Įkraunama...
Įkraunama...

Sugyventinės

QUOTE(Reika @ 2010 02 17, 15:06)
prisiminiau, kazkada viena laaaabai tikinti mergina ziurejo i mano vaika ir stebejosi ,kad sis laimingas!...paklausus,kas cia tokio keisto, ji pareiske, kad mes nesusituokia, tai vaikas neturetu buti laimingas:D maniau nugriusiu

o cia tai geras lotuliukas.gif Logika verta milijono thumbup.gif
Atsakyti
bet vat tokiu zmoniu yra, jie tiki tuo,kad nesantuokiniai vaikai kasdiena verkia ir liudi,kad teveliai be valstybes/dievo palaiminimo gyvena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2010 02 17, 15:14)
bet vat tokiu zmoniu yra, jie tiki tuo,kad nesantuokiniai vaikai kasdiena verkia  ir liudi,kad teveliai be valstybes/dievo palaiminimo gyvena biggrin.gif

zinok man po tokio tavo pavyzdzio pasidare aisku, is kur cia forume atsiranda tokiu viska zinanciu ir mirk-gyvenk bandanciu irodyti savo tiesas, nors jos daznai prasilenkia su elementaria logika doh.gif
Atsakyti
QUOTE(starsterne @ 2010 02 17, 11:51)
tai gali pasilikt ir savo pavarde, bet antra pavarde irgi turesi wink.gif o beje vyras turi testi savo gimine o ne moteris, taip jau yra ax.gif

Taip jau yra patriarchalinese kulturose, kur moteris vos ne daiktu seniau buvo laikoma.
Nezinau ar pavarde keisciau istekejus. O ir dabar turiu neutralia (kam suaugusiai moteriai mergautine '-yte' ar '-aite' reikalinga? Tad geriau pasikeist.) kur baigias e (a la Zvonke etc.). Man taip patinka.
Antros pavardes turet nebutina. Kaip nuspresi - taip ir bus.
Atsakyti
su tom pavardem... dar kas blogai, jei nepasikeiti pavarde, lieki su mergautine, tai kai tau bus kokie 40metu, sakys kad esi senmerge bigsmile.gif man mano pavarde yra tikrai grazi, bet vistiek kaip bebutu, imsiu vyro. doh.gif kazkaip dauguma dabar tu nauju paziuru, dauguma kas lauzo tradicijas... rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
kodel senmerge? nesiok zieda didesni,kad visi matytu biggrin.gif
arba nusikask galune tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2010 02 18, 09:55)
kodel senmerge? nesiok zieda didesni,kad visi matytu biggrin.gif
arba nusikask galune  tongue.gif

sakau taip, nes pvz mokykloje direktores pavarde buvo -aite, tai o jai virs 40m tai tikrai, tai visi ir kalbejo senmerge... darb pavyzdziui irgi, darbuotoja kokia -aite-jau laikoma senmerge ax.gif smile.gif
Atsakyti
na cia zmoniu problema, ne moters..
ok kai kurie laiko laiko visus vaikus nusikalteliais narkomanais, mano anyta kauniecius laiko narkomanais mafijozais
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2010 02 18, 10:16)
na cia zmoniu problema, ne moters..
ok kai kurie laiko laiko visus vaikus nusikalteliais narkomanais, mano anyta kauniecius laiko narkomanais mafijozais

neveltui gi juos taip vadina.... juk zmones neveltui prisigalvoja kazka.... kazka suzino, ar isgirsta ar pamato, ar siaip, ir pasidaro isvadas 4u.gif o pavarde uztenka isgirst, ir niekas nesigilins, ar tu istekejusi ar nea ax.gif
Atsakyti
QUOTE(starsterne @ 2010 02 18, 10:57)
sakau taip, nes pvz mokykloje direktores pavarde buvo -aite, tai o jai virs 40m tai tikrai, tai visi ir kalbejo senmerge... darb pavyzdziui irgi, darbuotoja kokia -aite-jau laikoma senmerge ax.gif  smile.gif

o ar labai svarbu, ka zmones galvoja?
Atsakyti
na kai kurie net merginas, vaikinus ir draugus renkasi tokius,ne sau, o del kitu smile.gif
krikstija ir tuokiasi baznycioja, del seneliu/tevu
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2010 02 18, 12:16)
na kai kurie net merginas, vaikinus ir draugus renkasi tokius,ne sau, o del kitu smile.gif
krikstija ir tuokiasi baznycioja, del seneliu/tevu

na gaila tokiu zmoniu, bet visokiu yra- visokiu reikia.
Atsakyti