Įkraunama...
Įkraunama...

Prakaituoja

4u.gif Sveikos mamytės. Noriu pasidalinti savo patirtimi, nors manpo mažiukui dar tik metukai ir jis niekad neprakaituodavo, kai prieš gerą savaitę pastebėjau, kad prieš užmigdamas tiesiog visas būna šlapias... sad.gif Nei aplinka, neu temperatūra kambaryje nėra pasikeiitusi ir neprirengiu,nei apkloju daug.... Pasidarėm visus tyrimus - plaučių uždegimas, jis bakterinės kilmės, už tai nebuvo jokiso temperatūros.... Gerai, kad neuždelsėm ir po savaitės antibiotikų vartojimo mes vėl sveikučiai smile.gif
Atsakyti
Mano maziukui 3men. Valgant suprakaituoja galvytes soniukai (uz ausyciu) ir kakta, net lasiukai susidaro.
Gal kas su tokiu prakaitavimu buvo susidures, nes cia pagrinde visos rasot apie prakaitavima pries uzmiegant.
Pedutes taip pat kartais buna dregnos.
Ar cia su vit.D susije?
Atsakyti
Va kiek daugčia prakaituojančių. Mano vyresnėlis nuo kokių metukų kai pradėjo prakaituoti tai vis dar..... Naktį kartais nepakanka viena karta persirenkt.Pastebėjau kad jei daugiau atsigeria prieš miega tada jau bus šlapia ir pagalvė ir pižama.Dieną ir užtenka nedaug pajuėti ir jau sušiles. Kaltinu asma. Tikiuosi neapsirinku
Atsakyti
QUOTE(ziviliokas @ 2009 03 20, 11:21)
o as galvojau,kad mano vaikas tik prakaituoja blink.gif    su didziuoju jokios problemos nebuvo,o su mergaite tai siaubas.cia rasot ,kad nakti vaikai labai prakaituoja, o maniske kaip tik per pietu miega. schmoll.gif      tas prakaitavimas tikrai nemalonus dalykas,todel mes daznai ir sergame verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Mes irgi dažnokai sergam, nes suprakaituoja, nusispardo, o naktį kambary pasidaro vėsiau( ugnies nekūrenam per naktį) ir vis gerklė raudona ir paburkusi. kartais naktį tenka ir perrengti, nes prakaituoja gana stipriai.
Atsakyti
mes taip pat turim problemu su prakaitavimu g.gif
bet mano sunus prakaituoja ne naktimis o dienomis ir labai kai juda ,pastebejau net per daug isitempes buna susinervines o pila saltas prakaitas upeliais verysad.gif
be to jis dar alergiskas yra ,isberia maniau ,kad toksinai iseidineja smile.gif bet itariu ,kad reikes daryti tyrimus
Atsakyti
Mano drauges mergaite, miegodama labai prakaituoja, tiesiog ant veido kabo laseliaiir teka pamazu, plaukai buna slapi kartais kaip po duso. Ligu nerado.Itaria paveldejima, nesjos teveliui tokios pat bedos g.gif
Atsakyti
matau tema labai apmirusi, na vistiek parasysiu mes ir labai prakaituojame kaip is po duso, endokrinologai nieko nerado taip pat sako igimta doh.gif , kardiologai ir nieko neranda... gal dar kas zinote kur galima kreiptis?
Atsakyti
Sveikos, labai lauskiu mamyciu, kurios tyrinejotes kodel prakaituoja vaikiukai kai uzmiega? Ypac galvyte , kakliukas, buna kojytes...mums jau greit 4 metukai ir taip kasdien g.gif Vaikas judrus, gal net labai smile.gif su sirdele kaip ir niekada niekam neuzkliuvom, bendras kraujas irgi viskas ok. turbut reikes tirtis ta Ca ir D is kraujuko. doh.gif Yra vyresne sese, tai jai tokiu dalyku niekada nebuvo...
Atsakyti
Laba, mes del prakaitavimo, net buvom nusiusti tirtis del cistines fibrozes,tyre chloridu kieki prakaite
Atsakyti
Kazkaip visos raso , kad tiria tiria, bet ar realiai nustato ta susirgima ir ar kazkuri is ju isgydzius tikrai prakaitavimas dingo?
Atsakyti
Sveikos mamytes,

Mano mazi irgi sita bedele kamuoja, ne taip stipriai, bet prakaitavimas nuo pat gimimo visgi padidintas. Pedutes, delniukai, kakta, nugaryte, dreksta dazniausiai. Ir apskritai, ta termoreguliacija kzk sutrikus, rankos, kojos kaip ledukai, o kakta lasiukais nuseta. Neurologe pasake, kad cia arba genetinis paveldimumas, arba tiesiog del vaiko jautrumo taip yra. Vitamina D geriam po 4 lasiukus, nes buvo manyta, kad tiesiog jo truksta. Zesim kaip bus toliau.
Atsakyti
Gal kam bus naudingas straipsnis neblogas:
http://m-d.lt/straip...d-ir-jo-svarba/
Atsakyti