Įkraunama...
Įkraunama...

Sugyventinės

QUOTE(sage master @ 2009 05 26, 17:34)
kai maniskio kas klausia "ar dar nevedi", jis atsako, kad dar yra jaunas, viskas pries akis ir bla bla bla....

reiks dar to gerio palaukti, kol jis pasens  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
taip, is ten pat  mirksiukas.gif

saunu klausyk..mes ten daznai buna.tai pas draugus tai pas mano pusesere...va rugpjuti vel vaziuosim,tik si kart su savo masina norim pro prancuzija pro visur pravaziuot.. smile.gif tai susimeetinsim bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fabela @ 2009 05 26, 18:35)
Sugalvojau, o davai paimame ir i savo vaikinukus vietoj kreipdamosios vardu ar dar kaip nors, kreiptumemes  "SUGYVENTINI"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  gal kazkas ju galveleje sukribzdetu  biggrin.gif

skamba panasiai, kaip bendrabucio kambariokai- draugeliai lotuliukas.gif
Atsakyti
panosssss...saviskio folder`yje radau vestuviniu ziedu foto... bigsmile.gif
http://www.fotoshare...image=rings.jpg
neiseina man ikelt tiesiai tai keliu per fotoshare 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Fabela @ 2009 05 26, 17:35)
Sugalvojau, o davai paimame ir i savo vaikinukus vietoj kreipdamosios vardu ar dar kaip nors, kreiptumemes  "SUGYVENTINI"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  gal kazkas ju galveleje sukribzdetu  biggrin.gif

zinok daznai taip pavadinu..sakau tu sugyventini........... tada buna oj oj oj... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(libertyyy @ 2009 05 26, 18:36)
saunu klausyk..mes ten daznai buna.tai pas draugus tai pas mano pusesere...va rugpjuti vel vaziuosim,tik si kart su savo masina norim pro prancuzija pro visur pravaziuot.. smile.gif tai susimeetinsim bigsmile.gif  4u.gif

jeigu ispuls proga- tai butinai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(libertyyy @ 2009 05 26, 17:42)

zinok daznai taip pavadinu..sakau tu sugyventini........... tada buna oj oj oj... lotuliukas.gif

Man tai nepatinka tokie vestuviniai žiedai,noriu paprastų kaip kad mūsų tėvai turi ax.gif

O aš tik vyru vadinu,kažkaip net nepagalvoju kad sugyventiniu vadint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(libertyyy @ 2009 05 26, 18:42)

atrodo, kad tu pirmoji paliksi sita foruma thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandruliukas @ 2009 05 26, 17:45)
Man tai nepatinka tokie vestuviniai žiedai,noriu paprastų kaip kad mūsų tėvai turi  ax.gif

O aš tik vyru vadinu,kažkaip net nepagalvoju kad sugyventiniu vadint  biggrin.gif

man tokie irgi negrazus..tokius pats gales ir nesiot...nu as tai isvis paprastu tai nenoriu... schmoll.gif kokiu su akutem..man kaip sarkai viskas blizget turi... lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sage master @ 2009 05 26, 17:47)
atrodo, kad tu pirmoji paliksi sita foruma  thumbup.gif

ziurek kad tik paskutine nebuciau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo libertyyy: 26 gegužės 2009 - 16:50
QUOTE(libertyyy @ 2009 05 26, 17:49)
man tokie irgi negrazus..tokius pats gales ir nesiot...nu as tai isvis paprastu tai nenoriu... schmoll.gif  kokiu su akutem..man kaip sarkai viskas blizget turi/// lotuliukas.gif

O aš noriu,paprastų tai nereiškia kad kaip siūlo storumo lotuliukas.gif Tiesiog tokių be jokių blizgiukų,akučių..Tokių turiu ir taip biggrin.gif Ir nenešioju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandruliukas @ 2009 05 26, 17:51)
O aš noriu,paprastų tai nereiškia kad kaip siūlo storumo  lotuliukas.gif Tiesiog tokių be jokių blizgiukų,akučių..Tokių turiu ir taip  biggrin.gif Ir nenešioju  ax.gif

as tai nesioju...bet nemegstu visokiu pigenu...jei ten jau kičas žiaurus tai... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(libertyyy @ 2009 05 26, 18:55)
as tai nesioju...bet nemegstu visokiu pigenu...jei ten jau kičas žiaurus tai... schmoll.gif

man niekad nepatiko tradiciniai, geltono aukso vestuviniai ziedai. bet va pussesere istekejo, nesioja toki.... paziurejau ir grazu pasidare. grazi pati jo esme mirksiukas.gif

nors as aukso nemegstu, nei vieno auksinio papuosalo neturiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sage master @ 2009 05 26, 17:59)
man niekad nepatiko tradiciniai, geltono aukso vestuviniai ziedai. bet va pussesere istekejo, nesioja toki.... paziurejau ir grazu pasidare. grazi pati jo esme  mirksiukas.gif

nors as aukso nemegstu, nei vieno auksinio papuosalo neturiu  4u.gif

vaaa..pas mane irgi jokio auksto..tai ir ziedai galvoju turi but su baltu auksu..

Atsakyti
Sveikos sugyventines biggrin.gif 4u.gif
prisirasau ir as i jusu buri blush2.gif
ziedo dar nelaukiu, kazkaip man atrodo, kad per anksti.... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(libertyyy @ 2009 05 25, 20:25)
man tai sugyventine asocijuojasi su degrade kokia..melynanose..nznau..gal taip issikalus i galva esu...tas zodis man toks fujjj.... schmoll.gif  rolleyes.gif

Ir taip pries akis iskyla laikrascio kriminalu puslapio antraste: "per buitini konflikta A.B peiliu suzalojo sugyventine C.D. Konflikto metu sugyventiniai buvo neblaivus" lotuliukas.gif
Atsakyti