man nėtumo pradioj tepliodavo tai su pirmu daktarė iš kart paguldė savaitėliai kad nebutu persileidimo, o su antru ir patepliojo bet tuo metu dar ir nėštumo nematė
, bet dufastoną pagėriau ir viskas susitvarkė
QUOTE(vikeika @ 2009 07 01, 12:11)
nu sveikos busimos mamos padekit man. mums 10 sav. tepa tualetini popieriu t rusvom sakyciau nesvariom isskyrom buvau pas gine bet nesakiau nes girdejau kad pirma trimestra gali tept. atrasykit kas galit
Žiūrėk savo sveikatėlę ir nejuokauk. Išskyros gali būti tik ne tokios spalvotos. Jau antra savaitė sėdžiu ant biletenio dėl tokios pat problemos. Kai gydytojai viską papasakojau ši pažiūrėjo echoskopu ir iš karto pasiūlė gultis į ligoninę dėl gresenčio. Na pasakė kad vienoje vietelėje iš placentos trupučiuką kraujuoja. Tokiam reikalui reikia labai daug poilsio. Tad ir sėdžiu dabar namuose.
QUOTE(vikeika @ 2009 07 01, 12:11)
nu sveikos busimos mamos padekit man. mums 10 sav. tepa tualetini popieriu t rusvom sakyciau nesvariom isskyrom buvau pas gine bet nesakiau nes girdejau kad pirma trimestra gali tept. atrasykit kas galit
Nenoriu gasdinti, bet man buvo tas pats pamaciau kraujingu isskyru ant tuletinio popieriaus, jokio skausmo ir jokiu pozymiu, kad gali buti kas negerai ir lekte islekiau pas gydytoja, po apziuros pasake, kad sirdeles nemato...nejuokauk ir kreipkis pas gydytoja.
QUOTE(charlesdelon21 @ 2010 09 08, 00:00)
laba diena. labai prasau, padekit
nesuprantu, taip staigiai ir is niekur nieko atsirado be proto daug baltu tirstu isskyru. del ko jos gali buti? jokio kvapo, baltos ir labai tirstos, gal net sakyciau, kad kaip zele. vakar testas nestumo dar nerode... labai bijau
Gali buti pienlige