griežta)  thumbup.gif .Namie pamokas ruošia pati  thumbup.gif
O su seneliais nein susišnekėt, jie namato problemos ir jiedaro kaip atrodo jiems gerai. Myli ją ir lepina  wub.gif

niu jei tavo mergaitė daro pamokas viena blink.gif tai man iš vis iš fantastikos pasaulio, mano ketvirtokas nedaro nieko doh.gif be manęs schmoll.gif be mano vertimo ir pastovaus zyzimo, kad reikia doh.gif
o kaip Alchemie sakė reikia tiesiog jums susėti ir kartu pasidaryti dienotvarkę, tai kas jei patiktų ir tai ko tu norėtumei ir kartu suderinkite, pamatysi ir vaikui patiks mirksiukas.gif nes ji pasijus svarbi ir gaus dėmesio, pasibendrausite. galite net pliusus minusus dėtis, ir dienos pabaigoje įvertinti ar diena sėkminga, susigalvoti paskatinimą, už gera diena sakykime kažką gaus, ar karta savaitėje nueisite ką nusipirkti ir tai ką nori už nustatyta suma.
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2009 11 12, 20:12)
niu jei tavo mergaitė daro pamokas viena blink.gif tai man iš vis iš fantastikos pasaulio, mano ketvirtokas nedaro nieko doh.gif be manęs schmoll.gif be mano vertimo ir pastovaus zyzimo, kad reikia doh.gif
o kaip Alchemie sakė reikia tiesiog jums susėti ir kartu pasidaryti dienotvarkę, tai kas jei patiktų ir tai ko tu norėtumei ir kartu suderinkite, pamatysi ir vaikui patiks mirksiukas.gif nes ji pasijus svarbi ir gaus dėmesio, pasibendrausite. galite net pliusus minusus dėtis, ir dienos pabaigoje įvertinti ar diena sėkminga, susigalvoti paskatinimą, už gera diena sakykime kažką gaus, ar karta savaitėje nueisite ką nusipirkti ir tai ką nori už nustatyta suma.

daro pamokas, ir po kol kas tikrinu labai retai, pasitikiu bigsmile.gif .Pas mus turbūt kitos problemos, jos pastovus judėjimas, laipiojimas, ignoravimas mano pasakymų kažka pasidaryt (pavalgyt, susitvarkyt nusiramint..) kol nepradedi šaukti ir t.t. doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rackiene @ 2009 11 12, 22:20)
daro pamokas, ir po kol kas tikrinu labai retai, pasitikiu  bigsmile.gif  .Pas mus turbūt kitos problemos, jos pastovus judėjimas, laipiojimas, ignoravimas mano pasakymų kažka pasidaryt (pavalgyt, susitvarkyt nusiramint..) kol nepradedi šaukti ir t.t.  doh.gif  unsure.gif

bet juk šaukimas nepadeda. jeigu ji į tave nereaguoja ir aš nereaguočiau, pasakyčiau viena karta ir viskas ir jokių nusileidimų griežtai.
aplamai aš labai griežta savo vaiko atžvilgiu, pasakyta ir turi būti padaryta, stengiuosi nerėkti, nes tai nepadeda, bet dėja mano kantrybė negeležinė visko būna blush2.gif
bet jei pasakau žodžio laikausi, jei pasakiau, kad bus nubaustas jei nebus padaryta, taip ir padarau, jei pažadu, kad nupirksiu ką susitarėme irgi darau griežtai. nes tas mano vaiko melavimas, išsisukinėjimas, žliumbimas, žviegimas jau stovi, tai kai pradeda verkti išvarau iš kambario, sakau kai nusiraminsi ateisi. vien žo visokių fintų pas mus yra cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2009 11 13, 07:56)
bet juk šaukimas nepadeda. jeigu ji į tave nereaguoja ir aš nereaguočiau, pasakyčiau viena karta ir viskas ir jokių nusileidimų griežtai.
aplamai aš labai griežta savo vaiko atžvilgiu, pasakyta ir turi būti padaryta, stengiuosi nerėkti, nes tai nepadeda, bet dėja mano kantrybė negeležinė visko būna blush2.gif
bet jei pasakau žodžio laikausi, jei pasakiau, kad bus nubaustas jei nebus padaryta, taip ir padarau, jei pažadu, kad nupirksiu ką susitarėme irgi darau griežtai. nes tas mano vaiko melavimas, išsisukinėjimas, žliumbimas, žviegimas jau stovi, tai kai pradeda verkti išvarau iš kambario, sakau kai nusiraminsi ateisi. vien žo visokių fintų pas mus yra cool.gif

žinau, kad negerai šaukti, bet... pratrūsktu doh.gif bet jei vieną kartą pasakysiu, katir susitvarkyk rūbus ir nekreipsiu dėmesio, tai tie rūbai taip ir liks mėtytis po kambarį g.gif Šnekėjau širyt su mokytoja, sakė ką reikia pasakyti žodžiu- viskas be priekaištų, kai tik reikia rašyti viską padaro pirma ir už tai primala klaidų doh.gif Sakė, Karoliani nuo dienos priklauso, vieną diena visai neblogai susikaupia, kitą dieną visai neina doh.gif Manoji su mokytoja ruošias matematikų konkursui kangūra, ir preitais metais dalyvavo, ir visai gerai sekės thumbup.gif Gerai, kad mūsų mokytoja, pakankamai šauni thumbup.gif
Bet jūs šaunuolės, iš kur pas jus tiek kantrybės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rackiene: 13 lapkričio 2009 - 09:03
rackiene, o tu bandyk ne saukti, o tyliu, bet grieztu balsu sakyti. maniskiui tylumas geriau veikia, nei rekimas..jis ima juoktis is manes, jei rekiu blush2.gif ir dabr pas mus taip keistai veikia, kai pasakau pora sykiu pvz. eil valyt dantu ir jis neklauso..tada sakau: skaiciuoju iki triju. Tai suveikia momentaliai, ypac, kai pasakau du, du su puse biggrin.gif sako neskaiciuok, as jau valau biggrin.gif nezinau, kas butu, jei suskaiciuociau iki triju, kokia ten bausme ar kas..gal tiesiog vaikui azartas, kad jis speja padaryti kazka iki suskaiciuosiu ir pats tuo save motyvuoja bigsmile.gif

Roga, maniskis anglu savarankiskai daro bigsmile.gif is to zinau, kad gali ir moka..o lietuviu ir matematika..eina peklon, kaip sunku prisodinti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rackiene @ 2009 11 13, 10:02)
žinau, kad negerai šaukti, bet... pratrūsktu  doh.gif  bet jei vieną kartą pasakysiu, katir susitvarkyk rūbus ir nekreipsiu dėmesio, tai tie rūbai taip ir liks mėtytis po kambarį  g.gif  Šnekėjau širyt su mokytoja, sakė ką reikia pasakyti žodžiu- viskas be priekaištų, kai tik reikia rašyti viską padaro pirma ir už tai primala klaidų  doh.gif  Sakė, Karoliani nuo dienos priklauso, vieną diena visai neblogai susikaupia, kitą dieną visai neina  doh.gif  Manoji su mokytoja ruošias matematikų konkursui kangūra, ir preitais metais dalyvavo, ir visai gerai sekės  thumbup.gif  Gerai, kad mūsų mokytoja, pakankamai šauni  thumbup.gif
Bet jūs šaunuolės, iš kur pas jus tiek kantrybės  4u.gif

vat nuo mokytojos daug kas priklauso.
o man kilos toks klausimas, jei kartu pamokų nedarote, ji savarankiška. o tai ką kartu veikiate, gal ką įdomaus g.gif na kaip sakoma tarp mūsų mergaičių ar veikiate, kad ir akrtu susėsti arbatos pagerti ir jums pasikalbėti?

QUOTE(Alchemie @ 2009 11 13, 10:59)
Roga, maniskis anglu savarankiskai daro bigsmile.gif is to zinau, kad gali ir moka..o lietuviu ir matematika..eina peklon, kaip sunku prisodinti doh.gif

rimtai bigsmile.gif geras, nu nuostabus tavo vaikis bigsmile.gif

mes be šansų verysad.gif jei netikrinčiau per prievarta niekas niekas nejudėtų nei iš vėtos, jei mokytoja nezystų, kad reikia jautu mes nieko nemokėtumėme verysad.gif trgedija doh.gif
o vat su šokiais vis geryn, toks jausmas kad gimęs šokiui, tiek promoginius tiek ir disko šokius bigsmile.gif nu dieviškai šoka mano vaikis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2009 11 13, 18:58)
vat nuo mokytojos daug kas priklauso.
o man kilos toks klausimas, jei kartu pamokų nedarote, ji savarankiška. o tai ką kartu veikiate, gal ką įdomaus g.gif na kaip sakoma tarp mūsų mergaičių ar veikiate, kad ir akrtu susėsti arbatos pagerti ir jums pasikalbėti?
rimtai bigsmile.gif geras, nu nuostabus tavo vaikis bigsmile.gif
mes be šansų verysad.gif jei netikrinčiau per prievarta niekas niekas nejudėtų nei iš vėtos, jei mokytoja nezystų, kad reikia jautu mes nieko nemokėtumėme verysad.gif trgedija doh.gif
o vat su šokiais vis geryn, toks jausmas kad gimęs šokiui, tiek promoginius tiek ir disko šokius bigsmile.gif nu dieviškai šoka mano vaikis bigsmile.gif

būna pasikalbam susėdusios g.gif nu važinėjamės į burelius, nors kartu mažasis būna tada g.gif būna, kad dviese išeinam kur palike tečiui Gustą, bet čia turbūt tik kelis kartus tebuvo doh.gif būna, kepam picą, ji mėgsta padėti daryti thumbup.gif o šiaip gal nieko ypatingo ax.gif gal biški ir trūksta dėmesio kai gimė brolis ax.gif
patinka vadinas taviškiu šokti bigsmile.gif tai labai gerai, kad yra mėgstama veikla thumbup.gif .Mes ryt važiuojame į varžybas, tik maniškė yra išsikarpius plaukus doh.gif nežinau kaip reiks susukti kuodą, priekyje prie ausų trumpi auga ir jie matysis blink.gif tai pirkau kažkokius šnd spec klijus plaukams, sakė Žuvėdriukai perka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rackiene @ 2009 11 13, 20:03)
būna pasikalbam susėdusios  g.gif  nu važinėjamės į burelius, nors kartu mažasis būna tada  g.gif būna, kad dviese išeinam kur palike tečiui Gustą, bet čia turbūt tik kelis kartus tebuvo  doh.gif  būna, kepam picą, ji mėgsta padėti daryti  thumbup.gif  o šiaip gal nieko ypatingo  ax.gif  gal biški ir trūksta dėmesio kai gimė brolis  ax.gif
patinka vadinas taviškiu šokti  bigsmile.gif  tai labai gerai, kad yra mėgstama veikla  thumbup.gif  .Mes ryt važiuojame į varžybas, tik maniškė yra išsikarpius plaukus  doh.gif  nežinau kaip reiks susukti kuodą, priekyje prie ausų trumpi auga ir jie matysis  blink.gif  tai pirkau kažkokius šnd spec klijus plaukams, sakė Žuvėdriukai perka  thumbup.gif

o pabandyk su ja pasitarti ir kiekviena diena kad ir valanda kažką jus dvi kartu veiksite mirksiukas.gif reikia jei tokios veiklos patikėk.

nu mano vaikis jau 4 metai kaip lanko šokios bigsmile.gif vadovė tokia baisiai griešta ir sr stipri thumbup.gif

dabar labiausiai bijau jo žiemos depresijos, kiekvienais metais vis kas nutinka. kita savaite vyksiu pas psichiatre gal nors kokios terapijos skirs, kad nepasinertų į žiemos liūdesį unsure.gif labai įtartinai jam čia viskas g.gif
Atsakyti