Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai

QUOTE(Dailus_kvietkelis @ 2009 06 04, 22:22)
gal SM koki kelionini reportaza paskelbsiu, o gal knyga rasysiu smile.gif praturtinau save tradiciniu muilu srityje - tas regionas tukstantmecius garseja ju gamyba smile.gif

kaip įdomu biggrin.gif Būtinai pranešk, kur pasiskaityti galima thumbup.gif

ką reiškia praturtinau? wink.gif Išmetei batus, kad muilų galėtum į kuprinę prisikrauti? lotuliukas.gif KN sakė, taip darė dėl hidrolatų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 04, 22:21)
nežinau, ar aiškiai paaiškinau  doh.gif

Tikrai aiškiai, va dar matau "Norfa" netoli, bus geras orientyras thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 06 04, 22:26)
Tikrai aiškiai, va dar matau "Norfa" netoli, bus geras orientyras thumbup.gif  4u.gif

man kiti orientyrai būtų pirma į galvą šovę blush2.gif

Dailus kvietkeli, o gal galėtum sumesti praktinę reikalo pusę - ką į kelionę ėmei, kas pasiteisino, kas ne smile.gif Kokių kosmetinių įdomybių, kur ir mes norėtume bigsmile.gif , atradai/sužinojai? biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 04, 15:59)
paskutinį kartą pasidariau balzamą lūpoms, tai matyt perdaug prilašinau apelsinų EA- dabar toks graužus jis man, darysiu naują, vėl su kakava, bet kai gausiu spanguolių miltelių iš Monicos  ax.gif

būtų įdomu sužinoti, kaip tu ten juos darai. Ir kas ten per spanduolių milteliai? ką jie duoda?

va ir aš pasiguosiu - vakar nei iš šio nei iš to pastebėjau, kad sugedo mano kokoso aliejus verysad.gif diena prieš tai dar geras buvo, o va vakar pastebėjau, kad kvapas tokis bjaurus atsirado, ir skonis visai pakito - fe fe, kartus kokis tai pasidarė.. na tik guodžia tai, kad jo labai mažai buvo likę.. tik nesuprantu, kodėl jis sugedo?? laikiau vonioje. ten rodos ne taip ir karšta - net neišsilydes buvo.. o galiojimo laikas ant indelio rodos net iki 2011metų parašytas..
reiks pirktis naujo, tik dabar bijosiu, kad ir naujasis nesugestų..

ir dar kvailas klausimukas - tos kurios rašote, kad jūsų oda dehitratuota, kaip tai nustatote?? t.y. - kaip man sužinoti, ar mano dehitratuota ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mongolija: 05 birželio 2009 - 01:14
vakar nusipirkau Druide muila su moliu, riebiai odai, tuo paciu ir dantu pasta Druide su 45% nuolaida. Sorry, kad ne i tema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rencia1 @ 2009 06 05, 09:04)
vakar nusipirkau Druide muila su moliu, riebiai odai, tuo paciu ir dantu pasta Druide su 45% nuolaida. Sorry, kad ne i tema  4u.gif

kai isbandysi viska brukstelk atsiliepimus i naturalios kosmetikos tema.. ok? mirksiukas.gif 4u.gif man idomu ar nesausina odos tas muilas su moliu.. ir seip kokie pojuciai juo nusiprausus..
Atsakyti
QUOTE(mongolija @ 2009 06 05, 01:11)
būtų įdomu sužinoti, kaip tu ten juos darai. Ir kas ten per spanduolių milteliai? ką jie duoda?

va ir aš pasiguosiu - vakar nei iš šio nei iš to pastebėjau, kad sugedo mano kokoso aliejus  verysad.gif

taip, kaip Dovish parašė - ištirpinu bičių vašką, įtrupinu kakavos sviesto, dedu kokosų, mangų aliejų iš akies, žodžiu, ką turiu po ranka. Tada įlašinu apelsinų EA, benzoino (kad gydomasis poveikis ir saldesnis kvapas būtų).

KN yra spanguolių absoliuto, bet jie jo neparduoda dėl atmatavimo sudėtingumo. O man spanguolės labai patinka ir tikrai norėčiau "parūgštint" lūpų balzamą, kurį jau kelintą iš eilės tokį patį darau smile.gif Todėl su Monicos pagalba užsisakiau aš spanguolių miltelių iš vienos e-parduotuvės ir laukiu biggrin.gif Žiūrėsiu, ar bus pritaikomas daiktas smile.gif

kaip gaila sad.gif Ir aš kokosų užsipirkusi normaliai, kažin, ar atlaikys smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 06 05, 10:23)
kai isbandysi viska brukstelk atsiliepimus i naturalios kosmetikos tema.. ok?  mirksiukas.gif  4u.gif  man idomu ar nesausina odos tas muilas su moliu.. ir seip kokie pojuciai juo nusiprausus..

gerai 4u.gif rytoj dar eisiu i KN pirkt hidrolata hamameliu ir ta vietoj kremo riebiai odai
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 04, 22:24)
kaip įdomu biggrin.gif Būtinai pranešk, kur pasiskaityti galima  thumbup.gif

ką reiškia praturtinau? wink.gif Išmetei batus, kad muilų galėtum į kuprinę prisikrauti?  lotuliukas.gif KN sakė, taip darė dėl hidrolatų  lotuliukas.gif

taip, 100 proc pataikei- ismeciau keleta rubu kad i kuprine tilptu muilai ir roziu vanduo smile.gif ir ziniomis prasiturtinau, ne vien materialiai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dailus_kvietkelis: 05 birželio 2009 - 10:20
Kiek kainuoja tamanų aliejus? ax.gif Reikės gal šian pakeliui iš darbo užsukti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kašariukė @ 2009 06 05, 11:28)
Kiek kainuoja tamanų aliejus?  ax.gif  Reikės gal šian pakeliui iš darbo užsukti  ax.gif

32-34 lt - neatsimenu tiksliai.
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2009 06 05, 11:38)
32-34 lt - neatsimenu tiksliai.

ačiū 4u.gif
Atsakyti