QUOTE(murzilkaa @ 2009 12 06, 19:53)
nu šaunuole, ne kitaip

QUOTE(bjaurybe @ 2009 12 07, 09:25)
Viso: 102,46 lt

pradėjau juo ketvirtadienio, taigi toks ir menių, vėliau nuo pirmadienio registruosiu:
ketvirtadienis
pusryčiai: sumuštiniai su rūkyto sūrio "dešra", kava+pienas;
pietūs: raugintų kopūstų sriuba, virtos bulvės pakeptos orkaitėj uždėjus ant viršaus "įdarą" olandiškas sūris+rūkyta dešra+grietinė+čiasnakas
vakarienė: pieniška makaroniukų sriubytė.
penktadienis
pusryčiai: susmuštiniai su varškyte (duona ir varškė iš pokelio, be sviesto) + kava su pienu.
pietūs: šiuškės (virtos bulvės sumaltos, 2 kiaušiniai ir šiek tiek miltų, kepta ant aliejaus keptuvėj) + padažiukas (svogūnai, lašinukai, aliejus, grietinė)
vakarienė: dukrai varškės desertas (močiutė įdėjo), puodelis pieno, dar yra sausainukų gaidelių jei prireiks, ir pora mandarinų bei obuolių
šeštadienis
pusryčiai: ryžių košė virta piene, kakava
pietūs: kopūstų šv.sriuba su vištų kakliukais, kalakutienos kotletukai su bulvėm ir kas norės raugintais agurkais ar kopūstais.
vakarienė: pica: olandiškas sūris, pomidoras, raugintas agurkas, svogūnas, pirktinis didelis paplotis, gaiva uogienė su vandeniu
sekmadienis
pusryčiai: dukra - avižinė košė iš pokelio, arbata, aš sumuštinis su dėšra ir kava+pienas, vyras 2 pirato akys su duona ir arbata.
pietūs: pietūs sotūs svečiuose.
vakarienė: lengvai kūčiukai su pienu, aplesinai.
išleista: duona, pienas 2l, sultys mini 2vnt, kiaušiniai 10vnt, sviestas 1pok, apelsinai 1 kg - 21,83 lt
lašinukai 1,1 kg - 14 lt,
picai paplotis 1lt,
svečiai vynas ir sausainiai - 12,17 lt, viso 4 dienom: 49 lt, matosi pagalpirkinius, kad gyventa iš atsargų
tęsiam toliau, tik prasidės po truputį pirkimas šventėm, nes ko gero šeimyna organizuosis pas mane
ketvirtadienis
pusryčiai: sumuštiniai su rūkyto sūrio "dešra", kava+pienas;
pietūs: raugintų kopūstų sriuba, virtos bulvės pakeptos orkaitėj uždėjus ant viršaus "įdarą" olandiškas sūris+rūkyta dešra+grietinė+čiasnakas
vakarienė: pieniška makaroniukų sriubytė.
penktadienis
pusryčiai: susmuštiniai su varškyte (duona ir varškė iš pokelio, be sviesto) + kava su pienu.
pietūs: šiuškės (virtos bulvės sumaltos, 2 kiaušiniai ir šiek tiek miltų, kepta ant aliejaus keptuvėj) + padažiukas (svogūnai, lašinukai, aliejus, grietinė)
vakarienė: dukrai varškės desertas (močiutė įdėjo), puodelis pieno, dar yra sausainukų gaidelių jei prireiks, ir pora mandarinų bei obuolių
šeštadienis
pusryčiai: ryžių košė virta piene, kakava
pietūs: kopūstų šv.sriuba su vištų kakliukais, kalakutienos kotletukai su bulvėm ir kas norės raugintais agurkais ar kopūstais.
vakarienė: pica: olandiškas sūris, pomidoras, raugintas agurkas, svogūnas, pirktinis didelis paplotis, gaiva uogienė su vandeniu
sekmadienis
pusryčiai: dukra - avižinė košė iš pokelio, arbata, aš sumuštinis su dėšra ir kava+pienas, vyras 2 pirato akys su duona ir arbata.
pietūs: pietūs sotūs svečiuose.
vakarienė: lengvai kūčiukai su pienu, aplesinai.
išleista: duona, pienas 2l, sultys mini 2vnt, kiaušiniai 10vnt, sviestas 1pok, apelsinai 1 kg - 21,83 lt
lašinukai 1,1 kg - 14 lt,
picai paplotis 1lt,
svečiai vynas ir sausainiai - 12,17 lt, viso 4 dienom: 49 lt, matosi pagalpirkinius, kad gyventa iš atsargų

tęsiam toliau, tik prasidės po truputį pirkimas šventėm, nes ko gero šeimyna organizuosis pas mane

QUOTE(neringaal @ 2009 12 07, 10:46)
eglisha ziuriu labai "sveikai" maitinates : pagrindas sumustiniai, bandeles, lavasai submarinai
.

dar plius lavasas su kola

šaunuolės kad taip parsisukot, o mes
siaubas, bet kaip sakiau, daug maisto liko.

QUOTE(mazge1979 @ 2009 12 07, 12:23)
nenusimink, juk būna ir taupesnių savaičių

QUOTE(deimapov @ 2009 12 07, 11:16)
nu šaunuole, ne kitaip
kai tokia didelė šeimyna tai super
jūs irgi keturiese ir tilpote į tokią sumą 

nelabai reali suma

o jūs turit kokią savo temą paplepėjimui, ar čia galim klausti ir kalbėti

Atitempiu mūsų praėjusios savaitės meniu 
Pirmadienis:
I. vyras - savaitgalį keptas pyragas, aš - obuoliai
II. vyras - duona su lašiniais, aš -praėjusios savaitės bulvinės bandelės su padažu
III. žirnių sriuba,cukinijų blynai su grietine
IV. tortas su kava ir kakava
Antradienis:
I. vyras - sausi pusryčiai su pienu, aš - obuoliai
II. vyras -praėjusios savaitės keptos mėsos likučiai su bulvėm ir troškintais kopūstais, aš - bulvės su kopūstais
III. pyrago likučiai
IV. virtos bulvės su kastiniu (anyta atvežė) ir šaltienasu krienais, bulvienė su ryžiais.
Trečiadienis:
I. vyras - grikių košė su sūriu,aš - obuoliai
II. šaltiena su duona ir raugintų kopūstų salotom
III. sumuštiniai su kastinio likučiais
IV. varškės sūreliai su kava
V. vakarykštė bulvienė su ryžiais, virtos šernienos (iš šaldiklio)-ryžių-daržovių troškinys.
ketvirtadienis:
I. vyras - nieko, aš- obuoliai
II. vyras - šaltienos likučiai su duona ir krienais; aš - troškinys su duona
III. sūreliai su kava
IV. makaronų pieniška sriuba
penktadienis:
I. vyras nevalgė, aš - obuoliai
II. vyras - virti kiaušiniai su duonair sviestu, aš - troškinio likučiai, 1 kiaušinis su duona ir sviestu
III. sumuštiniai su dešra
IV. svečiuose.
šeštadienis:
svečiuose
Sekmadienis:
svečiuose
vakarienė: sau ir vaikui viriau makaronų sriubos, o vyras valgė iš svečių parsineštą keptą žuvį.
Per savaitę maistui išleista 50lt
Savaitės pirkiniai:
PIENO PRODUKTAI: 6 l pieno (2 liko), 18 varškės sūrelių
(5 liko), 2 gab. fermentinio sūrio (1 liko), 2pak. sūrio lazdelių (1 liko), grietinė
DUONA IR KRUOPOS: 3 kepalai duonos (1 liko), 2 pak. kūčiukų, 1 pak. makaronų, 1 pak. avižinių dribsnių (liko)
BAKALĖJA: prieskoniai meduoliams 4 skirtingi pak. (liko,nes nekepiau), kečupas, sultinys (liko), margarinas
DARŽOVĖS IR VAISIAI: 1 pak. šaldytų daržovių, krienai, 3 svogūnai,
Papildyta:
galima kalbėti čia pat
tik tiek, kad tema tuoj baigsis

Pirmadienis:
I. vyras - savaitgalį keptas pyragas, aš - obuoliai
II. vyras - duona su lašiniais, aš -praėjusios savaitės bulvinės bandelės su padažu
III. žirnių sriuba,cukinijų blynai su grietine
IV. tortas su kava ir kakava
Antradienis:
I. vyras - sausi pusryčiai su pienu, aš - obuoliai
II. vyras -praėjusios savaitės keptos mėsos likučiai su bulvėm ir troškintais kopūstais, aš - bulvės su kopūstais
III. pyrago likučiai
IV. virtos bulvės su kastiniu (anyta atvežė) ir šaltienasu krienais, bulvienė su ryžiais.
Trečiadienis:
I. vyras - grikių košė su sūriu,aš - obuoliai
II. šaltiena su duona ir raugintų kopūstų salotom
III. sumuštiniai su kastinio likučiais
IV. varškės sūreliai su kava
V. vakarykštė bulvienė su ryžiais, virtos šernienos (iš šaldiklio)-ryžių-daržovių troškinys.
ketvirtadienis:
I. vyras - nieko, aš- obuoliai
II. vyras - šaltienos likučiai su duona ir krienais; aš - troškinys su duona
III. sūreliai su kava
IV. makaronų pieniška sriuba
penktadienis:
I. vyras nevalgė, aš - obuoliai
II. vyras - virti kiaušiniai su duonair sviestu, aš - troškinio likučiai, 1 kiaušinis su duona ir sviestu
III. sumuštiniai su dešra
IV. svečiuose.
šeštadienis:
svečiuose
Sekmadienis:
svečiuose
vakarienė: sau ir vaikui viriau makaronų sriubos, o vyras valgė iš svečių parsineštą keptą žuvį.
Per savaitę maistui išleista 50lt
Savaitės pirkiniai:
PIENO PRODUKTAI: 6 l pieno (2 liko), 18 varškės sūrelių

DUONA IR KRUOPOS: 3 kepalai duonos (1 liko), 2 pak. kūčiukų, 1 pak. makaronų, 1 pak. avižinių dribsnių (liko)
BAKALĖJA: prieskoniai meduoliams 4 skirtingi pak. (liko,nes nekepiau), kečupas, sultinys (liko), margarinas
DARŽOVĖS IR VAISIAI: 1 pak. šaldytų daržovių, krienai, 3 svogūnai,
Papildyta:
QUOTE(Nikoleta @ 2009 12 07, 13:43)
galima kalbėti čia pat

Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.