Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

QUOTE(vaidoote @ 2008 11 04, 14:40)
na testas gerai rodo tik kelias minutes, po ilgesnio laiko info tiket nereikia

Na taip, ant pakuotės taip ir parašyta, bet čia kiek pasiskaitinėjau mamyčių pašnekesius, tai net ir po 2h išryškėjusi juostelė buvo teisinga g.gif viltis miršta paskutinė thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristote87 @ 2008 11 04, 15:43)
Na taip, ant pakuotės taip ir parašyta, bet čia kiek pasiskaitinėjau mamyčių pašnekesius, tai net ir po 2h išryškėjusi juostelė buvo teisinga  g.gif  viltis miršta paskutinė  thumbup.gif  wub.gif

na pabandysi ryt ryte ir paziuresi
Atsakyti
QUOTE(vaidoote @ 2008 11 04, 14:55)
na pabandysi ryt ryte ir paziuresi

mane jau depresija pulti pradėjo.... tie testai nelemti ir dar ką tik sužinojau kad iš univero išbraukti gali bet kuriuo metu, nes pinigėliu nesumokėjau verysad.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(kristote87 @ 2008 11 04, 16:32)
mane jau depresija pulti pradėjo.... tie testai nelemti ir dar ką tik sužinojau kad iš univero išbraukti gali bet kuriuo metu, nes pinigėliu nesumokėjau  verysad.gif  cry.gif

na manau, atsipalaiduok ir nestresuok su savo tais testai, pamirsk kuri laika... organizmui stresa ivarei manau.... kai bus lemta tada... reikia iaslaukt...
Atsakyti
QUOTE(Lenusik-N @ 2008 11 04, 09:21)
Sveikutes,

noreciau ir as pasikonsultuoti del pozymiu.
Iki mmm dar atrodo 2 savaites (gal biski maziau) bet lakstau i tulika kaip pamisusi ir pilva pucia ir dar kartais maudzia apacioje. Ar galima sakyti kad jau simtomai galetu buti?
Siaip su vyru darom saziningai manu darbus  4u.gif

kiek suprantu,tai čia ovuliacijos požymiai
Atsakyti
QUOTE(Lenusik-N @ 2008 11 04, 10:21)
Sveikutes,

noreciau ir as pasikonsultuoti del pozymiu.
Iki mmm dar atrodo 2 savaites (gal biski maziau) bet lakstau i tulika kaip pamisusi ir pilva pucia ir dar kartais maudzia apacioje. Ar galima sakyti kad jau simtomai galetu buti?
Siaip su vyru darom saziningai manu darbus  4u.gif

panasu, kad ovuliacija. jeigu diena pries tai atlikot namu darbus, tai gal uzkibs 4u.gif
Atsakyti
Keista tema šita jūsų biškelį ax.gif Klausinėjat "ar aš nėščia?", o kiek iš jūsų testus pasidarot, kad sužinot, kaip ten iš tikrųjų yra?
Vat man irgi tokis klausimas pasistojo- ar aš nėščia g.gif NT rodo I (viena ryški be jokių vaiduokliškų antrų juostelių), mmm nesulaukiu jau beveik 2sav, daugiau jokių požymių mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 11 05, 17:43)
Keista tema šita jūsų biškelį  ax.gif  Klausinėjat "ar aš nėščia?", o kiek iš jūsų testus pasidarot, kad sužinot, kaip ten iš tikrųjų yra?
Vat man irgi tokis klausimas pasistojo- ar aš nėščia  g.gif  NT rodo I (viena ryški be jokių vaiduokliškų antrų juostelių), mmm nesulaukiu jau beveik 2sav, daugiau jokių požymių mastau.gif

na man ir panasiai yar buve, bet man taip organizmas i stresa is nuovargi reagavo, nestumo testas rode I, o menesiniu kelias savaites nebuvo
Atsakyti
QUOTE(vaidoote @ 2008 11 05, 17:01)
na man ir panasiai yar buve, bet man taip organizmas i stresa is nuovargi reagavo, nestumo testas rode I, o menesiniu kelias savaites nebuvo

Vat aš irgi galvoju, gal dėl to. Mažai miegu paskutiniu metu.
O kada mmm pasirodė? Ir ar savaime? blush2.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
prisiskaiciau cia jusu sneku apie tuos pozymius, ir vistiek noriu dar ir as paklausti labaiu ismananciu nei as blush2.gif na man visad kokias 3-5 dieneles pries mm sakuda pilva, na taip maudzia apacia, ir nugara skauda ir dar krutine skauda ir lyg biski padideja tada... po mm viskas praeina ir taip iki kito menesiuko... ciklas mazdaug vienodas 28-32 dienos, o va dabar jau berods 23 diena yra ciklo o jau daugiau nei pora savaiteliu krutys labai padidejusios ir skauda kai priesilieti, kartais susilpneja tas skaiusmas bet poto vel skauda, na uz keletos dieneliu turetu jau mm atkeliaut bet pozymiai tai man jau pora savaiciu kamuoja kad mm ateina...
ar tai galetu buti nestuke.gif pozymiai? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(onyte1 @ 2008 11 18, 12:41)
sveikutes  4u.gif
prisiskaiciau cia jusu sneku apie tuos pozymius, ir vistiek noriu dar ir as paklausti labaiu ismananciu nei as  blush2.gif  na man visad kokias 3-5 dieneles pries mm sakuda pilva, na taip maudzia apacia, ir nugara skauda ir dar krutine skauda ir lyg biski padideja tada... po mm viskas praeina ir taip iki kito menesiuko... ciklas mazdaug vienodas 28-32 dienos, o va dabar jau berods 23 diena yra ciklo o jau daugiau nei pora savaiteliu krutys labai padidejusios ir skauda kai priesilieti, kartais susilpneja tas skaiusmas bet poto vel skauda, na uz keletos dieneliu turetu jau mm atkeliaut bet pozymiai tai man jau pora savaiciu kamuoja kad mm ateina...
ar tai galetu buti nestuke.gif pozymiai?  rolleyes.gif

sveikute 4u.gif zinok, sunku kanors spresti is situ pozymiu, nes tai gali buti pms'as....man pms ateina 2 savaites pries mmm visada....ir zinau, kad daugeliui taip buna.... 4u.gif

BEJE, noreciau paklausti, gal kam buvo toks keista jausmas klubuose (nu kaip dubenyje, sedmenu vietoje blush2.gif )....taip lyg sudilgcioja svelniai....taip tarpais...kazkaip labai keistai...niekam taip nebuve? doh.gif
Atsakyti
Sveikos. Prisipazinsiu - temos neperskaiciau, bet leksiu skaityti. Todel noriu paklausti ir suzinoti jusu nuomone. Man iki mmm dar liko dienu! Jos buti turejo tik 24d. sio menesio. Lapkricio 9d.-13d. buvo O. Aisku, darbavomes, ta pacia netgi 9d. O siandien pamaciau kraujo! verysad.gif Kas tai, ar prasidejo mmm? Mano ciklas reguliarus. O gal implantacija galejo buti? *****, sudas, jei susirgau... verysad.gif
Atsakyti