Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos (II dalis)

Labas rytukas

Senokai buvau uzsukusi pas jus ax.gif

Jau galiu parodyti savo mylima Kalija bigsmile.gif Stai kokia pas mane.
Tik sakiau reikia persodinti, nes vazone labai daug stiebu. Kazi kada tinkamiausias metas tai padaryti? g.gif

user posted image

O taip atrodo pries lietu ax.gif
user posted image
Atsakyti
Kleckute thumbup.gif wub.gif o čia pačios auginta ar pirkta ax.gif persodinsi kai nužydės mirksiukas.gif
Atsakyti
Žiauriai gražus vaizdelis wub.gif Net akys plačiau atsimerkė bigsmile.gif

Naitas, tavo ta antra thumbup.gif thumbup.gif , tai grieko verta tongue.gif Ir dzin tie trumpi kotukai mirksiukas.gif

Birute, tavo irgi superinės- spalva ir forma žiauriai įdomi bigsmile.gif wub.gif

Kleckute, labai nekaltas grožis wub.gif SUPER thumbup.gif thumbup.gif
O persodinti gali tik į didesnį vazoną, bet ir tai nereikia irnesakyk.gif Jei gražiai iškelsi, tai sodink kai nužydės, bet svarbiausia- neardyk gumbų schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 17 birželio 2009 - 09:52
Ice tea o kodėl neardyti gumbų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Clarion Mergyte @ 2009 06 16, 23:50)
noriu as ja uzmigdyt, bet nezinau kaip.. atsibodo jau tas lapu kuokslas  unsure.gif  kaip tai padaryt- jos nezalojant? palikt, kol pati nudziovins lapus? nelieti? ar nuskirpt lapus ir isimt is vazono?  blush2.gif

nenukirpk lapų, supus. Neliesi, sudžius ir gumbas, ir lapai. Vasara gi tik prasideda, gėlė tai jaučia. Savo pirmą "užtaisą" nužydėjus, kaupiasi kitam.
Sakyčiau, padėk ją toliau nuo savo akių, bet nepamiršk, palaistyk žydinčių gėlių trąšomis ir lauk tęsinio bigsmile.gif

QUOTE(Kleckutė @ 2009 06 17, 11:15)
Tik sakiau reikia persodinti, nes vazone labai daug stiebu. Kazi kada tinkamiausias metas tai padaryti?  g.gif

jeigu yra dar vietos, tai papildyčiau žemėmis vazoną, ir tręščiau tręščiau tą žydinčią gėlę.

O taip atrodo pries lietu  ax.gif

mano anturis taip elgiasi prieš lietų arba lietingą dieną bigsmile.gif

QUOTE(Gaivuma @ 2009 06 17, 11:59)
Ice tea o kodėl neardyti gumbų  g.gif

aš irgi patarčiau neardyt gumbų. Nekalbu apie tai, kad neardyt dar nemiegančių gumbų doh.gif
Netgi miegančių gumbų neardyčiau. Nes iš didesnio gumbo išauga stipresnė lapija, stipresni žiedai, jų daugiau būna.
gumbus ardyčiau tik tada, jeigu norėčiau pasidauginti kalijų.

Papildyta:
Kleckute, Tavo fotografijoj matyti tikra kalijos spalva? Jeigu taip, tai labai graži wub.gif
Nes mano viena yra balta su tokiais rausvais pakraščiukais. Tik aš niekaip negalėjau nufotografuoti taip, kad matytųsi reali šių žiedų spalva.
Atsakyti
QUOTE(Gaivuma @ 2009 06 17, 10:59)
Ice tea o kodėl neardyti gumbų  g.gif

Dabar, jei sugalvos persodinti, tai JOKIU būdu gumbų neardyti, nes jie šaknimis susiraizgę ir pažeis taip juos smile.gif Geriau tik ištraukti iš vieno vazono lengvai ir į kitą (didesnį) perdėti mirksiukas.gif
O jau rudenį, kai migdys, tada aišku, kad galima išskirti, net kitaip ir nesigaus- patys išsiskirs mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš maniau,kad skirti negalima,nes jie sunyksta ax.gif Pernai rudenį kalijos gumbą išskirsčiau ir pasidalinau su kaimyne,nei mano neišgyveno,nei jos doh.gif sakau gal čia tik buvo sutapimas unsure.gif O dar kai Ice tea parašei,kad neskirstyt tai ir pamaniau,jog pati savo rankom pražudžiau savo grožį verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 06 17, 10:52)
Žiauriai gražus vaizdelis  wub.gif Net akys plačiau atsimerkė   bigsmile.gif

Naitas, tavo ta antra  thumbup.gif  thumbup.gif , tai grieko verta  tongue.gif Ir dzin tie trumpi kotukai  mirksiukas.gif

Birute, tavo irgi superinės- spalva ir forma žiauriai įdomi  bigsmile.gif  wub.gif

Kleckute, labai nekaltas grožis  wub.gif SUPER thumbup.gif  thumbup.gif
O persodinti gali tik į didesnį vazoną, bet ir tai nereikia  irnesakyk.gif Jei gražiai iškelsi, tai sodink kai nužydės, bet svarbiausia- neardyk gumbų  schmoll.gif

drinks_cheers.gif Visiskai pritariu, ka cia daugiau ir bepridursi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif
tik Kleckutes nuotraukyciu man nerodo verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnir: 17 birželio 2009 - 11:11
Sveikutes mergaites as ir senai buvau uzsukus,,,mano picaso kai kurie ziedai jau baigia nuzydet tai pazaliuoja ir tokios tutukes pasidaro gal sakau ten seklas brandins,,o mama kad giriasi sako kaip garziai tavo kalija pas mane zydi du ruzavi ziedai,taip graziai atrodo tie du ziedai vienam vazone,sakau du ,pas mane gal virs dvylika lotuliukas.gif
Papildyta:
Labas rytukas

Senokai buvau uzsukusi pas jus  ax.gif

Tik sakiau reikia persodinti, nes vazone labai daug stiebu. Kazi kada tinkamiausias metas tai padaryti?  g.gif

user posted image

O taip atrodo pries lietu  ax.gif
user posted image

labai grazi,,,bet man jauciu nera grazesnes uz ryskai geltona su juodu viduriuku blush2.gif ,nors geltonos as neturiu verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Birutė5 @ 2009 06 16, 22:15)
Sveikos kalijų augintojos :4u:ateinu ir aš į jūsų būrį su savo gėlytėm,turbūt priimsit ax.gif 
  user posted image      user posted image   

user posted image             

Ir dar dvi auginu dar tik išlindo iš žemės smile.gif

oho tos pirmos kokios idomios ,kokios garbanotos bigsmile.gif
Atsakyti
O sakykit, kodėl kalijos žiedas neišsiskleidžia - kaip ilšlido tokia tūtelė, tokia ir stovi. Saulės ir vandens gauna pakankamai
Atsakyti
Sveikutės bigsmile.gif nu ir grožybių pridėjot wub.gif wub.gif wub.gif
Mano viena kalija atrodo tuoj mane nudžiugins thumbup.gif thumbup.gif Ta kur ant pakiuko bordinė tokia buvo parodyta, lygtais 2 žiedukus krauna bigsmile.gif thumbup.gif Bet jaučiu spalva tai ne ta bus lotuliukas.gif bet kas jos lapam tai aš nesuprantu g.gif tokie susilenkę atrodo kad kas kotelį būtų kaip virvitė patrauks ir lapas pasigarbanojo ir susilenkė kiek doh.gif bet svarbu kad tas žiedam nemaišo augt biggrin.gif O geltonoji tai kolkas dar vis lapus leidžia, bet neskubėdama, tai tokiu tempu žiedai gali ir užtrukt, jei jų iš vis bus biggrin.gif
Atsakyti
labai grazuoles visu gelytes wub.gif ,
jums smagu, kad dziaugiates jau ziedais, o mano po dvieju savaiciu buvimo namie ir po zebrinos patarimo gausiau liet...pradejo augt yahoo.gif
palyginimui abi fotkes bigsmile.gif
user posted image user posted image

bet ziedeliu, tai turbut dar ilgaaaai nesulauksiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Livai: 17 birželio 2009 - 17:04