Aciu, mergaites
QUOTE(naitas @ 2009 05 26, 10:48)
ačiū,
Meian, Rimami, atrodo, viską susižinojau apie tas plėveles. Atsiprašau, kad juokingų JUMS klausimų pateikiau, na bet kaip kitaip aš sužinosiu

..
Klausimai normalus ir savo vietoj
QUOTE(aura klp @ 2009 05 26, 12:39)
Sveikos kepejeles,graziu gerybiu cia pas jus.Noriu padazyti grietinele aptepimui ir neturiu dazu maistiniu,tai sugalvojau,kad gal sulciu slakeli galiu kokiu raudonu ipilti

standiklio grietinelei?Ar sustings plakama grietinele jei bus raudonu naturaliu avieciu sulciu ipilta?
Labai dekoju iskart uz atsakymukus
Ziurint, kokia grietinele ir kiek tu sulciu jus ruosiates pilt. Bet dalykas, aisku, gerokai rizikingas.
Mano asmeniskai patarimas butu nepilt sulciu

vietoj to, nubekit i parduotuves cukraus skyriu ir susiraskit rausvu Dan Sukker cukraus milteliu. Kai plaksit grietinele, juos pilkit vietoj cukraus pudros (pasaldinimui). Rezultate gausit rausva grietinele, tokia pat, kaip ir dazant avieciu sultimis, tik ji garantuotai bus neisskydusi. Be to, tas cukriukas dar ir puiku braskiu aromata priduos
QUOTE(akvadigi @ 2009 05 26, 14:42)
Atnesu savo darbelius, nors nelabai vyke

bet skanūs
...
kadangi maniškis apie 30 cm skersmens, tai cukrinę masę kočiojau tol kol pradėjo džiūti, galiausia kai apdengiau, suplyšo

padariau lapelius radonus, nu gavosi kazkokia nesamonė, o ne gėlė... (dirbau nuo ryto iki pietų)
paskui viską išardžiau, išsiunčiau MB grietinėlės...
ir kas man iš tokio vargo??? mašinoj grietinėlė aptirpo (nes neisėjo jos gerai isplakti kaip Olesta) o vos spejau nuvežti torta, ant jo iešmus užmete.....

va ir stenkis....
na bet skoni dar dabar jauciu
Na, tikrai uzjauciam del nesekmiu

Tiek visko vienoj vietoj -- cia matyt tiesiog ne jusu diena buvo
Del cukrines mases dar toks dalykas. Jei ji perdziuvo bekociojant ir net itruko, tai pirmiausia persasi mintis, kad galbut padauginta cukraus pudros buvo? Buvau prie recepto rasiusi, nereikia tiketis, kad mase nustos buti lipni -- cukraus tokia "natura" noreti tirpti. Reikia kocioti tik tiek, kol bus pasiektas norimas plonumas, mase is abieju pusiu pakaitomis tai papudruojant cukraus pudra, tai padrekinant aliejumi.
Bet, aisku, gali visko buti, kad cukraus pudros ir ne per daug ideta -- galgi tikrai kociota per ilgai. Siaip kocioti ten nera ka labai daug, nesvarbu, kokio skersmens tortas -- tiesiog kol gaunasi lygus "blynas".