Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos (II dalis)

QUOTE(aure111 @ 2009 05 22, 16:49)
Va parodysiu kokios mano kalijos ax.gif greičiau gi užaugt galėtų  doh.gif
Va tokios turėtų užaugt, bet man rodos net pavadinimai ne tokie surašyti  doh.gif  doh.gif tai visko gali būt kad ir ne tokių spalvų bus  doh.gif  biggrin.gif Ai bet svarbu kad iš vis žydėtų  bigsmile.gif
user posted image
O čia tamsi  smile.gif
user posted image

Ir aš turiu tokia tamsia mirksiukas.gif pas mane jau su dviem lapais didesnė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Militux @ 2009 05 25, 15:06)
Ir aš turiu tokia tamsia mirksiukas.gif  pas mane jau su dviem lapais didesnė ax.gif

Aš irgi važiuosiu ieškoti bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 05 25, 15:56)
Aš irgi važiuosiu ieškoti  bigsmile.gif

user posted image

Mano svajonė oranžinės bet ir šita graži thumbup.gif
Papildyta:
Įdėsiu ir aš nesavo grožybę
user posted image
Atsakyti
As jau dabar ieskosiu oranzines, nu jau tokio grozio ta pasaka wub.gif
Klausykit, o kokiom trasom tresiat? Ir nuo kada pradedat tresti jas?
Atsakyti
Renita graži kalija wub.gif Bet mane kažkodėl prie spalvotų traukia bigsmile.gif

Aš saviškių dar netrešiau ax.gif bijau pakenkt, kai net lapų dar neturi g.gif
Atsakyti
aure, manosios lygiai tokios pat kaip tavo spalvu biggrin.gif as 10-12 dienom sukisau, tai geltonoji jau rodosi thumbup.gif reiktu patyliukais ilysti gal i kokia parduotuve dar kai diedas nematysuser posted imagelabai noreciau rozines dar wub.gif reik vaziuot pas Rena matyt, nes Klaipedoj tokiom kainom kazi a rastum user posted image
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2009 05 25, 19:41)
aure, manosios lygiai tokios pat kaip tavo spalvu biggrin.gif as 10-12 dienom sukisau, tai geltonoji jau rodosi thumbup.gif reiktu patyliukais ilysti gal i kokia parduotuve dar kai diedas nematysuser posted imagelabai noreciau rozines dar wub.gif reik vaziuot pas Rena matyt, nes Klaipedoj tokiom kainom kazi a rastum user posted image

jei atvarysi pas mane, tai zinok nebent gumba gausiu kast lotuliukas.gif
nes musu kaime tai aplamai nieko nera, o va Kaune megoje kitas dalykas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2009 05 25, 19:41)
aure, manosios lygiai tokios pat kaip tavo spalvu biggrin.gif as 10-12 dienom sukisau, tai geltonoji jau rodosi thumbup.gif reiktu patyliukais ilysti gal i kokia parduotuve dar kai diedas nematys

Tik įdomu ar žydės g.gif ir ar tokių spalvų bus jei žydės lotuliukas.gif
Aš ir ad praeinu pro tuos skyrius, bet kad pas mus jau nebėra senokai kalijų doh.gif
Atsakyti
rena o megoj kurioj vietoj gelyciu yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2009 05 25, 19:56)
jei atvarysi pas mane, tai zinok nebent gumba gausiu kast lotuliukas.gif
nes musu kaime tai aplamai nieko nera, o va Kaune megoje kitas dalykas biggrin.gif

nu jei ruzava kastumei tai labai nesupykciau lotuliukas.gif prasyciau seses kad nusliauztu iki megos, ale koks prestizas pacankei studentei pirkt gumbus lotuliukas.gif
mani irgi domin Renitos klausimas mirksiukas.gif
QUOTE(aure111 @ 2009 05 25, 20:12)
Tik įdomu ar žydės g.gif  ir ar tokių spalvų bus jei žydės lotuliukas.gif
Aš ir ad praeinu pro tuos skyrius, bet kad pas mus jau nebėra senokai kalijų  doh.gif

na gal sulauksim, man spalva ne taip ir aktualu, svarbu parodytu iniciatyva zydet thumbup.gif pas mane per kelias dienas nupirko visas kalijas, todel ir sakau kad reik ieskot kituruser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliosha: 25 gegužės 2009 - 19:34
QUOTE(aure111 @ 2009 05 25, 20:12)
Tik įdomu ar žydės g.gif  ir ar tokių spalvų bus jei žydės lotuliukas.gif
Aš ir ad praeinu pro tuos skyrius, bet kad pas mus jau nebėra senokai kalijų  doh.gif

man irgi idomu ar zydes, nes pernai tai tik viena zydejo ir tai tik vienas ziedas islindes buvo doh.gif pas mus seniuose irgi nera jokiu kaliju, bet kai ir buvo, tai tik geltonos ir baltos, tokiu jau nenoriu, nes turiu biggrin.gif

QUOTE(Renita456 @ 2009 05 25, 20:28)
rena o megoj kurioj vietoj gelyciu yra g.gif

na kur tas visas gelynas, ieini ir kur visos trasos , tai priesais stovejo tokia didele metaline deze ir ivairios geles buvo sumestos, tai pasiknisau ir radau, o siaip poto dar maciau prie tu lentynu, kur orches buna sustatytos, stovas stovejo su visokiom gelem ir kabejo ten ir tos kalijos g.gif
Atsakyti
Nu bet as maniau kad jos leciau auga, tik reikia ilgai laukti kol prasikala, bet kai prasikala tai o jetau per diena po kelis cm bigsmile.gif
Tai jau dabar planuoju apie ziedus biggrin.gif
Atsakyti