QUOTE(0kristut0 @ 2009 06 07, 01:55)
as tik ant slapiu.. galva issiplovusi tepu. niu man geras , bet kitam gali ir netikti. .. taip gi.. bijau prigirti.
uzmaciau medinese sukose ta sculptinga, pastovejau prie lentynos su juo, bet nenusipirkau

dabar laukiu savo purskaliuko, jei jisai netiks visai, bandysiu sculptinga
Papildyta:
QUOTE(0kristut0 @ 2009 06 06, 22:27)
man sake kad saknis kita syki, padazytu. seip virsugalvi man svarbiausia butu, o toliau dzin , daujg maz.
man irgi sake, kad tik saknis sruogu padazyt reikes, visu nedazys
Papildyta:
QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 06 06, 17:30)
Daze visas sruogas - juk neisrankiosi (ypac is garbanotu kudlu) kiekvienos sruogeles. tai dare 2 spalvu, nes virsugalvis labai greit nusviesetu jei tik sviesiom dazyciau. o as blonde tikrai nenoriu dazyt, labai skirtusi nuo apatiniu plauku nes sruoguoja man ne visa galva. negaliu atsidziaugt kad miltuku nedejo - visai kitas plaukas dabar

o spalva nueme, nesigavo ryza
is foto sprendziant, tu jau esi blonde
bet labai graziai padare
o galu nekirpo?
Papildyta:
QUOTE(wenita @ 2009 06 05, 20:26)
labai trumpai padziovino ir isejau dar su dregnais,nes as juos visada naturaliai dziovinu,jei nesioju garbanotus.pas mane jau visada tokios garbanos,nors galetu buti stambesnes
uzpavydejau juodai

kaip tau i ilgi plaukai auga?
pas manes kad ir auga, jie sukasi ir nesimato ilgio, o po to nutriusta ir reik kirpti, kas uzaugo
bet jau garbanos nerealios
Papildyta:
As biski ne i tema, bet kokios yra pagrindines kosmetikos parduotuves UK? Zinau tik Boots

brolis nori parsiusti kosmetikos priemoniu is ten, bet nezinau nei kur nei kokios ten yra