"Sunkia širdimi" priimu tokius sprendimus, nerandu ryžto. Galėčiau tą maksimalizmą pavadinti tuščiomis svajonėmis, jei nieko nedaryčiau..bet dabar bandau įgyvendinti viską, kas galvelėje "gimsta" ir kaip pačiai atrodo -šnipštas gaunasi...Visąlaik mąstau, visąlaik dėlioju, kaip gyventi, pasikliaunu protu..man taip ramiau. Ir vėl prieštaravimas: kai protas patenkintas, širdis vilku kaukia

Kai klausia "ar esi laiminga?", neabejodama atsakau "taip, esu labai laiminga" ir tuoj pat sugalvoju naujų tikslų, kad galėčiau būti dar laimingesnė..Vakar užsirašiau į anglų kalbos kursus, šiandien dar pridėjau galimybę išmokti masažo, rytoj vėl kas nors protą aptemdys.."Plėšausi"..juk dar yra namai, dukrytė, vyras (čia juk aš irgi norėčiau priartėti prie žmonos, mamos, draugės idealo..). Susidėlioju pagal prioritetus, bet tiek daug visko trokštamo, kad nebegaliu išsirinkti kas pirmiau..Aš ir miegu vos 5 val. per parą, nes man gaila laiko, kai guli "be reikalo"..
Žmonėms atrodau išsiblaškiusi ir emocionali, todėl daugelis galvoja - esu vėjavaikė..Profesinėje srityje esu "aukštai", moksluose neatsilieku (turbūt bliaučiau 8 gavusi..), gyvenimas šeimoje šiaip sau, dėl mano reikalavimų ne tik sau, bet ir kitiems..
Tokia aktyvistė ir maksimalistė esu nuo vaikystės..Visada buvau labai aktyvi, judri, smalsi ir troškau pažinimo.
Ar "išaugsiu"? Nes dabar "labiau patyrę", ilgiau pagyvenę sako, kad čia turbūt jaunatviškas maksimalizmas...