Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios garbanėlės. VII tema

QUOTE(rusiuke @ 2009 06 01, 11:07)
Labas, su vasarėle 4u.gif

* bet kai nusivili viena priemone, nelabai nei kitų norisi ts serijos. o dar ką nors turi iš Umberto G.?
**Aš šią vasarą/pavasarį deginausi išsitepusis kūdykių jonsons aliejuką, tai irgi griebė saulė.
***Aš tai išsyk ruduoju, akyse tiesiog. ypač pilvas. guliu guliu ant saulės, jau pasižiūriu rudesnė, pasitikrinimui mauduką patraukiu palyginu - tikrai... O MB raudonas būna, paskui vaikšto skaudamas, kol paruduoja.

* drinks_cheers.gif as ir sito nepirkau - sese atidave nes ji tiesina plaukus. tai gal 2 kartus tik ir naudojau. bet irgi jau nesinori nieko kito is UG pirkti schmoll.gif nors viena garbanele pries tai minejo kad jai UG zele labai patiko - visiskai nelipino plauku bigsmile.gif
*** pirmus kartus tai kaip vezys vaikstau doh.gif o paskui irgi iskart rudai degu cool.gif

QUOTE(lotute @ 2009 06 01, 11:14)
kaip atrodo ir vienas ir kitas kremukai? 4u.gif

Cia losjonas pries, su SPF 30, pasitepus saule visiskai negriebia schmoll.gif
user posted image

O cia po deginimosi wub.gif buna ir purskiamas bet man norejosi kazko riebesnio po deginimosi ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chardonnay...: 01 birželio 2009 - 12:32
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 06 01, 12:52)
Ir ideget per alieju?? blink.gif nu geras, kad man taip mirksiukas.gif TB irgi naturalistas? bigsmile.gif as siemet nusipirkau Simple krema nuo saules, aisku ne toks naturalus kaip tavieji, bet jokio kvapo, jokios spalvos, jautriai odai thumbup.gif o po deginimosi Garnier losjona su kaktusu ekstraktu. kvapas ir poveikis wub.gif iskart nuima karsti,per nakti visa paruduoju (nes paprastai sis procesas net kelias dienas trunka unsure.gif ), jokio diskomforto bigsmile.gif

MB turejo iprasta kazkoki ten krema nuo saules, ne naturalu smile.gif as jam naturaliu priemoniu per prievarta nekisu, jis kazkaip dar neparode noro jas isbandyti smile.gif turbut reiks pradet nuo kremo nuo saules, kai tik pati naturalu gausiu smile.gif buvau uzsiminus, kad sampuno gal naturalaus nori, bet kazkaip nesusizavejo ta ideja hihihi.gif
ir po deginimosi dar issitepiau kokosu aliejumi, tai siand jokio raudonumo nera ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 06 01, 11:31)
buvau uzsiminus, kad sampuno gal naturalaus nori, bet kazkaip nesusizavejo ta ideja  hihihi.gif

O TB ilgi plaukai? kokio kremo lauki? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 06 01, 13:07)
Labas, su vasarėle 4u.gif

***Aš tai išsyk ruduoju, akyse tiesiog. ypač pilvas. guliu guliu ant saulės, jau pasižiūriu rudesnė, pasitikrinimui mauduką patraukiu palyginu - tikrai... O MB raudonas būna, paskui vaikšto skaudamas, kol paruduoja.

MB irgi baltaodis, vargsta per vasara, kol idega.. Tai neleidziu as jam saulej ilgai gulet, maximum valanda, geriau po truputi idegs, negu nudegs ir po to reiks savaite raudonam skaudanciam vaiksciot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JuicyTube @ 2009 06 01, 11:30)
Sveikos visos  4u.gif  Išsiunčiau savo plaukų nuotrauką Chardonnay...  biggrin.gif

Aciu, nuotraukyte jau albumelyje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 06 01, 13:34)
O TB ilgi plaukai? kokio kremo lauki? ax.gif

ne ilgi, tik garbanoti ir del to siurkstus. Siuliau as jam ir duso zele, bet nepasiraso unsure.gif ale kai baigsis jam, nupirksiu ir tures naudot biggrin.gif

kremas sitoks
user posted image
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 06 01, 11:36)
MB irgi baltaodis, vargsta per vasara, kol idega..  Tai neleidziu as jam saulej ilgai gulet, maximum valanda, geriau po truputi idegs, negu nudegs ir po to reiks savaite raudonam skaudanciam vaiksciot doh.gif

Mes su MB praeita savaite isdumem prie juros, buvo pirmosios vasariskos dienos tai net nepagalvojom kad cia ta saule tokia pikta gali but doh.gif gryzom raudoni, o vakare isvis sakes unsure.gif ir taip 2 dienas. MB po to nusilupo, o as vis tepliojausi kremais tai issaugojau grazia oda bigsmile.gif baisiausia kad naktimis net prisiglaust vienas prie kito negalejom verysad.gif dabar jau apsiginklavau apsauga ph34r.gif gun_smilie.gif

kiek mokejai uz krema? is kur siuntiesi?
Papildyta:
QUOTE(gutte86 @ 2009 06 01, 11:41)
ne ilgi, tik garbanoti ir del to siurkstus. Siuliau as jam ir duso zele, bet nepasiraso  unsure.gif  ale kai baigsis jam, nupirksiu ir tures naudot  biggrin.gif

MR irgi garbanoti (gal labiau banguoti), bet svelnuciai wub.gif TB turbut smulkios garbanos? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 06 01, 13:50)

MR irgi garbanoti (gal labiau banguoti), bet svelnuciai wub.gif TB turbut smulkios garbanos? bigsmile.gif

Bet ir susiradot garbanius, garbanės biggrin.gif Mano MB plaukai įtariu irgi linkę garbanotis, ar banguotis, jo plaukai stori (pats plaukas storas) ir juodi. Kadangi kerpasi trumpai, 2-3 numeriais, tai sunku paskyti ar tikrai būtų garbanius. Prieš kirpimąsi tai man jie atrodo lyk norėtų banguotis. Per keturis su virš metų taip ir nesupratau....reiks jo jaunystės nuotraukų pasižiūrėti, kaip ten atrodė, kai nešiojo "pizute" plaukus... g.gif kartais jau kai ateina laikas kirptis vis pasijuokiu, sakau ką garbanius lotuliukas.gif Nepatinka jam...
Papildyta:
QUOTE(JuicyTube @ 2009 06 01, 13:30)
Sveikos visos  4u.gif  Išsiunčiau savo plaukų nuotrauką Chardonnay...  biggrin.gif

Sveika, o jau ilgis plaukų tai šakės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 06 01, 13:31)
* drinks_cheers.gif as ir sito nepirkau - sese atidave nes ji tiesina plaukus. tai gal 2 kartus tik ir naudojau. bet irgi jau nesinori nieko kito is UG pirkti schmoll.gif nors viena garbanele pries tai minejo kad jai UG zele labai patiko - visiskai nelipino plauku bigsmile.gif
*** pirmus kartus tai kaip vezys vaikstau doh.gif o paskui irgi iskart rudai degu cool.gif
Cia losjonas pries, su SPF 30, pasitepus saule visiskai negriebia schmoll.gif
user posted image

O cia po deginimosi wub.gif buna ir purskiamas bet man norejosi kazko riebesnio po deginimosi ax.gif
user posted image

ačiū 4u.gif
Reik MB koki nupirkti, nes anas raudonai svyla bigsmile.gif nors kai buvom kelionei tepesi dailongu tai visai nieko ir neidege, o kai pamirso pasitepti, bac ir raudonas kaip vėžys hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 06 01, 12:20)
Bet ir susiradot garbanius, garbanės biggrin.gif 

MB irgi trumpai kerpas, nelieka garbaneliu. bet man ir negraziai atrodytu MB ilgais plaukais lotuliukas.gif

QUOTE(lotute @ 2009 06 01, 12:20)
ačiū  4u.gif
Reik MB koki nupirkti, nes anas raudonai svyla bigsmile.gif nors kai buvom kelionei tepesi dailongu tai visai nieko ir neidege, o kai pamirso pasitepti, bac ir raudonas kaip vėžys hihihi.gif

Tada geriausia pirkti vaikams skirtus, ju apsauga daug stipresne buna, SPF 50. nu man tas kur pirkau liux (tiksliau ne man o MB) - visa diena pramiegojo sauleje ir visiskai nenusvilo (nei kiek neidege tiksliau) biggrin.gif

O JuicyTube plaukuciu ilgis tikrai super thumbup.gif isivaizduoju jei dar pakarpius, tai ir susisuktu labiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 06 01, 14:33)
Tada geriausia pirkti vaikams skirtus, ju apsauga daug stipresne buna, SPF 50. nu man tas kur pirkau liux (tiksliau ne man o MB) - visa diena pramiegojo sauleje ir visiskai nenusvilo (nei kiek neidege tiksliau) biggrin.gif

su SPF 50 niekaip neidegsi doh.gif as emiau SPF20, kad tiktu ir man ir MB. Jei tik viena tesitepciau, buciau 15 emus....
Is interneto platybiu siunciuosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 06 01, 12:45)
su SPF 50 niekaip neidegsi  doh.gif  as emiau SPF20, kad tiktu ir man ir MB. Jei tik viena tesitepciau, buciau 15 emus....
Is interneto platybiu siunciuosi  ax.gif

Tada ir as ta SPF30 paliksiu MB, jis ir taip visus metus daug rudesnis uz mane buna cool.gif o sau pasieskosiu silpnesnio ir purskiamo nes siaubas kaip smelis limpa prie kremu doh.gif net jei ir pries einant i pliaza issitepi doh.gif
Atsakyti