Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos (II dalis)

QUOTE(kutuke @ 2009 09 08, 10:33)
Parodyk ir mum  bigsmile.gif

Štai mano gražuolėlė. Truputėlį kitokios laukiau, bet vis vien miela :-)

user posted image

user posted image

Atsakyti
Gražuolė wub.gif
Atsakyti
Armina labai grazi wub.gif man ji tokia trapi atrodo
Atsakyti
QUOTE(Armina @ 2009 09 09, 09:41)

Nu jau fiotka bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif Tokia nekalta ir akį glostanti wub.gif
Atsakyti
klausykit merginos, reikia patarimo. Viena mano kalija buvo tokia užskurdus, tai aš ją į šiltnamį pasodinau, o ji ėmė ir pražydo dabar, kaži ar galiu į vazoną su visa žeme perkelt, ar palaukt kol baigs žydėt? Juk tik aš ir pomidorai dabar mato jos grožį.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kriro @ 2009 09 09, 14:33)
klausykit merginos, reikia patarimo. Viena mano kalija buvo tokia užskurdus, tai aš ją į šiltnamį pasodinau, o ji ėmė ir pražydo dabar, kaži ar galiu į vazoną su visa žeme perkelt, ar palaukt kol baigs žydėt? Juk tik aš ir pomidorai dabar mato jos grožį.... doh.gif

Vieną kaliją aš persodinau irgi žydėjimo metu- ir nieko mirksiukas.gif Bet aš taip atsargiai paėmiau ištraukiau iš seno vazono (nes anas man per mažas pasirodė tongue.gif ) ir įstačiau į naują, tada žemių apdėsčiau ir psio. Žydėjo toliau sau ramiai ir gražiai thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Ice tea @ 2009 09 09, 11:41)
Nu jau fiotka  bigsmile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Tokia nekalta ir akį glostanti wub.gif

Dabar tik pamačiau ką parašiau user posted image

Bet jūs pabandykit į burną ledą įsidėjusios pasakyti ČIOTKA tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Štai mano gražuolėlė. Truputėlį kitokios laukiau, bet vis vien miela :

Labai graži thumbup.gif atrodo kaip iš porceleno padaryta bigsmile.gif
Atsakyti
Štai mano gražuolėlė. Truputėlį kitokios laukiau, bet vis vien miela :-)

Labai graži, tokia kaip nuotaka wub.gif
Atsakyti
Mano oranžinė kalija rodos jau tris žiedukus sukrovė. Bet kažkaip tie žiedukai lygtais visai ne oranžinio atspalvio ax.gif Na palauksiu, pasižiūrėsiu, kokia ji iš tiesų bus smile.gif
Tikrai nesitikėjau, kad jos taip greitai sužydės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Armina @ 2009 09 10, 23:24)
Mano oranžinė kalija rodos jau tris žiedukus sukrovė. Bet kažkaip tie žiedukai lygtais visai ne oranžinio atspalvio ax.gif Na palauksiu, pasižiūrėsiu, kokia ji iš tiesų bus smile.gif
Tikrai nesitikėjau, kad jos taip greitai sužydės biggrin.gif

Gal jau kambaryje augini? g.gif
Atsakyti
Va kokia viena pas mane, du ziedai ant vieno koto bigsmile.gif kitos buvo ziedas ziede, o sitos visai atskirai bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kutuke @ 2009 09 11, 13:23)
Va kokia viena pas mane, du ziedai ant vieno koto  bigsmile.gif  kitos buvo ziedas ziede, o sitos visai atskirai  bigsmile.gif

Pas tave ten vienos už kitas gražesnės thumbup.gif thumbup.gif Tave drąsiai galim karūnuoti KALIJŲ KARALIENE first.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
Atsakyti