Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos (II dalis)

QUOTE(Ice tea @ 2009 08 18, 07:41)
Mano viena irgi leidžia žieduką  thumbup.gif  thumbup.gif Tik dar nežinau kokia  tongue.gif

Jau nepamenu, ar ta oranzine dave zieda ar ne ? Nes pas mane symet tai tik salotos doh.gif

Labai dziaugiuosi ta ugnine, dabar suskaiciavau jau bus 10 ziedu, ten as susodinus keturis gumbus, o geltonoji, is penkiu gumbu tik viena doh.gif ir jokiu uzuomazgeliu nesimato schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kutuke @ 2009 08 18, 12:11)
Jau nepamenu, ar ta oranzine dave zieda ar ne ? Nes pas mane symet tai tik salotos  doh.gif

Labai dziaugiuosi ta ugnine, dabar suskaiciavau jau bus 10 ziedu, ten as susodinus keturis gumbus, o geltonoji, is penkiu gumbu tik viena  doh.gif  ir jokiu uzuomazgeliu nesimato  schmoll.gif

Tavo oranžinė nea- nežydėjo schmoll.gif Bet kitąmet sakė žydės tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 08 18, 12:00)
Tavo oranžinė nea- nežydėjo  schmoll.gif Bet kitąmet sakė žydės  tongue.gif

biggrin.gif

Pasirodau dar savo wub.gif
user posted image

Viena dviguba
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kutuke @ 2009 08 18, 12:13)
biggrin.gif

Pasirodau dar savo  wub.gif
user posted image

Viena dviguba
user posted image

wub.gif kaip gražu, aš turiu viena geltonai žydinčią
Atsakyti
koks grožis thumbup.gif . pati bandžiau auginti , bet bulvytės vis supūna, nors atrodo neperlaistau.
Atsakyti
QUOTE(kutuke @ 2009 08 18, 12:11)
Jau nepamenu, ar ta oranzine dave zieda ar ne ? Nes pas mane symet tai tik salotos  doh.gif

Labai dziaugiuosi ta ugnine, dabar suskaiciavau jau bus 10 ziedu, ten as susodinus keturis gumbus, o geltonoji, is penkiu gumbu tik viena  doh.gif  ir jokiu uzuomazgeliu nesimato  schmoll.gif

Siuntei 9 gumbus? bigsmile.gif Kada Tu čia jas parsisiuntei, kad jau tiek žiedų augina thumbup.gif Patiko joms pas Tave mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 08 18, 17:57)
Siuntei 9 gumbus? bigsmile.gif  Kada Tu čia jas parsisiuntei, kad jau tiek žiedų augina  thumbup.gif  Patiko joms pas Tave  mirksiukas.gif

Siunciaus 10, abieju po penkis,nes taip pigiau buvo mirksiukas.gif o pasodintos dar tik pries pora mensesiu, bet tos ugnines vienas gumbas supuvo, nes jau kai atsiunte, jis toks neaiskus buvo, tai trys jau gerai isauge, o ketvirta tai dar visai nedidute. Bet geltonos, tai tik ta viena ziedeli dave ir daugiau nematyt, gal dar veliau g.gif

AUŠRINUKAS parodyk savo geltonaja ax.gif

Atsakyti
QUOTE(kutuke @ 2009 08 18, 21:11)
Siunciaus 10, abieju po penkis,nes taip pigiau buvo  mirksiukas.gif  o pasodintos dar tik pries pora mensesiu, bet tos ugnines vienas gumbas supuvo, nes jau kai atsiunte, jis toks neaiskus buvo, tai trys jau gerai isauge, o ketvirta tai dar visai nedidute.  Bet geltonos, tai tik ta viena ziedeli dave ir daugiau nematyt, gal dar veliau  g.gif

Pirkome iš tos pačios pardavėjos, nes ji man rašė, kad į Lietuvą siuntė 10 gumbų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 08 18, 20:44)
Pirkome iš tos pačios pardavėjos, nes ji man rašė, kad į Lietuvą siuntė 10 gumbų  lotuliukas.gif

Tai ne man, nes man siunte i UK Bristoli biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kutuke @ 2009 08 18, 22:02)
Tai ne man, nes man siunte i UK Bristoli  biggrin.gif

Tai matyt, ne viena siuntei tokį kiekį (į Lietuvą) mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai ir juodoji kalija labai palengva kalasi - vakar neiškentusi pakrapsčiau vazonėlyje, kaip tas gumbelis gyvena patikrinti :-)
Kokiu dažnumu liejate kalijas? Įtariu, kad aš pernelyg kruopščiai, kiekvieną dieną lieju, ko pasekoje dar supūdysiu savo "augintines" g.gif
Atsakyti
Kokių grožių pridėjot wub.gif thumbup.gif Maniškės jau nebežydi, bet ir miegot dar nelabai ruošiasi doh.gif lapai žali žali biggrin.gif tai stengiuos po mažiau laistyt, sakau gal nueis greičiau miegot g.gif O gal kaip tik geriau joms kad lapai ilgiau laikosi? unsure.gif

QUOTE(Armina @ 2009 08 19, 08:51)
Tai ir juodoji kalija labai palengva kalasi - vakar neiškentusi pakrapsčiau vazonėlyje, kaip tas gumbelis gyvena patikrinti :-)
Kokiu dažnumu liejate kalijas? Įtariu, kad aš pernelyg kruopščiai, kiekvieną dieną lieju, ko pasekoje dar supūdysiu savo "augintines" g.gif

Kadangi maniškės kambaryje ant palangės auga, tai laistudavau kai išdžiūdavo žemė ax.gif Kartais kiekvieną, kartais kas antrą laistymą patrešdavau ax.gif
Atsakyti