Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios garbanėlės. VII tema

QUOTE(dykumos_pūga @ 2009 06 02, 22:37)
o kokia ilgaplaukė  wub.gif  ar natūrali spalva  rolleyes.gif

Uoj su spalva tai čia visko buvo doh.gif pora metu tamsindavau, tik tiek kad ne visiskai juodai, metu pradzioje sumasciau gryzti i naturalia o ji lietuviska ruda su pelenu atspalviu, kelis kart dazu nuemejas naudotas, o dabar tiesiog auginu kadangi atauge plaukai nedaug spalva ir skiriasi nuo tu dazytu-bandytu nuimt spalva cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidmantė @ 2009 06 03, 06:30)
Uoj su spalva tai čia visko buvo  doh.gif  pora metu tamsindavau, tik tiek kad ne visiskai juodai, metu pradzioje sumasciau gryzti i naturalia o ji lietuviska ruda su pelenu atspalviu, kelis kart dazu nuemejas naudotas, o dabar tiesiog auginu kadangi atauge plaukai nedaug spalva ir skiriasi nuo tu dazytu-bandytu nuimt spalva  cool.gif

bet labai natūrali atrodo spalva smile.gif
kokias priemones naudoji rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dykumos_pūga @ 2009 06 03, 10:24)
bet labai natūrali atrodo spalva  smile.gif 
kokias priemones naudoji  rolleyes.gif

Dabar jau apie 5cm naturalus thumbup.gif Esu sunaudojus kokosu aliejaus pora buteliuku, turiu alfaparf diamond kauke tik retai naudoju bet plaukai nuo jo tikrai labiau blizga smile.gif Pastebejau kad labai paaugo kai naudojau alpecin sampuna su kofeinu, tokios net anteneles kyso lotuliukas.gif Nors del augimo tai niekad problemu ir neturejau g.gif O siaip priemoniu labai daug isbandzius, ampules su placenta, dilgeliu nuovirai, nes slenka plaukai nors tu ka doh.gif aliejukai visokie, negaleciau isskirti kazkuriu nes nei vieni nepadejo nei skilinejantiems galiukams nei blizgesio dave, putos patiko wellaflex, is kaukiu patiko keune careline. Nors dabar stengiuosi juos palikti ramybeje, plaunu tik sampunu,kartais plius kauke nes nuo tu visu priemoniu issauseje labai unsure.gif
Atsakyti
Labas visoms garbanems, gal priimsit ir mane i savo buri? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos brangiosios 4u.gif skaitineju su kava ka priplepejot ax.gif

QUOTE(rusiuke @ 2009 06 03, 07:02)
O kai žele? gera?

Vakar diena nedaug ir tepiau, tai negaliu dar girti ar peikti blush2.gif raso kad ant slapiu tepti, tai kita plovima uzsiimsiu.

Rusiuke, man tavo avataras labai grazus ax.gif
QUOTE(Vidmantė @ 2009 06 03, 07:24)
Labas rytas garbanės   smile.gif  Jungiuosi prie Jūsu su visa vaizdine medžiaga albume  4u.gif

Sveika prisijungus drinks_cheers.gif labai grazus plaukuciai drinks_cheers.gif

QUOTE(visai_nauja @ 2009 06 03, 09:07)
Labas visoms garbanems, gal priimsit ir mane i savo buri?  blush2.gif

Sveika mirksiukas.gif aisku priimsim mirksiukas.gif pasakok kokie plaukuciai, ka naudoji, kokie vargai ir t.t. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Chardonnay*: 03 birželio 2009 - 10:44
QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 06 03, 11:41)

Rusiuke, man tavo avataras labai grazus ax.gif

Dėkui blush2.gif bet kad tavo ne blogesnis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 06 03, 09:50)
Dėkui blush2.gif  bet kad tavo ne blogesnis biggrin.gif

Tavo labai vasariskas cool.gif thumbup.gif iskart i pliaza uzsimanau biggrin.gif ir dar nusidazyt sviesiai lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=*Chardonnay*,2009 06 03, 11:41]
Sveika mirksiukas.gif aisku priimsim mirksiukas.gif pasakok kokie plaukuciai, ka naudoji, kokie vargai ir t.t. 4u.gif

Plaukus dabar pasiauginusi esu, tai is garbanotu liko tik banguoti. smile.gif Matyt nuo svorio. Gal priversiu ka nors is namiskiu nufotkinti, tai atsiusiu nuotraukele, skaiciau kad kazkoki albumeli turite.
Sakykit, merginos, ar cia tik man graziai sutvarkyti plaukus pavyksta ilgiausiai dienai? Kai issiplaunu galva, grazi vaikstau iki vakaro, o kita ryta tai kazkoks kosmaras ant galvos doh.gif styro visi i visas puses
Atsakyti
QUOTE(visai_nauja @ 2009 06 03, 09:59)
Plaukus dabar pasiauginusi esu, tai is garbanotu liko tik banguoti.  smile.gif  Matyt nuo svorio. Gal priversiu ka nors is namiskiu nufotkinti, tai atsiusiu nuotraukele, skaiciau kad kazkoki albumeli turite.
Sakykit, merginos, ar cia tik man graziai sutvarkyti plaukus pavyksta ilgiausiai dienai? Kai issiplaunu galva, grazi vaikstau iki vakaro, o kita ryta tai kazkoks kosmaras ant galvos  doh.gif styro visi i visas puses

Nuo svorio maziau sukasi. gali pasilikt ilgus ir pasikarpyt priekinius ax.gif o albumeli turime, nuotraukyte man i e-maila gali siust - chardonnay.sm@googlemail.com 4u.gif

O plaukuciai manau cia visoms pirma diena po plovimo graziausiai atrodo. jei dar ir formavimo priemonem sutepti, tai kita ryta uztenka tik vandeniu supurksti ir tarp ranku pagniauzyti ax.gif kiek kartu per savaite plauni plaukucius?
Atsakyti
sveikutės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2009 06 03, 10:09)
sveikutės 4u.gif

Sveika bigsmile.gif kas geresnio? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 06 03, 11:51)
Tavo labai vasariskas cool.gif  thumbup.gif iskart i pliaza uzsimanau biggrin.gif ir dar nusidazyt sviesiai lotuliukas.gif

na ašjaum šviesi, o vat su pležu sunkiau ypač darbo dienomis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 06 03, 12:03)
Nuo svorio maziau sukasi. gali pasilikt ilgus ir pasikarpyt priekinius ax.gif o albumeli turime, nuotraukyte man i e-maila gali siust - chardonnay.sm@googlemail.com 4u.gif

O plaukuciai manau cia visoms pirma diena po plovimo graziausiai atrodo. jei dar ir formavimo priemonem sutepti, tai kita ryta uztenka tik vandeniu supurksti ir tarp ranku pagniauzyti ax.gif kiek kartu per savaite plauni plaukucius?

drinks_cheers.gif su viskuo sutinku, būčiau taip pat patarusi, gerai, kad tavo postus paskaičiau biggrin.gif
Papildyta:

Kartu mes visos besidalindamos patarimais išmoksim kiekvieną dieną atrodyti nepriekaištingai mirksiukas.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monrutė @ 2009 06 03, 12:09)
sveikutės 4u.gif

liabas ax.gif 4u.gif
Atsakyti