Įkraunama...
Įkraunama...

Dainavos poliklinika Kaune

QUOTE(garbanėlė @ 2009 09 18, 13:48)
Mes, prieš gimstant mažyliui, jo neregistravom. Gimdymo namuose pažymą išrašė  Dainavos poliklinikai (nors būna, kad konkrečiam daktarui rašo). Kai parsivežėm namo, paskambinom į polikliniką ir atsiuntė daktarę. Šiaip gi galima paskambint į registratūrą ir ten viską tiksliai paaiškins  mirksiukas.gif 4u.gif

aciu uz patarima drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mamyte*24 @ 2009 09 18, 14:00)
aha, matau, kad niekas nenusiteikes pakomentuoti  verysad.gif gyvenu dainavos raj., man artimiausia gyd. istaiga ir butu si poliklinika, mazdaug zinau ir pas kokia gydytoja noreciau priregistruoti vaikeli, taciau, kaip minejau nzn, ar pries gimima, ar jam gimus (na kad nebutu per velu paskui i namus issikviesti pirmajam vizitui)  mirksiukas.gif

Laba, mes prisirašėme pas gyd Ambrazevičienė, ir tuo nesigailime labai faina gydytoja, ko paprašysi niekada neatsakys, jei reikia ateina ir į namus. O tenai tvarka tokia kai pagimdysi iš gimdymo namu paskambina ir praneša apie vaikelio gimima o kai išleidžia tave su vaikeliu namo manes paklausė ar pranešti ir kokiam gydytojui jei nežinai pas koki nori prirašyti vaikelį prirašo kuris paskirtas pagal gyv., vietą. Aš gimdžiau Kauno Krikščioniškuose namuose.
Beje kai pati eisi i poliklinika ar gali kas nors iš giminaičių nueiti tai reikia turėti vaikelio gimimo liudijima originala ir gerai butu kopija ( ja iklijuoja į kortelę) ir 1 lt jei nepabrango priregistruoti vaikelį prie tos poliklinikos. Tuo pačiu galima ir pasirinkti gydytoja jei nepatiks ta kuria jau būsit pasirinkę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausra81: 18 rugsėjo 2009 - 16:43
O gal kas galetu parekomenduoti suaugusiuju vidaus ligu gydytoja Dainavos poliklinikoje. Mat esu prisirasius pas Birute Blauzdaviciene ( na ji man priklauso pagal gyv vieta), bet ja esu labai nusivylus ir noriu pereiti pas kita, gal ka galetumet patarti... Aciu.
Atsakyti
Mano šeimos gydytoja yra Nikulšina, tai kažkokia keista. Buvau gal 4 kartus, tai tik 1 buvo nesusiraukus. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(laurriukas @ 2009 09 21, 19:19)
Mano šeimos gydytoja yra Nikulšina, tai kažkokia keista. Buvau gal 4 kartus, tai tik 1 buvo nesusiraukus.  schmoll.gif

Tai va va. As siandien buvau pas Blauzdaviciene tai sedi susiraukus ir aiskina, kad cia nieko tokio jog padidejes cholesterolio kiekis mat pavalgius cesnako jis susinormalizuos nu dar gali pagerti zuvu tauku ( cia taip aiskina gydytoja). g.gif Zodziu nuejus tik susinervinau. Zymiai daugiau info gavau panarsius internete.
Taigi parasykit gal kuri tikrai esat patenkinta savo vidaus ligu gydytoja Dainavos poliklinikoje. Aciu.

P.S. savo mazaji vedu pas Ambrazeviciene. Ja esu labai patenkinta. Niekada nieko neatsake, kur paprasau visur duoda siuntima. Ir i namus ateina. Ir telefonu pakonsultuoja. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausra81 @ 2009 09 22, 20:12)
Tai va va. As siandien buvau pas Blauzdaviciene tai sedi susiraukus ir aiskina, kad cia nieko tokio jog padidejes cholesterolio kiekis mat pavalgius cesnako jis susinormalizuos nu dar gali pagerti zuvu tauku ( cia taip aiskina gydytoja).  g.gif Zodziu nuejus tik susinervinau. Zymiai daugiau info gavau panarsius internete.
Taigi parasykit gal kuri tikrai esat patenkinta savo vidaus ligu gydytoja Dainavos poliklinikoje. Aciu.

P.S. savo mazaji vedu pas Ambrazeviciene. Ja esu labai patenkinta. Niekada nieko neatsake, kur paprasau visur duoda siuntima. Ir i namus ateina. Ir telefonu pakonsultuoja.  thumbup.gif

as Dainavos p. vien del savo vidaus gyd.Adomonienes wub.gif
gydytoju gydytoja thumbup.gif kaip kunigas isklausys ir pagelbes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2009 09 22, 21:18)
as Dainavos p. vien del savo vidaus gyd.Adomonienes  wub.gif 
gydytoju gydytoja  thumbup.gif  kaip kunigas isklausys ir pagelbes  mirksiukas.gif

Aciu. Reiks bandyt persirasyti ir man.
Papildyta:
QUOTE(sollo @ 2009 09 22, 21:18)
as Dainavos p. vien del savo vidaus gyd.Adomonienes  wub.gif 
gydytoju gydytoja  thumbup.gif  kaip kunigas isklausys ir pagelbes  mirksiukas.gif

Tokios nerandu. Gal ji ne vidaus ligu gydytoja o seimos? Noreciau apie ja suzinoti daugiau info. Aciu. Gal dar galit pasiulyti kokia gydytoja?
Atsakyti
Man Dainavos poliklinika labai kraupi. Vien tos apsilaupiusios sienos kelia siurpa.
Atsakyti
Visiškai pritariu. Tik būtų gerai jei gydytojai būtų sąžiningi ir padarytų viską kas jiems priklauso. Juk pas juos eini, kai tikrai turi problemų, o neprasiblaškyti. (Nekalbu apie visus gydytojus (-as)).
Atsakyti
Sveikos,

aš pirmą vaiką buvau Dainavos poliklinikoje užregistravusi pas kažkokią rusiškų akcentų kalbančią, tai košmaras, o ne gydytoja. Pas ją daugiau be savęs nieko ir nemačiau besilankant.
Atsakyti
Savo maziuka vedu pa gyd. Ziliukiene. esu labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Musu visa seima pas sia gydytoja. Mes labai patenkinti. Kai reikia konsultacijos ji net mobiliu konsultuoja ir niekada dar nebuvo taip kad per iskvietima neatvyktu ta pacia diena. Tikrai labai maloni gydytoja. Ir sesute jos labai gera.
Atsakyti