Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai

QUOTE(Lelijėlė @ 2009 06 10, 08:25)
prasom placiau apie poveiki migrenai  bigsmile.gif

aha, poveikis islindo labai netiketai, vakare prasidejus migrenai, nuejau i vonia, uzsitepiau tamanu ir pastebejau, kad po keliu minuciu skausmas aprimo ir praejo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma212 @ 2009 06 10, 07:46)
aha, poveikis islindo labai netiketai, vakare prasidejus migrenai, nuejau i vonia, uzsitepiau tamanu ir pastebejau, kad po keliu minuciu skausmas aprimo ir praejo thumbup.gif

nu viskas, reikia tamanų! biggrin.gif rodos jau ir žinau kaip išsisukti nuo tos bjaurybės, bet dar viena pagalbos ranka nepamaišys bigsmile.gif

kurį laiką neskaičiau temos, gal kas pasakysit kaip ten KN su tais jazminaičių ir champa hidrolatais? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2009 06 09, 23:06)
Buvau gamybiniam vakarely  ax.gif
gaminaus emulsija nuo spuogu...

ar patiko? wink.gif Viską suspėjai? 4u.gif

QUOTE(violence @ 2009 06 10, 08:34)
kurį laiką neskaičiau temos, gal kas pasakysit kaip ten KN su tais jazminaičių ir champa hidrolatais?  rolleyes.gif

išsipylė bevežant į Lietuvą. Kai paskutinį kartą klausiau, tai Gitana sakė, kad kol tvarkomi dokumentai draudimui ir pan., tų apgadintų siuntinių niekas neliečia sad.gif
Atsakyti
[quote=katutis,2009 06 09, 10:33]
Tai ir SB ką nors užsakyk, kad taip nepyktų ax.gif
[/quote]
Jis niekada nepyksta, per tiek metų sugebėjau pakeisti tą skrudžumą ax.gif - to faktiškai jau nebeliko, bet įprotis viską matyti, skaičiuoti tai tikrai išliko biggrin.gif.
[quote=katutis,2009 06 09, 10:46]

[quote=violence,2009 06 09, 14:51]
Kaunietės mirksiukas.gif gal atsirastų kas norėtų įkasti man tamanų aliejaus šaukštuką pabandymui?[/quote]
Aš galiu, tik nežinau kaip suderinti tą brangų laiką

[quote=violence,2009 06 10, 09:34]
kurį laiką neskaičiau temos, gal kas pasakysit kaip ten KN su tais jazminaičių ir champa hidrolatais?[/quote]
Aš buvau užsisakiusi pas Jūratę champak, bet praeitą savaitę parašė, kad neturi ir nežinia kada jo bus. Situacijos Vilniaus KN nežinau ax.gif.
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2009 06 10, 08:46)
Jis niekada nepyksta, per tiek metų sugebėjau pakeisti tą skrudžumą  ax.gif - to faktiškai jau nebeliko, bet įprotis viską matyti, skaičiuoti tai tikrai išliko biggrin.gif.

šaunuolė drinks_cheers.gif Kas mūsų pinigus suskaičiuos, jei ne vyrai biggrin.gif

champak ir aš labai laukiu, greičiau atvežtų kitą partiją rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma212 @ 2009 06 10, 00:33)
as turejau, bet man bais nepatiko, iskart isbere nuo jo rolleyes.gif tik labai tas kvapas fainas, ir nuo migrenos thumbup.gif

o perpirkt butu galima? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(migdoline @ 2009 06 10, 10:37)
o perpirkt butu galima? 4u.gif

jau perpirktas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 06 10, 09:34)
nu viskas, reikia tamanų!  biggrin.gif rodos jau ir žinau kaip išsisukti nuo tos bjaurybės, bet dar viena pagalbos ranka nepamaišys  bigsmile.gif

jei žinai nekenksmngų vaistų ir kitokių efektyvių būdų nuo migrenos, brūkštelk prašau į až.Mano teta l. vargsta cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2009 06 10, 00:06)
Buvau gamybiniam vakarely  ax.gif
gaminaus emulsija nuo spuogu... bandysim tepliotis  bigsmile.gif
jau noriu kremo su rozem  blush2.gif dieviska tekstura ir kvapas.. o ir gamint butu idomiau nei emulsija nuo spuogu,nes pastarosios nereik sildyt eigoj,tik viska sumaisyt tvarkingai  cool.gif

Ir aš buvau, turbūt netoli sėdėjom mirksiukas.gif

QUOTE(Lelijėlė @ 2009 06 10, 08:25)
prasom placiau apie poveiki migrenai  bigsmile.gif
tepei smilkinius, ar kaip?
bandyciau MB gelbeti tokiu budu  rolleyes.gif

Vakar grįžau namo siaubingai skaudančia galva, tai pasitepiau smilkinius levandų EA. Skausmo tai iš karto nenuėmė, bet padėjo greičiau užmigti.
Knygoje rašo, esant migrenai maišyti lavandų ir pipirmėčių EA ir dėti šaltus kompresus. Karštas arba šiltas kompresas su Mairūnų EA, dedamas ant sprando (na, nugarinė kaklo dalis) pagreitina kraujo tekėjimą į smegenis, todėl irgi gali padėti.
Atsakyti
QUOTE(Trolėmolė @ 2009 06 10, 11:20)
Ir aš buvau, turbūt netoli sėdėjom  mirksiukas.gif
Vakar grįžau namo siaubingai skaudančia galva, tai pasitepiau smilkinius levandų EA. Skausmo tai iš karto nenuėmė, bet padėjo greičiau užmigti.
Knygoje rašo, esant migrenai maišyti lavandų ir pipirmėčių EA ir dėti šaltus kompresus. Karštas arba šiltas kompresas su Mairūnų EA, dedamas ant sprando (na, nugarinė kaklo dalis) pagreitina kraujo tekėjimą į smegenis, todėl irgi gali padėti.

Reiskia mairunas pades ir spazmuotam kaklui bigsmile.gif
Atsakyti
Aš tai tetai padariau su baziliku mišinį, jis irgi nuo migrenos gerai.O nuo galvos skausmo man geriausiai pipirmėtė padeda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 10, 10:57)
champak ir aš labai laukiu, greičiau atvežtų kitą partiją  rolleyes.gif

Ir aš labai laukiu 4u.gif
Atsakyti