Mes vaikštom pas daktarę Augonienę, pritariu kažkuriai mamytei, kad sesutė tai tikrai nekokia jos. Tikrai labai maloni moteriškė, ir mano mazgei ji visai patinka, tik kad kiek klausimų man iškyla, tai paprastai tenka pačiai ieškot į juos atsakymo (dažniausiai šiam forume), nes paskutinį kartą kai skambinau daktarei dėl labai gausių atpylinėjimų, tai atsakymas buvo ė-bė-mė, jeigu ką - kvieskit greitąją. O mes tiesiog mišinuką pakeitėm, ir baigėsi visos bėdos. Na, bet paprastų apžiūrų metu tai labai mielai pašnkekina mažulę, duoda patarimų kaip gydyt slogą ir pan.
Drulytė mums pripaišė hipotonusą (čia kai dukrytei buvo 2 savaitės). Tą hipotonusą ji nustatė per 10 minučių iš ką tik atsibudusio naujagimio elgesio. Daugiau pas ją nėjom, bet kai toks įrašas yra, tai kiekvienas gydytojas visų pirma dabar to hipotonuso ieško, ir niekaip neranda

Jurgaitienė labai maloni neuropatologė, duoda naudingų patarimų, gražiai bendrauja su lėliukais

Ortopedė Laurinavičienė atrodo rimta daktarė, bet kai žiūrėdama į rentgeno nuotrauką klausia, kuris dukrytės sąnarys buvo problematiškas, tai man tada irgi kyla klausimų...

Nors jei bendrai paėmus, tai man visai patiko su ja bendraut - bent jau laiko savo netaupo, ir stengiasi išsamiai atsakyt į kilusius klausimus