Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

siryt pasidariau NT, ir ka jus galvojat pirma karta gyvenime isvydau savo svajone II blush2.gif ...Taciau dar bijau dziaugtis, nes buna gi visokiu nesivystanciu nestumu ir pan... Bijau net eiti pas gine, kad nenusivilti rezultatais...
Atsakyti
QUOTE(Flowwer @ 2009 06 19, 08:48)
siryt pasidariau NT, ir ka jus galvojat pirma karta gyvenime isvydau savo svajone II blush2.gif ...Taciau dar bijau dziaugtis, nes buna gi visokiu nesivystanciu nestumu ir pan... Bijau net eiti pas gine, kad nenusivilti rezultatais...

Flowwer sveikinu Tave 4u.gif . Maziau pergyvenk ir negalvok apie visokius negerus dalykus, viskas bus gerai, isnesiosi, pagimdysi ir visos baimes atrodys tokios juokingos mirksiukas.gif . Kai as laukiausi, tai vyras man buvo uzdraustes forumuose skaityti temas apie persileidimus, nesivystancius nestumus ir kitus negerus dalykus. Stengiausi galvoti apie teigiamus ir grazius dalykus mirksiukas.gif .

Amfii, neliudek, ateis ir Tavo laikas, o gal NT tiesiog nerodo nestumo. Man tas pats buvo praeita cikla: mmm velavo 14 d, pykinimas, sleikstulys, begalinis noras miegoti, nuovargis, viskas aplinkui nervino, pilvo maudimas, n sykiu ejimas i tualeta....ir nieko, 3 testai rode I. Paskui pagalvojau, kad labai jau daznai galvojau, kad nescia, tai gal ir mmm del to isnyko ir pozymiai neva tai nestumo, bet...
Si men jau visai apie nestuma negalvoju, na, nera tai gal dar ne laikas, lauksim geresniu laiku. Jau ir atostogas susiplanavome i siltus krastus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rutele* @ 2009 06 19, 13:39)
Flowwer sveikinu Tave  4u.gif . Maziau pergyvenk ir negalvok apie visokius negerus dalykus, viskas bus gerai, isnesiosi, pagimdysi ir visos baimes atrodys tokios juokingos  mirksiukas.gif .  Kai as laukiausi, tai vyras man buvo uzdraustes forumuose skaityti temas apie persileidimus, nesivystancius nestumus ir kitus negerus dalykus. Stengiausi galvoti apie teigiamus ir grazius dalykus  mirksiukas.gif .

Amfii, neliudek, ateis ir Tavo laikas, o gal NT tiesiog nerodo nestumo. Man tas pats buvo praeita cikla: mmm velavo 14 d, pykinimas, sleikstulys, begalinis noras miegoti, nuovargis, viskas aplinkui nervino, pilvo maudimas, n sykiu ejimas i tualeta....ir nieko, 3 testai rode I. Paskui pagalvojau, kad labai jau daznai galvojau, kad nescia, tai gal ir mmm del to isnyko ir pozymiai neva tai nestumo, bet...
Si men jau visai apie nestuma negalvoju, na, nera tai gal dar ne laikas, lauksim geresniu laiku. Jau ir atostogas susiplanavome i siltus krastus  mirksiukas.gif

ACIU Tau 4u.gif bet vistiek begsiu snd pas gine
Atsakyti
QUOTE(jolie @ 2009 06 18, 22:13)
Man astunta savaite, bet as visiskai nieko nejauciu-nei pykina, nei i kvapus reaguoju,nieko...Buna taip- normalu...

As matytirgi is tu laiminguju nestuke.gif , kurios nelabai stipriai jaucia nestumo pozymius. Man tik krutine skauda, ir pilva maudzia, o siaip viskas gerai: nei pykina, nei vemiu smile.gif
Atsakyti
Sveikos busimos ir esamos mamytes smile.gif

Na mano pozymiai tokie, kad mmm veluoja jau 10 diena, sia savaite jau pradejo pykinti, baisiai greitai pavargstu, slapinuosi labai daznai, maudzia pilvuka ir krutine padidejo, beto kaip niekada labai veida isbere, kiek girdejau tai irgi vienas is pozymiu gali buti... manyciau, kad nescia, bet jau pasidariau du testukus ir nieko neparode.. g.gif unsure.gif net nezinau, ka daryti, eiti pas gine nelabai dar norisi ir beto nezinau, kur nes siuo metu gyvenu Maltoje...
na ka teks truputi dar palaukti ir vel pasidaryti testuka... o taip norisi mazylio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramunevysnia:) @ 2009 06 19, 08:24)
Labas rytas  4u.gif
neliūdėk  console.gif  aš ir jau 3 NT dariausi rytinius ir visi trys I  g.gif  vėluoja jau 13 d. požymiai taip pat yra bet... taip ir nežinau kokioje padėtį esu  doh.gif
laukiu mmm  ir kitą savaitę eisiu pas savo šeimos gyd. (nes mano gine atostogauja, jos niekas nepavaduoja) ir paprašysiu siuntimą echoskop. daugiau NT nedarysiu  schmoll.gif 
esu pikta, pavargus, bet nealkana, apetito nėra  schmoll.gif
kas rytą atsikeliu su labai skaudančia krutine, per dieną priprantu, tik dėl skausmo ir galvoju, kad gal gi net 3 NT blogai parodė  doh.gif  (viltis durn.... motina  doh.gif )

tad laikykimės gal dar kaip ir nieko neprarasta  group.gif

Labuliukas, taip laikykimes abi, gal viskas musu rankose, as taip pat pas gine uzsiregistravau, bet man tik po dvieju savaiciu, taip noreciau nesulaukti mmm ir isgirsti, kad vis delto as nestuke.gif ... niu daug kas pagalvos, kad as naivi, bet viltis mirsta paskutine 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(JEma @ 2009 06 19, 08:24)
Labas rytukas, nors ziuriu nelabai jis labas.... Neliudek mergyt  4u.gif  Bet kazkaip itartina kad tiek laiko veluoja, gal nueik pas gine???
Beja vakar vakare atsivilko mano mmm  verysad.gif  Nu zodziu snipstas ir piktuma.....

niu vahje ir atsivilko gi pas Tave nelemti sveciai....JEmut, okiek Tau velavo mm?
Atsakyti
As matytirgi is tu laiminguju nestuke.gif , kurios nelabai stipriai jaucia nestumo pozymius. Man tik krutine skauda, ir pilva maudzia, o siaip viskas gerai: nei pykina, nei vemiu smile.gif

kiek laiko jau taip???
Atsakyti
Sveikos, na kagi as jau taip pat nestuke.gif siandien buvau pas gine, tai ir jau ne tokia nestuke.gif laiminga, koia nuejau. Laukiames 4sav.bet gimdoj jis ne toj vietoj prikibo, gresia persileidimas... ir jei taip nutiktu, ji nieko negales padeti... o Dieve, jei taip bus, tai jau antras mano gyvenime verysad.gif cray.gif cray.gif cray.gif

Na bet man tik belieka tiketis, kad viskas bus gerai ir mums pavyks isslaikyti smile.gif tas pupsius turi issilaikyti mano kune flirt.gif ju kitaip ir buti negali... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Braskyte77 @ 2009 06 19, 22:20)
Sveikos, na kagi as jau taip pat nestuke.gif siandien buvau pas gine, tai ir jau ne tokia  nestuke.gif laiminga, koia nuejau. Laukiames 4sav.bet gimdoj jis ne toj vietoj prikibo, gresia persileidimas... ir jei taip nutiktu, ji nieko negales padeti... o Dieve, jei taip bus, tai jau antras mano gyvenime verysad.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif

Na bet man tik belieka tiketis, kad viskas bus gerai ir mums pavyks isslaikyti smile.gif  tas pupsius turi issilaikyti mano kune flirt.gif ju kitaip ir buti negali...  mirksiukas.gif

Sveikinu tapus nestuke.gif !!! bigsmile.gif stiprybes tau, viskas bus gerai, pamatysi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Amfii @ 2009 06 19, 06:28)
hmm... verysad.gif  I cray.gif

Neliudek mergyt console.gif
Jei ne si tai kita cikla wub.gif Svarbiausia labai noret,ir Dievulis atsius leliuka smile.gif
Atsakyti
Dekui uz palaikyma...bjauriausia, kad pas gydytoja papulsiu tik po dvieju savaiciu doh.gif , o mm veluoja jau 18 dienikiu...
Atsakyti
na va man velavo 11 dienu ir stai snd pasirode nelemtos mmm verysad.gif verysad.gif verysad.gif o taip su vyru norejom mazylio unsure.gif
Atsakyti