mamytes, gal galetumet,labai prasau,savo atsiliepimus parasyti apie daktare Borodina,ir apie Sondiene.dabar esu priregistravus savo abu vaikus pas Borodina,bet mano atsiliepimai kuo toliau tuo galiu tik blogiau parasyt.viskas buvo gerai kol mazylio nepradejau ves i darza,o kai pradejo eit prasidejo amzina sloga ir temperatura.kiekvieno vizito metu daktare kalba apie anuke savo,arba kitus atsitikimus,pamirsta elementarius dalykus-ar tai plauciukus paziuret,ar tai linfmazgius,ar gerkle.amzinai kalba ,kad reik skiepyt vaika,nors musu vaiko pagrindine liga sloga,bruka adenoidu operacija,nors buvom pas tris LOR daktarus,visi sake,kad ju salint nereikia,reziume pradejo kalbet,kad mazi atlyginimai ir uz vizita jai nieks nemoka.o paskutinis atvejis kuris priverte sia daktare visai suabejot,tai vaikui pakilo temp.40,issikvieciau ja i namus,ji uzdejo ranka ir sako jusu vaikas jos neturi,as sakau pries dvi valandas buvo 39,nes 40 buvo nakty,tai ji issitrauke savo elektronini termometra,tokia nuojauta,kad ji galvojo,kad as meluoju del temperaturos.sakau jai,kad nepasitikiu seis termometrais ir issitraukiau senuka gypsidabriny,ji pasake kad neturi laiko ir ydejom jos elektronini.parode 37,1,ji i mane paziurejo irdar karta pasake,kad man uz tokius vizitus nemoka.beja sio vizito metu apziura buvo mano issireikalauta,konkretaus gydimo nebuvo paskirta,buvo pasakyta,kad tai virusas ir viskas.ir dar kai daktare isejo as pamatavau temperatura su savo senuku,o jis rode37,9.po vizito jau praejo pusantros paros,o vaikui auksta vis temperatura-nekrenta zemiau37,9.zinau tik viena jai po paros nenukris temperatura-kviesiu greitaja. o del Sondienes tai prasau informacijos,nes galvoju persiregistruot vaikus pas sia daktare.labai laukiu jusu atsiliepimu
Papildyta:pamirsau parasyt,mes lankoves Dainavos poliklinikoje