Įkraunama...
Įkraunama...

Megztinis

QUOTE(Pasaulė @ 2006 11 14, 20:41)
I jei taip, kaip aš ir supratau, tai ar ne per siaura gaunasi ta apykaklės vieta, nuo kurios pradėta megzti? Ta prasme, ar gražiai priglunda atsivertusi ir ar nesiriečia?

tikrai nesiriecia ir priglunda graziai. As visada taip kaklus prisiuvu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Virbalai @ 2006 11 20, 18:26)
Šaunuolė, Pasaule  good.gif O ar pagyrų puode jo nuotrauką įdėjai?

Neįdėjau, vakar sakau, reikia nufotografuoti, o jis sako, ne, dar ims kas ir nukopijuos! O dabar, sako, turiu tokį megztuką tik aš! lotuliukas.gif Goduolis, ane? lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(zaniatja @ 2006 11 20, 19:32)
tikrai nesiriecia ir priglunda graziai. As visada taip kaklus prisiuvu. smile.gif

Ačiū. 4u.gif Iš tikrųjų gerai gavosi.
Atsakyti
4u.gif prasau pagalbos.
Mezgu 6 meciui megztini. Noriu apvalu kakla padaryti, stulpeliais. kaip pasiskaiciuoti, nuo kurios vietos prieki pradeti nuleidineti? Pas mane dabar yra 72 akys. tai kaip suprantu kazkur trecdali akiu kaklui skirt reikia? o nuo kurios vietos strulpelius kaklo megzt pradeti, nu ir kaip nesusipainiot tolimesnese eilese?
Gal kuri turit koki paveksleli, kaip megzti...? ax.gif
Atsakyti
turiu problemą. nusimezgiau megztuką kiauraraščiu ir norėčiau apnert kokiu raštu, kad tiktų prie to rašto. gal galit ką pasiūlyt?
Atsakyti
Labutis. Labai noriu stačios apykaklės, kaip golfo, bet ji turėtų būti ne prigludusi, o tokia didelė, apkritusi. Nežinau, ar aiškiai parašiau. Raštas - 2 geros, 2 blogos. Kaip ją numegzti?
Atsakyti
QUOTE(Motinėlė @ 2007 06 11, 13:46)
Labutis. Labai noriu stačios apykaklės, kaip golfo, bet ji turėtų būti ne prigludusi, o tokia didelė, apkritusi. Nežinau, ar aiškiai parašiau. Raštas - 2 geros, 2 blogos. Kaip ją numegzti?

Gal storesniais virbalais negu kitas detales megsk ir reikėtų išplatinti dadedant akių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Egloshke @ 2007 06 11, 16:00)
Gal storesniais virbalais negu kitas detales megsk ir reikėtų išplatinti dadedant akių ax.gif

Bet jeigu dadėsiu akių , susigadins raštas 2 geros, 2 blogos. Ar iš karto pridėti? Bet tada jis neis į viršų. Žodžiu, kada dadėti ir po kiek? Siūlai storoki. wink.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Motinėlė @ 2007 06 12, 09:15)
Bet jeigu dadėsiu akių , susigadins raštas 2 geros, 2 blogos. Ar iš karto pridėti?  Bet tada jis neis į viršų. Žodžiu, kada dadėti ir po kiek? Siūlai storoki.  wink.gif  g.gif

na ir kaip pavyko? kaip tik priejau sia stadija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(anciuke @ 2007 07 17, 19:47)
na ir kaip pavyko? kaip tik priejau sia stadija  ax.gif

Deja, mano mezginys guli nebaigtas. Jei pavyks - pasidalink patirtimi, gerai?
Atsakyti
QUOTE(Motinėlė @ 2007 08 09, 08:33)
Deja, mano mezginys guli nebaigtas. Jei pavyks - pasidalink patirtimi, gerai?

kai susiuvau sonus, man pasirode maisas, tai isardziau blush2.gif bus kada nors salis bigsmile.gif
Atsakyti
Gal rudeni bus daugiau ikvėpimo ir ką nors sumeistrausim? Linkiu neprarasti vilties.
Atsakyti
as tai kazkada mezgiau taip ,,, ax.gif ta dali kur turetu glaustis prie kaklo tai mezgu viena gera viena ,viena bloga ,o kai noriu ,kad pradetu plateti dadedu kas antra aki ir tada gaunasi rastas jau po dvi geras dvi blogas-juk kai kalnierius atsilenkia visvien tos dalies nesimato blush2.gif (na nuo kur tas rastelis keistis pradeda ) ,,,ir graziai gaunasi ,,, rolleyes.gif
Atsakyti