Įkraunama...
Įkraunama...

Berniukas ar mergaitė?

QUOTE(Nerytė @ 2006 09 01, 16:13)
na zydra gali uzdeti ir mergaitei, bet ruzava berniukui  g.gif , man kazkaip nelabai derinasi....

Mums tai genetikos centre nustate kad berniukas, tai galvoju jei jau kartais suklydo, tai zydri mergaitei tiks smile.gif Kaip ir sakai Neryte, svarbu ne atvirksciai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mauxion @ 2006 09 01, 16:16)
http://www.mamosdien....php?id=S-lytis
Visai smagu biggrin.gif man atitiko smile.gif pažiūrėkit wink.gif

Man ir atitiko 4u.gif Nu aisku jeigu nesuklydo nustatydami lyti biggrin.gif
Atsakyti
O man netinka!!!!
Atsakyti
Pirmasis vaikas atitinka. Antrajį rodo mergaitę. Tikiuosi, kad taip ir bus. smile.gif
Atsakyti
Na, jei man nesuklydo nustatinėdami lytį, tai čia tikrai neatitiko.
Esu mačiusi tokiu pat principu sudarytą a la Vangos (tokia labai žymi aiškiaregė) kalendorių. Bent jau ties mano amžiumi buvo tik 2 mėnesiai berniukų (čia 6). Pagal aną kalendorių turėčiau susilaukti mergaitės (taip rodo ir Genetikos centro echo bei vaisvandenių smile.gif tyrimai), pagal šį - berniuko lotuliukas.gif .

Štai čia (puslapis rusų kalba) žinant tikslią patojimo datą galima bandyti spėti lytį, taip pat galima "pasiklausti", kada geriau pastoti, norint tos ar kitos lyties leliuko:
http://www.predskazanie.ru/rebenok/

Aš įvedu savo paskutinių MM pirmą dieną, ir man rodo mergaitę ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laumiux: 01 rugsėjo 2006 - 19:24
Pas mane iki siol slapukas, o lentele rodo, kad turetu buti mergyte smile.gif Laukiu echo, gal jau pasitvrtins vaiko lytis.
Atsakyti
man 12-oj savaitej nustate, kad bus berniukai biggrin.gif taip ir ivyko wub.gif
Atsakyti
Kai buvo keturi mėnesiai, nepasakė. 33 savaičių darant echoskopiją pasakė, kad berniukas heart.gif heart.gif Bet šimto procentų rezultatas bus, kai pagimdysiu sunglasses2.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes bye1.gif

Man tai aktualus klausimukas, ir norejau jusu paklausti, ar visikai pasitikite savo gydytoja kuri nustate kokios lyties jusu vaikutis? Ir rubelius perkate butent berniukui/mergaitei? As nelabai kazkodel tikiu. Man sake kad mergaite bus, bet vis dar kazkaip netikiu 100% ir ruzavo rubelio neturiu ne vieno. Juk visko pasitaiko. O kaip jus mamytes? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuxeee @ 2006 09 20, 12:50)
Sveikos mamytes  bye1.gif

Man tai aktualus klausimukas, ir norejau jusu paklausti, ar visikai pasitikite savo gydytoja kuri nustate kokios lyties jusu vaikutis? Ir rubelius perkate butent berniukui/mergaitei? As nelabai kazkodel tikiu. Man sake kad mergaite bus, bet vis dar kazkaip netikiu 100% ir ruzavo rubelio neturiu ne vieno. Juk visko pasitaiko. O kaip jus mamytes?  4u.gif

Visko buna... Mano bendradarbei visa nestua sake mergaite mergaite, o gime 5 kg 59 cm berniukas blush2.gif
Tai va!
Atsakyti
gydytojas pats retai kada gali buti visiskai tikras.. o rubeliu juk yra ir kitokiu spalvu ax.gif man jau truputi darosi nuobodu mergaites ruzavai, berniukus melynai rengti smile.gif smile.gif
Atsakyti
Sako, kad jei mato mergaite, tai dar gali tiketis ir siurprizo berniuko. O jei jau zada sunu, tai dazniausiai taip ir buna.. Na, dar pridek savo nuojauta ir bus aisku! biggrin.gif
Mums gydytoja aiskiu aiskiausiai parode vyruka, su visais jo "groziais" lotuliukas.gif , tai kazkaip neabejoju.. plius, ir pati dar iki gydytojos patvirtinimo JAUCIAU kad berniuka turesiu wub.gif Taip kad pas mus kratelyje rozines spalvytes nera.. tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti