Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios garbanėlės. VII tema

QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 06 06, 19:13)
Pas tave isvis labai daug sruogeliu, nemanau kad imanoma visas isrankiot ir tik saknis dazyt. nebent priekines, virsugalvyje g.gif

O cia 2 priemones foto. kuri ta isgirtoji?

man sake kad saknis kita syki, padazytu. seip virsugalvi man svarbiausia butu, o toliau dzin , daujg maz. smile.gif

tai cia tas is kaires puses senesnis buteliukas man atrodo, tas pats ten juose abiejuose. tik tas dar didesnis, nzn as ta senesni turiu, nes pilstydavausi .
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 06 06, 20:27)
tai cia tas is kaires puses  senesnis buteliukas man atrodo,  tas pats ten juose abiejuose. tik tas dar didesnis, nzn as ta senesni turiu, nes pilstydavausi .

Kaip ji naudoji? ant slapiu ar sausu? tikrai geras? nes gundausi ir as pabandyt, tuoj baigsiu kerastase,tai pamainymui gal sita reiktu nusipirkt g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 06 06, 22:46)
Kaip ji naudoji? ant slapiu ar sausu? tikrai geras? nes gundausi ir as pabandyt, tuoj baigsiu kerastase,tai pamainymui gal sita reiktu nusipirkt g.gif

as tik ant slapiu.. galva issiplovusi tepu. niu man geras , bet kitam gali ir netikti. .. taip gi.. bijau prigirti. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 06 06, 23:55)
as tik ant slapiu.. galva issiplovusi tepu. niu man geras , bet  kitam gali ir netikti. .. taip gi.. bijau prigirti.  blush2.gif

Tikrai nesulipina? nesausina? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 06 07, 01:55)
as tik ant slapiu.. galva issiplovusi tepu. niu man geras , bet  kitam gali ir netikti. .. taip gi.. bijau prigirti.  blush2.gif

kiek suprantu aktyvatorius yra spec garbanoms?o skulptingas tik suteikia slapiu plauku vaizda?tai tau skulptingas labiau patinka?ir kur perki kaune?ten kur kazkada rasei,laisvej?ant kampo,ane? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 06 07, 01:55)

uzmaciau medinese sukose ta sculptinga, pastovejau prie lentynos su juo, bet nenusipirkau rolleyes.gif dabar laukiu savo purskaliuko, jei jisai netiks visai, bandysiu sculptinga cool.gif
Papildyta:
QUOTE(0kristut0 @ 2009 06 06, 22:27)
man sake kad saknis kita syki, padazytu. seip virsugalvi man svarbiausia butu, o toliau dzin , daujg maz.  smile.gif

man irgi sake, kad tik saknis sruogu padazyt reikes, visu nedazys unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 06 06, 17:30)
Daze visas sruogas - juk neisrankiosi (ypac is garbanotu kudlu) kiekvienos sruogeles. tai dare 2 spalvu, nes virsugalvis labai greit nusviesetu jei tik sviesiom dazyciau. o as blonde tikrai nenoriu dazyt, labai skirtusi nuo apatiniu plauku nes sruoguoja man ne visa galva. negaliu atsidziaugt kad miltuku nedejo - visai kitas plaukas dabar rolleyes.gif o spalva nueme, nesigavo ryza bigsmile.gif

is foto sprendziant, tu jau esi blonde bigsmile.gif
bet labai graziai padare thumbup.gif
o galu nekirpo?
Papildyta:
QUOTE(wenita @ 2009 06 05, 20:26)
labai trumpai padziovino ir isejau dar su dregnais,nes as juos visada naturaliai dziovinu,jei nesioju garbanotus.pas mane jau visada tokios garbanos,nors galetu buti stambesnes ax.gif

uzpavydejau juodai unsure.gif kaip tau i ilgi plaukai auga?
pas manes kad ir auga, jie sukasi ir nesimato ilgio, o po to nutriusta ir reik kirpti, kas uzaugo doh.gif
bet jau garbanos nerealios wub.gif
Papildyta:
As biski ne i tema, bet kokios yra pagrindines kosmetikos parduotuves UK? Zinau tik Boots doh.gif brolis nori parsiusti kosmetikos priemoniu is ten, bet nezinau nei kur nei kokios ten yra unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 06 07, 11:22)

uzpavydejau juodai  unsure.gif  kaip tau i ilgi plaukai auga?
pas manes kad ir auga, jie sukasi ir nesimato ilgio, o po to nutriusta ir reik kirpti, kas uzaugo  doh.gif 
bet jau garbanos nerealios  wub.gif

aciu blush2.gif nera jie tokie ir ilgi,bent jau man dar augint ir augint iki tokiu kokiu noriu doh.gif drauge buvo pries pora dienu,tai plaukai uzpakali siekia,sako nespeju kirpt kaip auga,as tik paziurejau pavydziai,kad man taip ax.gif bent jau iki liemens ax.gif sakiau kai eisiu kita karta sruoguot,tai prasysiu daugiau dar sruogeliu imesti,visu jau gal blondinisku ir nenoriu,labai patiko sruogos,tik norisi ju dar daugiau,kad toks vaizdas butu,kad i sviesius plaukus primesta tamsiu sruogeliu,o ne atvirksciai.kazkada buvau,kai nutariau is blondines tamsia tapti,tai buvo kirpeja imetus tokiu rudai pilku sruogeliu,tai man nerealiai graziai atrode,bet sove mintis ir visus tada rudai nudaziau,o galejau iki siopl taip daryt su tom sruogom ir plaukai butu buve ilgi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 06 07, 00:57)
Tikrai nesulipina? nesausina? ax.gif  4u.gif

man bent nea ..bet vel gi kas vienam tinka kitam nea ax.gif

QUOTE(wenita @ 2009 06 07, 09:06)
kiek suprantu aktyvatorius yra spec garbanoms?o skulptingas tik suteikia slapiu plauku vaizda?tai tau skulptingas labiau patinka?ir kur perki kaune?ten kur kazkada rasei,laisvej?ant kampo,ane? ax.gif

nzn , man slapiu plauku vaizo jis nesuteikia , ir tuom dziaugiuosi nes nemegstu slapio vaizdo efekto. aha pirmas bonkas buvau pirkus feminoi bonoi, dar tada ji taip vadinosi, o jau po to pilsciausi. ten laisveij. taip pigiau iseina.

to aktyvatoriaus net nebandzius as esu.
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 06 07, 10:22)

Papildyta:
As biski ne i tema, bet kokios yra pagrindines kosmetikos parduotuves UK? Zinau tik Boots  doh.gif  brolis nori parsiusti kosmetikos priemoniu is ten, bet nezinau nei kur nei kokios ten yra  unsure.gif

dar as zinau yra house of frazer , ir debenhams ( ar nera uk debenhams .?) g.gif gal maisau su airija. daugiau as nzn , ai niu superdrug . bet ten tas pats kas boots beweik, daugiau pigesniu priemoniu .
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 06 07, 15:09)
dar as zinau yra house of frazer , ir debenhams ( ar nera uk  debenhams .?) g.gif gal maisau su airija. daugiau as nzn , ai niu superdrug . bet ten tas pats kas boots beweik, daugiau pigesniu priemoniu .

yra debenhams. man aktualiausia, kur yra pirkti naturalios kosmetikos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 06 07, 09:22)
man irgi sake, kad tik saknis sruogu padazyt reikes, visu nedazys  unsure.gif
Papildyta:
is foto sprendziant, tu jau esi blonde  bigsmile.gif 
bet labai graziai padare thumbup.gif
o galu nekirpo?

Blondine?? blink.gif ten tik taip atrodo biggrin.gif man daze visas sruogeles nes jau saknys buvo 7 cm nuauge rolleyes.gif virsugalvis gal siek tiek sviesenis nei praeita karta, bet iki blondines dar toli ax.gif ziuresiu kaip plaukas jausis po tu sviesiu dazu.. jei nenutrius, kita karta gal dar biski pasviesinsiu ax.gif man labai grazi 0kristut0 spalva 4u.gif O galu nekirpo - pas sita kirpeja tik dazausi ax.gif kirptis manau reikes tik ziema biggrin.gif

QUOTE(gutte86 @ 2009 06 07, 13:29)
yra debenhams. man aktualiausia, kur yra pirkti naturalios kosmetikos   unsure.gif

Kokia Debenhame naturali kosmetika? g.gif As beveik viska perku Boots, nes visada visko yra, turiu tasku kortele, ir dauguma prekiu pigiau nei kitose parduotuvese mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Chardonnay*: 07 birželio 2009 - 15:14
QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 06 07, 16:09)
Blondine?? blink.gif ten tik taip atrodo biggrin.gif man daze visas sruogeles nes jau saknys buvo 7 cm nuauge rolleyes.gif virsugalvis gal siek tiek sviesenis nei praeita karta, bet iki blondines dar toli ax.gif ziuresiu kaip plaukas jausis po tu sviesiu dazu.. jei nenutrius, kita karta gal dar biski pasviesinsiu ax.gif man labai grazi 0kristut0 spalva 4u.gif
Kokia Debenhame naturali kosmetika? g.gif As beveik viska perku Boots, nes visada visko yra, turiu tasku kortele, ir dauguma prekiu pigiau nei kitose parduotuvese mirksiukas.gif

as tik sakau, kad UK yra Debenhams smile.gif jame nera natur kosmetikos. Siusiu broli per visas parduotuves, tegu iesko, kad jau pats pasisiule kosmetikos parvezt hihihi.gif
boots irgi nera naturalios... Internete ziurejau, tai viskas pagrinde eina online prekyba, o kur pacios parduotuves ir neradau... doh.gif
Atsakyti