Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

QUOTE(Alaja @ 2009 08 19, 21:10)
o pas ka daret? unsure.gif

pas tokia Aida..ji pazystama buvo, tai ir tikejau, kad taip turi buti blush2.gif
Atsakyti
labai grazu:) o gal kuri bandet azuolyno spa detis tas blagstienels? kaip ten?
Atsakyti
niu va kaip mano akytes atrodo dabar smile.gif user posted image labai patiko, kaip Virginija dirba..tikrai labai kruopsciai 4u.gif

p.s. niekaip neisejo atmerktu akyciu nufotkint..blykste viska gadindavo ir atrodziau visai kaip be blakstienu..doh.gif
cia dejo 11nr...bet kai turejau silkines dejo 10 ir blakstienos atrode daug ilgesnes...tai nelabai suprantu kaip cia taip gaunas g.gif
Atsakyti
del ilgiu, tai yra taip: skirtingu firmu blakstienu ilgiai daznai skirias. Pvz: pas viena meistre (ar gamintoja)10mm ilgis, o pas kita tai gali atitikt 12mm. Taigi geriau jei nueinat i korekcija pas kita paprasyt, kd meistre parinktu pagal blaktienu ilgi jau priaugintu, o ne pagal milimetrus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatulyte: 22 rugpjūčio 2009 - 19:10
QUOTE(ANGELIUKSTE @ 2009 08 22, 19:49)
niu va kaip mano akytes atrodo dabar smile.gif user posted image labai patiko, kaip Virginija dirba..tikrai labai kruopsciai 4u.gif

p.s. niekaip neisejo atmerktu akyciu nufotkint..blykste viska gadindavo ir atrodziau visai kaip be blakstienu..doh.gif
cia dejo 11nr...bet kai turejau silkines dejo 10 ir blakstienos atrode daug ilgesnes...tai nelabai suprantu kaip cia taip gaunas g.gif

Siap kiek liginau ir domejausi, tai kinietiskos balsktienos yra isvis nevenodo ilgio ( nors ant dezutes bus parasyta pvz. 10mm) Jeigu prideti prie liniuotes tai ilgis 10mm bus tokios kaip yra isgaupros balsktienbos. Geresniu firmu blakstienos matuojamos istiesinus balsktina. Todel 10mm kinietiskos bus mazdaug kaip 12 mm pvz. 3D-Lashes, Exstrim Lashes ir kitu. ( kalbu apie "J" forma) Jeigu blakstiena yra "C" formos, ant dezutes bus parasyta pvz. 13mm, bet ilgiu ji atitiks kaip "J" formos 15mm, del savo daugiau izgauptos formos. 4u.gif "B" formos balsktienos yra mazdaug, kaip "J" formos ilgis, tik isgaubimas tarp J' ir "C' formos. Auksto viduriukas.. biggrin.gif

Virginija labai kruopsti... Todel ir rekomendavau ... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 22 rugpjūčio 2009 - 22:08
QUOTE(craizypupa @ 2009 08 18, 21:59)
  tik kai teko nuimti,tai mano blakstienos sutrumpejo schmoll.gif ar yra kam taip nutike? doh.gif

Naturalios jusu nesutrumpejo biggrin.gif Tiesiog buvot pripratusi prie ilgu rolleyes.gif ir tas naturalias pamirsot...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alaja: 23 rugpjūčio 2009 - 09:17
Virginija isties puikiai dirba. Pries daugiau nei dvi savaites pas ja prisiauginau blakstienas- likau labai patenkinta jos darbu.
Atsakyti
QUOTE(Sinna @ 2009 08 23, 22:22)
Virginija isties puikiai dirba. Pries daugiau nei dvi savaites pas ja prisiauginau blakstienas- likau labai patenkinta jos darbu.

is as dejausi blakstenytes pas Virginija.. dirba ji kruopsciai, cia tikrai neprikibsi, taciau po savaites blakstienos pradejo krysti... ir tikrai 2 savaiciu su blakstienom neisvaiksciojau, tad nusprendziau visai nusiimti. Mano drauge irgi pas ja lankesi, ir lygiai tas pats buvo ir jai, po savaites blakstienos pradejo krysti kuokais...
Atsakyti
sutinku kad visko buna, bet labai svarbu yra jas tinkamai priziureti. pati turejau tai pagal save sakau. netrinti ju , nedazyti su tusu, po korekcijos kuo ilgiau neslapinti. dar pastebejau kad kartais ilgiau issilaikydavo kartais trumpiau.
mano viena mergaite penktadieni pasidare korekcija o sestadienio ryta makiaza, pritepliojo jai tuso ir kaaaaa.... po dvieju savaiciu kai ji vel ejo i antras vestuves teko priaugineti viska is naujo sad.gif bet ji kadangi jau du metus jas turi tai supranta viska kad kitaip ir negalejo buti.
Atsakyti
Man asmeniskai nepatiko,kaina tikrai nera didele nei korekciju,nei pacio priauginimo,mergaite tikrai labai graziai ir kruopsciai padare tiek man tiek ir mano draugei,bet nei as nei drauge korekcijos nebesidareme.Vis tik man paciai ir daugeliui kas mane mate labiau patiko tas variantas kai prisiklijuoju kampuciuose keliu ilgiu kuokstelius,mano blakstienos yra ir taip pakankamai ilgos ir tankios,o tie kuoksteliai labai naturaliai atrodo,norejau ir prisiauginti panasiai taip,visa aki trumpesnemis,o i krastus ilgesnemis.Visi sake kad labai grazu,bet mane tai ir erzino,nes net kazkokiam kaime gludumoje,bobutes sake 'musiet cia bus ja prilipytos tos blakatienos' neturiu nieko pries nenaturaluma,bet viskas kas nenaturalu-turi atrodyti kiek imanoma naturaliau,kad zmones nustebtu isgirde kad tavo blakstienos,nagai,plaukai ar krutine yra priauginti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Angel99 @ 2009 08 27, 12:36)
is as dejausi blakstenytes pas Virginija.. dirba ji kruopsciai, cia tikrai neprikibsi, taciau po savaites blakstienos pradejo krysti... ir tikrai 2 savaiciu su blakstienom neisvaiksciojau, tad nusprendziau visai nusiimti. Mano drauge irgi pas ja lankesi, ir lygiai tas pats buvo ir jai, po savaites blakstienos pradejo krysti kuokais...

Va, kaip idomiai, man siandien jau lygiai 3 savaites, o blakstienos dar normaliai atrodo, tik kita savaite zadu vel eit. Kiek pastebejau, tai man daugiausiai priaugintu blakstienu iskrito su savom. Tik pora atsiklijavo. Tai darbui priekaistu kaip ir neturiu.
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2009 08 28, 11:01)
Man asmeniskai nepatiko,kaina tikrai nera didele nei korekciju,nei pacio priauginimo,mergaite tikrai labai graziai ir kruopsciai padare tiek man tiek ir mano draugei,bet nei as nei drauge korekcijos nebesidareme.Vis tik man paciai ir daugeliui kas mane mate labiau patiko tas variantas kai prisiklijuoju kampuciuose keliu ilgiu kuokstelius,mano blakstienos yra ir taip pakankamai ilgos ir tankios,o tie kuoksteliai labai naturaliai atrodo,norejau ir prisiauginti panasiai taip,visa aki trumpesnemis,o i krastus ilgesnemis.Visi sake kad labai grazu,bet mane tai ir erzino,nes net kazkokiam kaime gludumoje,bobutes sake 'musiet cia bus ja prilipytos tos blakatienos' neturiu nieko pries nenaturaluma,bet viskas kas nenaturalu-turi atrodyti kiek imanoma naturaliau,kad zmones nustebtu isgirde kad tavo blakstienos,nagai,plaukai ar krutine yra priauginti smile.gif

Del nenaturalumo, tai juk galima pasirinkti smile.gif Kam kaip painka. Gal ilgas labai priaugino, ar riestumas per didelis. Galima padaryti labai naturaliai ir daugelis net neitars.

user posted imageuser posted image
Atsakyti