siryt pasidariau NT, ir ka jus galvojat pirma karta gyvenime isvydau savo svajone II
...Taciau dar bijau dziaugtis, nes buna gi visokiu nesivystanciu nestumu ir pan... Bijau net eiti pas gine, kad nenusivilti rezultatais...

QUOTE(Flowwer @ 2009 06 19, 08:48)
siryt pasidariau NT, ir ka jus galvojat pirma karta gyvenime isvydau savo svajone II
...Taciau dar bijau dziaugtis, nes buna gi visokiu nesivystanciu nestumu ir pan... Bijau net eiti pas gine, kad nenusivilti rezultatais...

Flowwer sveikinu Tave

Amfii, neliudek, ateis ir Tavo laikas, o gal NT tiesiog nerodo nestumo. Man tas pats buvo praeita cikla: mmm velavo 14 d, pykinimas, sleikstulys, begalinis noras miegoti, nuovargis, viskas aplinkui nervino, pilvo maudimas, n sykiu ejimas i tualeta....ir nieko, 3 testai rode I. Paskui pagalvojau, kad labai jau daznai galvojau, kad nescia, tai gal ir mmm del to isnyko ir pozymiai neva tai nestumo, bet...
Si men jau visai apie nestuma negalvoju, na, nera tai gal dar ne laikas, lauksim geresniu laiku. Jau ir atostogas susiplanavome i siltus krastus

QUOTE(*Rutele* @ 2009 06 19, 13:39)
Flowwer sveikinu Tave
. Maziau pergyvenk ir negalvok apie visokius negerus dalykus, viskas bus gerai, isnesiosi, pagimdysi ir visos baimes atrodys tokios juokingos
. Kai as laukiausi, tai vyras man buvo uzdraustes forumuose skaityti temas apie persileidimus, nesivystancius nestumus ir kitus negerus dalykus. Stengiausi galvoti apie teigiamus ir grazius dalykus
.
Amfii, neliudek, ateis ir Tavo laikas, o gal NT tiesiog nerodo nestumo. Man tas pats buvo praeita cikla: mmm velavo 14 d, pykinimas, sleikstulys, begalinis noras miegoti, nuovargis, viskas aplinkui nervino, pilvo maudimas, n sykiu ejimas i tualeta....ir nieko, 3 testai rode I. Paskui pagalvojau, kad labai jau daznai galvojau, kad nescia, tai gal ir mmm del to isnyko ir pozymiai neva tai nestumo, bet...
Si men jau visai apie nestuma negalvoju, na, nera tai gal dar ne laikas, lauksim geresniu laiku. Jau ir atostogas susiplanavome i siltus krastus

ACIU Tau

QUOTE(jolie @ 2009 06 18, 22:13)
Man astunta savaite, bet as visiskai nieko nejauciu-nei pykina, nei i kvapus reaguoju,nieko...Buna taip- normalu...
As matytirgi is tu laiminguju

Sveikos busimos ir esamos mamytes
Na mano pozymiai tokie, kad mmm veluoja jau 10 diena, sia savaite jau pradejo pykinti, baisiai greitai pavargstu, slapinuosi labai daznai, maudzia pilvuka ir krutine padidejo, beto kaip niekada labai veida isbere, kiek girdejau tai irgi vienas is pozymiu gali buti... manyciau, kad nescia, bet jau pasidariau du testukus ir nieko neparode..
net nezinau, ka daryti, eiti pas gine nelabai dar norisi ir beto nezinau, kur nes siuo metu gyvenu Maltoje...
na ka teks truputi dar palaukti ir vel pasidaryti testuka... o taip norisi mazylio

Na mano pozymiai tokie, kad mmm veluoja jau 10 diena, sia savaite jau pradejo pykinti, baisiai greitai pavargstu, slapinuosi labai daznai, maudzia pilvuka ir krutine padidejo, beto kaip niekada labai veida isbere, kiek girdejau tai irgi vienas is pozymiu gali buti... manyciau, kad nescia, bet jau pasidariau du testukus ir nieko neparode..

na ka teks truputi dar palaukti ir vel pasidaryti testuka... o taip norisi mazylio

QUOTE(ramunevysnia:) @ 2009 06 19, 08:24)
Labas rytas
neliūdėk
aš ir jau 3 NT dariausi rytinius ir visi trys I
vėluoja jau 13 d. požymiai taip pat yra bet... taip ir nežinau kokioje padėtį esu
laukiu mmm ir kitą savaitę eisiu pas savo šeimos gyd. (nes mano gine atostogauja, jos niekas nepavaduoja) ir paprašysiu siuntimą echoskop. daugiau NT nedarysiu
esu pikta, pavargus, bet nealkana, apetito nėra
kas rytą atsikeliu su labai skaudančia krutine, per dieną priprantu, tik dėl skausmo ir galvoju, kad gal gi net 3 NT blogai parodė
(viltis durn.... motina
)
tad laikykimės gal dar kaip ir nieko neprarasta

neliūdėk

laukiu mmm ir kitą savaitę eisiu pas savo šeimos gyd. (nes mano gine atostogauja, jos niekas nepavaduoja) ir paprašysiu siuntimą echoskop. daugiau NT nedarysiu

esu pikta, pavargus, bet nealkana, apetito nėra

kas rytą atsikeliu su labai skaudančia krutine, per dieną priprantu, tik dėl skausmo ir galvoju, kad gal gi net 3 NT blogai parodė

tad laikykimės gal dar kaip ir nieko neprarasta

Labuliukas, taip laikykimes abi, gal viskas musu rankose, as taip pat pas gine uzsiregistravau, bet man tik po dvieju savaiciu, taip noreciau nesulaukti mmm ir isgirsti, kad vis delto as

Papildyta:
QUOTE(JEma @ 2009 06 19, 08:24)
Labas rytukas, nors ziuriu nelabai jis labas.... Neliudek mergyt
Bet kazkaip itartina kad tiek laiko veluoja, gal nueik pas gine???
Beja vakar vakare atsivilko mano mmm
Nu zodziu snipstas ir piktuma.....

Beja vakar vakare atsivilko mano mmm

niu vahje ir atsivilko gi pas Tave nelemti sveciai....JEmut, okiek Tau velavo mm?
As matytirgi is tu laiminguju nestuke.gif , kurios nelabai stipriai jaucia nestumo pozymius. Man tik krutine skauda, ir pilva maudzia, o siaip viskas gerai: nei pykina, nei vemiu smile.gif
kiek laiko jau taip???
kiek laiko jau taip???
Sveikos, na kagi as jau taip pat
siandien buvau pas gine, tai ir jau ne tokia
laiminga, koia nuejau. Laukiames 4sav.bet gimdoj jis ne toj vietoj prikibo, gresia persileidimas... ir jei taip nutiktu, ji nieko negales padeti... o Dieve, jei taip bus, tai jau antras mano gyvenime
Na bet man tik belieka tiketis, kad viskas bus gerai ir mums pavyks isslaikyti
tas pupsius turi issilaikyti mano kune
ju kitaip ir buti negali...

QUOTE(Braskyte77 @ 2009 06 19, 22:20)
Sveikos, na kagi as jau taip pat
siandien buvau pas gine, tai ir jau ne tokia
laiminga, koia nuejau. Laukiames 4sav.bet gimdoj jis ne toj vietoj prikibo, gresia persileidimas... ir jei taip nutiktu, ji nieko negales padeti... o Dieve, jei taip bus, tai jau antras mano gyvenime
tas pupsius turi issilaikyti mano kune
ju kitaip ir buti negali... 

Sveikinu tapus

QUOTE(Amfii @ 2009 06 19, 06:28)
Neliudek mergyt

Jei ne si tai kita cikla

Dekui uz palaikyma...bjauriausia, kad pas gydytoja papulsiu tik po dvieju savaiciu
, o mm veluoja jau 18 dienikiu...

na va man velavo 11 dienu ir stai snd pasirode nelemtos mmm
o taip su vyru norejom mazylio