QUOTE(Laima.g @ 2010 02 19, 18:50)
va užpernai jau buvau išsiuntus į šaulių karinę stovyklą, tai jam super buvo, tik kad savaitę vieną, tai labai trumpai, o pernai niekaip neįkalbėjau, iš pradžių lyg ir norėjo, o paskui pasakė ne, ir viskas, o buvau rezervavus vietą... Ačiū mergaitės, jūs tikrai man daug padedat, kai jaučiuosi beviltiškai, kartais gal aš ir per daug emocionaliai išsireiškiu... šiaip tikrai dar nebesergu aš depresija, nes neturiu kada, ir tų dienų būna kartais ir gerų ( jei pastebėjot, tai rašau tik tada dažniausiai, kai beviltiškai jaučiuosi, o kai viskas lyg ir nieko, neturiu kada prie kompo prisėst). Vis kalbamės, diskutuojam mes su juo, dirbam iš peties, nes būdavo visko, ir miegodavo su peiliu po pagalve ir gąsdino kad nusižudys... Aš tik kartais neturiu žmogaus, su kuriuo galėčiau savo emocijas išlieti, tai kai viskas susikaupia,... Kažkaip savaime taip išeina, o dar kai namuose kažkas baisaus įvyksta, tai tada kažkokia apatija užpuola. Kartais pagalvoju, kad turėčiau mesti darbą, nes jau tokio krūvio nebepakeliu, gerklę kasdien skauda, nuo tų visų kalbų po kelias valandas... O su vaikų ir paauglių psichologe tai bendrauju kartais, bet kad daugiau nieko ir negirdžiu, tik va viską čia neblogai tvarkausi... Iš tikro tai nedaug pritarimo sulaukiu iš tėvų pusės, visi kaip susitarę dėsto, kad kaip ten galima su vaiku nesusitvarkyt, kodėl tu jo taip ar kitaip nebaudi... ir t.t. tai su vyru tenka dviem viską iškęsti, tai va kai visi pradeda važiuoti, tai ir būna sunkios dienos. Atrodo viską stengiesi daryti, o visi gi su tokiais pamokslais, tipo supranta kaip vaikus auklėti, bet nė VIENAS NETURI TOKIO VAIKO...
Laima, žinai, man atrodo, kad čia ne tu, o čia aš rašiau

jaučiuosi lygiai taip pat, ir lygiai taip pat gyvenu. Gal tas tave paguos, kad tu esi ne viena.
Žinai, kaip sako: "jei serga vaikas, vadinasi serga visa šeima". Taip, mes visi ligoti. Toks gyvenimas...
O visi pamokymai, patarimai.... žinai... kartais norisi įkišti galvą į smėlį ir rėkti... Tai TIK teorija. Gyvenime yra visiškai kitaip. Pliusai, minusai, dienotvarkės, skatinimų sistema- niekas neveikia. Penkiolika metų tiktai taip ir ne kitaip. Ir neturi teisės pavargti, neturi teisės nuleisti rankų...
Kol mažesnis buvo buvo lengviau. Dabar dar ir paauglystė savo daro. O pas maniškį ir diagnozių krūvos
QUOTE(Liusii @ 2010 02 19, 23:06)
o maziukas budamas buvo labai imlus viskam ,skaite anksti, zinojo saliu sostines, monetas ir pan. dalykus, kaip kokia vaiksciuojanti enciklopedija
tiesa jis dar ir nevalgo jokio normalaus maisto, ji nuo jo pykina, jam smirda
Negaliu nustatinėt diagnozių internetu
bet, maniškis, būdamas mažiukas, irgi žinojo sostines, prezidentus, žemėlapį. Intelekto lygis buvo aukštas. O dabar.... dabar daugybos lentelės nesugeba (nenori?) išmokti. Ir intelektp lygis krito žemiau vidutinio.
Maistui visada buvo labai išrankus. Dabar, jau keli metai yra vegetaras, o prieš keletą mėnesių ir pieno produktų atsisakė. Smirda.