As tai namuose laikau iki kol visiskai visiskai issveiksta, isleidziu be jokiu slogu. Nes nenoriu, kad mano vaikas uzkrestu kitus vaikus, o ir jei neissveikes iseina tai vel ratas is naujo uzsiburia. Juk ten niekas jam nosytes gerai neisvalys, o jei pats nuejas prie kriaukles ir pucia, bet vistiek visko neispucia

Labas rytas
Ai dar neieškau,galvoju jei pradėsiu čia dirbt,tai tas gyvenimas atskirai užsitęs begalybę
Pas mane Mažius nelabai gerai kalba,tai leidau į logopedine gr.,galvoju gal bus į naudą,padirbės ten su juo.Maniškis dar nesirgo( kad neprisikalbėčiau...),bet po ligos palaikyčiau ilgiau palaikyčiau.Visokių tų slogų būna,gi nevedi su labai užkimšta nosimi.Palieki visai dienai ar dar ne?Kažkur prie namų leidi?Mumis tai į Vaivorykšte priėmė,tai taip fainai arti namų

QUOTE(baltanosis @ 2010 09 13, 15:41)
laba,
nu taip
savaite pabuvo namie, uzkrete mazaji ir mama ir siandien jau iskeliavo i darza, o mes kapanojames is virusu
kaip sekasi, gal darbelio ieskaisi? isleidau dar biski su sloga, nu bet jei ja isgydyt iki galo, tai cia 3 savaiciu reikia
o kaip jus ar leidziate sloguojancius vaikus i darza, ar laikote namie iki kol jau visai visai sveikas?
nu taip

o kaip jus ar leidziate sloguojancius vaikus i darza, ar laikote namie iki kol jau visai visai sveikas?

Ai dar neieškau,galvoju jei pradėsiu čia dirbt,tai tas gyvenimas atskirai užsitęs begalybę

visai dienai palieku, stresas baisinis prasidejo
arba verkia istisai "nenoriu i darzeli" arba isvis apatiskas viskam.nei kalba nei zaidzia nieko, darzeli sake nei valgo nei piesia, tik sako noriu miegoti arba noriu namucio. baisu jau man darosi, kad kokios liga neprikibtu is to streso. vieni sako kad tai tesis 2 savaites, kiti kad 3 men, dar kiti kad iki priesmokyklines grupes. kaip jusu vaikai reaguoja i darza?

QUOTE(baltanosis @ 2010 09 16, 13:45)
visai dienai palieku, stresas baisinis prasidejo
arba verkia istisai "nenoriu i darzeli" arba isvis apatiskas viskam.nei kalba nei zaidzia nieko, darzeli sake nei valgo nei piesia, tik sako noriu miegoti arba noriu namucio. baisu jau man darosi, kad kokios liga neprikibtu is to streso. vieni sako kad tai tesis 2 savaites, kiti kad 3 men, dar kiti kad iki priesmokyklines grupes. kaip jusu vaikai reaguoja i darza?

na kiekvienam vaikui individualiai tas pripratimas.Siaip jau ne maziukas visai

Sesuo savo berniuka nuo 2m 4 men pradejo leisti,tai irgi nieko,kaip namuose..ciauska sava kalba ir nesustoja

Sveikos

sveikutes.
as manau kad kiekvienas vaikas skirtingai pratinasi prie darzo...sunus 2 m4 men eiti pardejo,iskart visai dienai..dvi savaites buvo kosmariskos...paskui viskas gerai. ale aukletoja isejo i dekreta,vel toks alia sokas vaikui buvo. ..
mergaite pradejo dvieju neturedama eiti,po pusdieni iki pietu miego tai pirmos savaites jauciu ne prisimint nenoriu. klyksma uz duru girdedavau ir i masina isedus.....kazkaip ten mums sutapo kad kai jau pradejom pietu miegoti,po dvieju savaiciu buvo jos gimtadienis,su tortu su nuotaika i darzeli ejo...matyt tu geru emociju persipilde ir nuo tos dienos tfu tfu tfu....
dabar... eina mergaites i airiska darzeli,trys valandos per diena visas darzelis ir vienai tuoj keturi bus,kitai penki,nu ryte nuo kaklo nenueina....maivosi tiesiog,susigraudina butinai 8 kartus. nu viena diena jau grieztai pasakiau,kad ju toks darbas-darzelis,jos namie sedet negali,nu jei bus man sunku su jomis rytais,tai pasamdysiu vairuotoja (o jos mato kaip kitus vaikus veza i mokyklas vairuotojai) bet i darzeli jos vistiek papuls...tai lyg kaip ranka kuriam laikui nuime. bet realiai tai jei darzelyje nemato jokiu apsiasarojusiu vaiku,tai ir jos nubega greitai i grupe,bet jei mato koki vaika apsivijusi mamos kakla..tai prasom ir man porcija israso
... tai vat tokia mano patirtis. realiai is savo dar galiu pasakyti kad nereikia ilgai su vaiku atsisveikineti,ten glebesciuotis ,graudinti....jei mato kad asaromis uzlaiko rubineje tai ir verkia...skaudedavo sirdi kai man aukletoja ir sakydavo,susaket ka turejot susakyti ,tarkim"dabar bek pas vaikus,duok bucki,kai pamiegosi mama pas tave ateis,susitariam is karto kokia valanda" ir ryztingai nesidairydama pro duris...galvoju nu ir besirde. ale pati suprantu kad visgi teisi buvo. su sunum susitardavau (nes turejau tokia galimybe laukiausi mergaites ir nedirbau) kad visada ji pirma po pietu miego paimsiu,dar pries vakariene,visada stengdavausi savo zodi teseti..
va kiek as cia jums prirasiau
Berniukai gerai kad maziu i logopedini isleidai
nepastebesi kaip istorijas tau pasakos gryzes
Baltanosiui kantrybes
Ievast siaip baliona siunciu
ir mamiux gaudyk
as manau kad kiekvienas vaikas skirtingai pratinasi prie darzo...sunus 2 m4 men eiti pardejo,iskart visai dienai..dvi savaites buvo kosmariskos...paskui viskas gerai. ale aukletoja isejo i dekreta,vel toks alia sokas vaikui buvo. ..
mergaite pradejo dvieju neturedama eiti,po pusdieni iki pietu miego tai pirmos savaites jauciu ne prisimint nenoriu. klyksma uz duru girdedavau ir i masina isedus.....kazkaip ten mums sutapo kad kai jau pradejom pietu miegoti,po dvieju savaiciu buvo jos gimtadienis,su tortu su nuotaika i darzeli ejo...matyt tu geru emociju persipilde ir nuo tos dienos tfu tfu tfu....
dabar... eina mergaites i airiska darzeli,trys valandos per diena visas darzelis ir vienai tuoj keturi bus,kitai penki,nu ryte nuo kaklo nenueina....maivosi tiesiog,susigraudina butinai 8 kartus. nu viena diena jau grieztai pasakiau,kad ju toks darbas-darzelis,jos namie sedet negali,nu jei bus man sunku su jomis rytais,tai pasamdysiu vairuotoja (o jos mato kaip kitus vaikus veza i mokyklas vairuotojai) bet i darzeli jos vistiek papuls...tai lyg kaip ranka kuriam laikui nuime. bet realiai tai jei darzelyje nemato jokiu apsiasarojusiu vaiku,tai ir jos nubega greitai i grupe,bet jei mato koki vaika apsivijusi mamos kakla..tai prasom ir man porcija israso

va kiek as cia jums prirasiau

Berniukai gerai kad maziu i logopedini isleidai

Baltanosiui kantrybes

Ievast siaip baliona siunciu

QUOTE(medison @ 2010 09 16, 18:10)
ir uz ka cia tas balionelis

Sveikutes

Pala pala ar tik mamiux antro nesilauki???? Ka uzraselis reiskia
Dekui uz balionus ju labai reika, nes mergiote zirzale

Dekui uz balionus ju labai reika, nes mergiote zirzale

QUOTE(ievast @ 2010 09 20, 17:53)
aha

Sveikinimai didziausi, o kiek jau laiko?

QUOTE(ievast @ 2010 09 20, 19:27)
aciu aciu

QUOTE(medison @ 2010 09 20, 19:32)
va va

Sveiki
Gal kas norit palengvinti senyviems zmpnems mokesciu nasta?Noretume surasti savo mamai viena atskira kambari,gyventi kartu su ramiais seimininkais.Pasisuko gyvenimas taip,kad reikia pradeti man eiti i darba ,o lialka kazkam saugoti.Taigi ieskom vieno kambario geriausiai Dainavos raj(nors siulyti ir kitus)senyvai moteriai be zalingu yprociu,gyventi katru su seimininkais.Anksti iseina apie 7val ryto,gryzta po pietu ir eina anksti miegoti.Valgyti daug negamins (na arbata ir lengvi uzkandziai) Penktadieni isvaziuoja namo ,gryzta sekmadieni vakare,o gal ir negrys visai savaitgali.Labai laukiu i az
Geriausiai butu nuo gruodzio pradzios
KAUNAS
Gal kas norit palengvinti senyviems zmpnems mokesciu nasta?Noretume surasti savo mamai viena atskira kambari,gyventi kartu su ramiais seimininkais.Pasisuko gyvenimas taip,kad reikia pradeti man eiti i darba ,o lialka kazkam saugoti.Taigi ieskom vieno kambario geriausiai Dainavos raj(nors siulyti ir kitus)senyvai moteriai be zalingu yprociu,gyventi katru su seimininkais.Anksti iseina apie 7val ryto,gryzta po pietu ir eina anksti miegoti.Valgyti daug negamins (na arbata ir lengvi uzkandziai) Penktadieni isvaziuoja namo ,gryzta sekmadieni vakare,o gal ir negrys visai savaitgali.Labai laukiu i az
Geriausiai butu nuo gruodzio pradzios
KAUNAS