Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys -11 tema, mūsų mažujų

QUOTE(Pacific @ 2009 07 07, 14:45)
Parodysiu ir as dukrytes kambari  4u.gif

Gražutis, jaukus. wub.gif Baldai labai patiko ir kilimas toks minkštulis. wub.gif thumbup.gif
Dar norėtųsi pamatyti vaizdą, kai užsidės užuolaidos.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pacific @ 2009 07 07, 14:45)
Parodysiu ir as dukrytes kambari  4u.gif

Labai grazus ir jaukus kambariukas 4u.gif Kaip grazu, kad tiek daug langu, ir vaizdas toks labai wub.gif

QUOTE(Forgete @ 2009 07 07, 15:42)
Labai fainas, be to baisaus ruzavumo  thumbup.gif  4u.gif

O ka daryti, kai vaikui grazu tik tai, kas ruzava doh.gif Musu atveju neisivaizduoju kitos spalvos, mes net pabijotume isdazyti kita spalva lotuliukas.gif Nu gal ir nieko, is pradziu norejo raudono kambario ir auksinio sviestuvo su "zerinciais akmenukais" lotuliukas.gif Po ilgu pokalbiu sutiko "nusileisti" bent jau iki ruzavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2009 07 08, 10:46)
Labai grazus ir jaukus kambariukas 4u.gif Kaip grazu, kad tiek daug langu, ir vaizdas toks labai  wub.gif
O ka daryti, kai vaikui grazu tik tai, kas ruzava  doh.gif Musu atveju neisivaizduoju kitos spalvos, mes net pabijotume isdazyti kita spalva  lotuliukas.gif Nu gal ir nieko, is pradziu norejo raudono kambario ir auksinio sviestuvo su "zerinciais akmenukais"  lotuliukas.gif Po ilgu pokalbiu sutiko "nusileisti" bent jau iki ruzavo  biggrin.gif

o cia jau nezinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2009 07 08, 10:48)

ta ruzava nera jau tokia baisi spalva, kai viskas skoningai ir neperkrautai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(laukine @ 2009 07 08, 10:57)
ta ruzava nera jau tokia baisi spalva, kai viskas skoningai ir neperkrautai wink.gif

laabai laukiu jusu kambario (o savo dar labiau biggrin.gif ) cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forgete: 08 liepos 2009 - 09:59
QUOTE(Forgete @ 2009 07 08, 09:48)

mums kol kas ružava negresia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 07 08, 11:03)
mums kol kas ružava negresia  biggrin.gif

mum irgi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laukine @ 2009 07 08, 10:57)
ta ruzava nera jau tokia baisi spalva;)

Va cia gerai pasakyta thumbup.gif Man irgi netokia ir baisi lotuliukas.gif Nors pati nenoreciau gyvent blush2.gif O mazei kuo ruzaviau, tuo geriau. O jei dar kokie blizguciai.... wub.gif Nu gi reikia paisyt vaiko noru:oh (Siaip nieko nesakydami dukrai, perdazem svelnesne rozine spalva. Kol nera laiptu, dar nemate, as jau dabar fear.gif reakcijos biggrin.gif ) Tai kad nera viskas taip paprasta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2009 07 08, 10:46)
Labai grazus ir jaukus kambariukas 4u.gif Kaip grazu, kad tiek daug langu, ir vaizdas toks labai  wub.gif
O ka daryti, kai vaikui grazu tik tai, kas ruzava  doh.gif Musu atveju neisivaizduoju kitos spalvos, mes net pabijotume isdazyti kita spalva  lotuliukas.gif Nu gal ir nieko, is pradziu norejo raudono kambario ir auksinio sviestuvo su "zerinciais akmenukais"  lotuliukas.gif Po ilgu pokalbiu sutiko "nusileisti" bent jau iki ruzavo  biggrin.gif

Mūsų dukrytės kambario 2 sienos ruzavos , kitos dvi salotiniai žalsvos (nenusakoma spalva hihihi.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dije: 08 liepos 2009 - 10:57
QUOTE(dije @ 2009 07 08, 11:41)
Mūsų dukrytės kambario 2 sienos ruzavos , kitos dvi salotiniai žalsvos (nenusakoma spalva :hihihi)

Man salotine irgi thumbup.gif patiktu. Bet neradau palaikymo biggrin.gif Butu netoks nuvalkiotas sprendimas, kaip pvz. rausva biggrin.gif Bet cia jau musu nuomones tsakant nesutapo lotuliukas.gif Bent jau stengsiuos nuo visko "blizgancio" ir "zerincio" atkalbeti lotuliukas.gif Kita vertus, ne man toj "karalystei" gyvent irnesakyk.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2009 07 08, 10:59)
laabai laukiu jusu kambario  (o savo dar labiau biggrin.gif ) cool.gif

drinks_cheers.gif as lygiai taip pat lotuliukas.gif

QUOTE(Katrix @ 2009 07 08, 11:14)
Va cia gerai pasakyta  thumbup.gif Man irgi netokia ir baisi  lotuliukas.gif Nors pati nenoreciau gyvent  blush2.gif O mazei kuo ruzaviau, tuo geriau. O jei dar kokie blizguciai....  wub.gif  Nu gi reikia paisyt vaiko norudoh.gif (Siaip nieko nesakydami dukrai, perdazem svelnesne rozine spalva. Kol nera laiptu, dar nemate, as jau dabar  fear.gif reakcijos  biggrin.gif ) Tai kad nera viskas taip paprasta  biggrin.gif

butent. o ir tas kambarys irenginejamas (bent jau pas mumi ) ne iki tol kol dukrai sukaks 18 metu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2009 07 08, 11:51)
Man salotine irgi  thumbup.gif patiktu. Bet neradau palaikymo  biggrin.gif Butu netoks nuvalkiotas sprendimas, kaip pvz. rausva  biggrin.gif Bet cia jau musu nuomones tsakant nesutapo  lotuliukas.gif Bent jau stengsiuos nuo visko "blizgancio" ir "zerincio" atkalbeti  lotuliukas.gif Kita vertus, ne man toj "karalystei" gyvent  irnesakyk.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Nežinia ar mano princesytei neužeis noras kokių violetinių sienų kada..manau- irgi netragedija-svarbiausia kad vaikui patiktų, o ir susidėlioja akcentai, užuolaidos, prislopina tą ryškumą.
Atsakyti