Įkraunama...
Įkraunama...

Sugyventinės

QUOTE(juraga @ 2010 02 19, 15:56)
Aš anos klausiu.
Jos nuomone (tiesa, kitoje temoje), vyyras ir žmona- ne šeima, nes nesieja kraujo ryšys, jos šeima- tėvai, broliai, seserys. Bet vistik nori, kad jos vaikai gimtų normalioj šeimoj, tai, sakau, gal su broliais vaikus gimdys  g.gif

atkreipiu demesi, kad mano ten pasakytas terminas "normali seima" (kai kalbama apie vaiku gimdyma) labiau remiasi visuomenes poziuriu ir visuomeneje nusistovejusiomis nuostatomis, o ne mano asmeninemis vertybemis. jei as mastyciau taip kaip visi, tada nuo 18 negalvociau apie nieka kita, tik kaip isteketi. kadangi taip nera, tuokciausi tik del vaiku (ir tai ne del saves, bet labiau del tevu, nes tevai man kolkas auksciausia vertybe)
Atsakyti
jei mastytumet kaip visi, jau nuo 18m (neteketumet)irskotumet darbo, uzsidirbtumet ir studijuotumet.

nes dabar ne isteket svarbiause, o igaut profesija smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reika: 19 vasario 2010 - 19:40
QUOTE(Reika @ 2010 02 19, 11:00)

Papasakosiu, kas man sukėlė susidomėjimą. Reikos pozicija šiame skyrelyje vestuvių klausimu labai aiški. Supratau ją. Ir kartą, visai netikėtai, aptinku Reika pasisakymus VESTUVINIŲ puokštelių temoje blink.gif . Susidomiu. Užeinu dar į kitą temą apie vestuvines sukneles - Reika ir ten aktyvus dalyvis. Eiti į kitas vestuvines temas patingiu, bet nenustebčiau ten aptikus tą pačią vestuvėmis nesusidomėjusią Reiką. Mąstant logiškai, jei man vestuvės būtų niekinis dalykas, aš tikrai internete neieškočiau nieko vestuvių tematika, nesidalinčiau atrastomis nuotraukomis ir neaikčiočiau dėl kitų forumo dalyvių įdedamų nuotraukų. Tokios temos net neskaityčiau.

Et, kažkokia nenuoširdi dabar Jūs man smile.gif.
Atsakyti
taip, nes vestuves man yra balius, gi sakiau...nors as net gimtadieniu nesvenciu,bet tortus megstu blush2.gif

as nesakiau,kad vestuves man niekinis dalykas, tai svente, grazios sukneles ir geles, bei diiiiiideis tortas:) as tik nematau reikalo tuoktis, kaip nematau reikalo svesti gimtadieniu ir velyku...man grazu paziureti, bet nejauciu poreikio tam...
speju uzauges vaikas pyks ant manes,kad nei kiausiu daziau,nei kaledu senelio istorija kuriau biggrin.gif

supaprastintai,man vestuviu nereik, bet i grazius daiktus paziureti megstu , vestuves gi nera siaubas baubas ar didis blogis:) mano drauge pilnaverte pasijuto tik istekejusi, iki tol depresavo,nes nepasitikejo vyru, jei vestuviu reikejo, buvo grazi nuotaka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reika: 19 vasario 2010 - 20:13
QUOTE(Dita555 @ 2010 02 19, 14:33)
kodel sunku isivaizduoti? as pvz taip ir pasielgiau. jis pasipirso- o as pasakiau ne. ne todel, kad jo nemyliu, o todel, kad meilei nera svarbu antspaudas, parasas ziedas. man vestuves- kaip kokia parodija. prisiekti myleti visa gyvenima - absurdas. juk nezinai net kas po savaites bus.

Viena ką aš galiu pasakyti - jūs abejojate savo draugu. Kitaip būtumėte sutikusi. Nes nebūtų abejonių. Laukiate geresnio, to tikrojo. Galite dabar nieko neatsakinėti - vėliau pati tai suprasite. Ne visi dalykai taip paprastai suprantami, daug aks ateina iš pasąmonės smile.gif

QUOTE(TuteSun @ 2010 02 19, 21:02)
Mąstant logiškai, jei man vestuvės būtų niekinis dalykas, aš tikrai internete neieškočiau nieko vestuvių tematika, nesidalinčiau atrastomis nuotraukomis ir neaikčiočiau dėl kitų forumo dalyvių įdedamų nuotraukų. Tokios temos net neskaityčiau.

Et, kažkokia nenuoširdi dabar Jūs man smile.gif.

drinks_cheers.gif Aš,pvz, neskaitau apie automobilius, nes man neįdomu, neaktualu. O Reikos pasiteisinimai kelia šypseną. Pasikartosiu dar kartą - reikia būti atvirai pačiai sau.
Atsakyti
esu atvira, gimtadieniu nei vestuviu nesvenciu, nuo to nesustoju augti gal smile.gif
su savimi esu visiskai atvira...tik kazkodel nesuvokiu, kodel zmonem ypc tom kuriu gyvenimas siejasi tik apie vestuves ir vaikus , sunku patiketi,kad yra moteru,kurioms tai nera svarbu.

kodel moterys nemylincios savo vaiku, laikomos anomalija?arba tos kurios nenori teketi,nes nemato reikalo,gi viskas ir taip gerai.

as nematau nieko bloga pasisakyti,kad va jusu pasirinkta vestuvine suknele yra labai grazi .Siuo pasakymu kazka isduodu?ka? blink.gif

ikeldama graziuos sukneles nuotrauka , vel kazkam nusikalstu? blink.gif mano drauge svajoje apie vestuves, jei pamatau kokia grazia suknele jei numetu linka ir cia i SM foruma idedu,gal kazkam pasirodys graziause is visu ir tokia pasisius ar nusipirks.

temoje Stilius daug graziu dalyku foto dedama, i kuriuos grazu paziureti,bet nieku gyvu nepirkciau.

ok einu geiminti Mass effect smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reika: 19 vasario 2010 - 21:24
QUOTE(Reika @ 2010 02 19, 21:04)
supaprastintai,man vestuviu nereik, bet i grazius daiktus paziureti megstu , vestuves gi nera siaubas baubas ar didis blogis:) mano drauge pilnaverte pasijuto tik istekejusi, iki tol depresavo,nes nepasitikejo vyru, jei vestuviu reikejo, buvo grazi nuotaka smile.gif

aš tai supratau, kad čia jūsų sugyventiniui-skeptikui vestuvių su jumis nereikia. Jeigu jam reikėtų, tai ir jums prireiktų. Apgaudinėjate save ir guodžiatės. Nors gal ir jums jis ne taip patinka.

Papildyta:
QUOTE(Reika @ 2010 02 19, 22:20)
esu atvira, gimtadieniu nei vestuviu nesvenciu, nuo to nesustoju augti gal smile.gif
su savimi esu visiskai atvira...tik kazkodel nesuvokiu, kodel zmonem ypc tom kuriu gyvenimas siejasi tik apie vestuves ir vaikus , sunku patiketi,kad yra moteru,kurioms tai nera svarbu.

kadangi aš pati per tai esu perėjusi, todėl ir suvokiu visas tas saviapgaules biggrin.gif
Atsakyti
kad nelabai, jis su manim nori praleisti gyvenima, as su juo, norim uzaugint vaika
nezinau kaip jis, bet as turiu ta nuostabu jausma,kad jis mano vyras su visam smile.gif
ir pabandykit man irodyti, kad nenorit berniukiskai nusikirpti plauku, tai juk toks geris, lengva priziureti ir begalo grazu smile.gif nenorit sakysit, aiskinsiu,kad tai tik saviapgaule smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2010 02 19, 22:20)
tik kazkodel nesuvokiu, kodel zmonem ypc tom kuriu gyvenimas siejasi tik apie vestuves ir vaikus , sunku patiketi,kad yra moteru,kurioms tai nera svarbu.

Jei čia taikyta ir man, tai galiu patikinti, kad man gyvenimas nesisieja tik su vestuvėmis, o tuo labiau vaikais. Apie tokį dalyką kaip vaikai išvis negalvoju ir tikrai nenoriu kolkas. O kodėl diskutuoju apie sugyventines/piršlybas/vestuves ir t.t., tai todėl, kad turiu draugą jau 5 metai ir man įdomu kur gyvenimas mus nuves. Tiek aš, tiek jis turi savo matymą, jis nebūtinai skiriasi. Po tiek laiko pasidaro aktualu anksčiau išvardinti dalykai...
Atsakyti
KUR GYVENIMAS NUVES?2 galimybes
1.gyvensit ilgai ir ramiai, jei nekvarsinsit galvos nereikalingais dalykais ir sugebesit sugyventi smile.gif
2. po kurio laiko issiskirsit.

as asmeniskai niekada nemastau apie ateiti, nes daznai planus pakoreguoja likimas ir aplinka.mano dabar didziauses noras, be dideliu nuotykiu nugyventi bent 5m.bet kaip zinia buna ramus laikotarpis,blogas bei po jo geras smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reika: 20 vasario 2010 - 00:27
QUOTE(Reika @ 2010 02 20, 01:26)
1.gyvensit ilgai ir ramiai, jei nekvarsinsit galvos nereikalingais dalykais ir sugebesit sugyventi smile.gif

O taip, tiek aš ir pati žinau biggrin.gif Tai ir yra esmė tame, kad jei abiems nebesutaps norai, mano galva, esminiu klausimu - bus antras variantas. Nes aš savo įsitikinimo laikausi ir man šeima reikalinga. Nepaisant to kaip gerai bebūtų šiandien. Jei vyrui rūpi mano jausmai, laimė tai antro varianto nebus, tačiau jei labiau rūpėtų koks nors skeptiškas požiūris ar šiaip modernumo siekis - tada antras variantas.
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2010 02 20, 01:26)

as asmeniskai niekada nemastau apie ateiti, nes daznai planus pakoreguoja likimas ir aplinka.mano dabar didziauses noras, be dideliu nuotykiu nugyventi bent 5m.bet kaip zinia buna ramus laikotarpis,blogas  bei po jo geras smile.gif

svarbiausia yra gyventi taip, kaip pati nori ir tai derinti su savo isrinktuoju. as pvz., nenorejau buti tik sugyventine.. ir ne tik del tos sventes ir juolab ne del torto. cia kazkokia nesamone. torta gali kasdien nusipirkti ir valgyti valgyti valgyti, tai tikrai pigiau kainuos nei vestuves.

todel patarimas toks, nesivadovauk vien vyro norais, nepaisydama savu. ne taip seniai susipazinau su viena moterimi beveik 50 metu. kuri is nevilties ir nuobodulio sugalvojo studijuoti. neviltis ir liudesys jai kilo is to, kad ji neturi vaiku, su vyru santykiai prasti. o vaiku ji galejo tureti. net buvo pastojusi, bet pasidare aborta. nusileido savo vyrui, kuris kategoriskai nenorejo vaiku. dabar laikrodzio nebeatsuksi...

tai va taip..
Atsakyti