QUOTE(Inočka @ 2009 06 07, 12:31)
QUOTE(uzniukas @ 2009 06 07, 12:37)
Oj ne, nelabai aš pergyvenu. Vaikas atėjo, žiūrėjo į tą tortą, žiūrėjo, paskui sako. JOOOOOOO, visai nieko tortuks
QUOTE(Inočka @ 2009 06 07, 12:43)
Oj ne, nelabai aš pergyvenu. Vaikas atėjo, žiūrėjo į tą tortą, žiūrėjo, paskui sako. JOOOOOOO, visai nieko tortuks
, kaip teveliui, tai bus gerai, nors taip baisiai dar nebuvo

Manau, kad viskas ten su tuo tortuku gerai ir gražiai bus, kai mums parodysi
Tik pirmas įspūdis toks, kad nepavyko
Gerai, mergaites, Jus cia paplepekit, o as einu nauja tema kurt.
Meian jums didelis aciu
reiks susirasti koki recepta su sviestu ir bandyti kepti,nes as vien biskvitus ir tekepiau
Inocka jus baisiu tortu nekepate,visus jusu tortu perziurejau ir visi labai grazus
reiks susirasti koki recepta su sviestu ir bandyti kepti,nes as vien biskvitus ir tekepiau
Inocka jus baisiu tortu nekepate,visus jusu tortu perziurejau ir visi labai grazus
QUOTE(Inočka @ 2009 06 07, 12:47)
Gerai, mergaites, Jus cia paplepekit, o as einu nauja tema kurt.
Aš tai per tą sesiją vis užsuku čia tik paskaitinėti ir pažiūrėti jūsų grožių, o pati nieko nedarau, nes neturiu laiko, tai sakiau jau po sesijos ką nors padarysiu ir pasirodysiu
Ale ziuriu cia ne tau vienai, Inocka, ganasas neissiplake
QUOTE(Inočka @ 2009 06 07, 12:31)
vadinas, ne man vienai taip nesiseke
Inočka manau, tortukas bus ne ka prastesnis uz visus kitus. tiek prikepus, jau is padeties issisukt mokat.
Aciu, mergaites, uz palaikyma. Kaip sakoma visiems buna. Man paciai juokinga, dar taip nebuva, kad viskas kartu nepavyktu.
Jauciu, kad nespesiu savo pabaisa idet i sita tema, taip taikiau ant paskutinio lapo, kad maziau matytusi
CIA NAUJA TEMA
Merginos, keliaujam su gerom nuotaikom ir naujais tortais į 12 temą
Jauciu, kad nespesiu savo pabaisa idet i sita tema, taip taikiau ant paskutinio lapo, kad maziau matytusi
CIA NAUJA TEMA
Merginos, keliaujam su gerom nuotaikom ir naujais tortais į 12 temą
QUOTE(Inočka @ 2009 06 07, 13:36)
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.