Įkraunama...
Įkraunama...

Panevezio mokyklos

Ar jūs garantuoti, kad galėsite lankyti šią mokyklą, nes šiomis dienomis buvo perskirstytos mokyklų teritorijos? Rekomenduočiau pasitikrinti...
Atsakyti
QUOTE(Gvadalupė @ 2009 12 02, 19:22)
Ar jūs garantuoti, kad galėsite lankyti šią mokyklą, nes šiomis dienomis buvo perskirstytos mokyklų teritorijos? Rekomenduočiau pasitikrinti...

O kur galima pasitikrinti?
Atsakyti
QUOTE(Gvadalupė @ 2009 12 02, 19:22)

vėl perskirstė???? na, bent jau šiais metais pradinė priėmė visus norinčius, nes buvo mokinių trūkumas mirksiukas.gif
Atsakyti
Taigi, kadangi kai kurios mokyklos sunkiai susirenka pirmokėlius, o kai kurioms jų valdžios vyrų akimis "per daug ", nuspręsta atrėžti teritorijas ir nuo vienų mokyklų perduoti kitoms.
Atsakyti
Šiandien vietiniuose laikraščiuose paskelbti miesto gabieji mokiniai.Su kuo juos ir sveikinu. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gvadalupė @ 2009 12 03, 14:50)
Taigi, kadangi kai kurios mokyklos sunkiai susirenka pirmokėlius, o kai kurioms jų valdžios vyrų akimis "per daug ", nuspręsta atrėžti teritorijas ir nuo vienų mokyklų perduoti kitoms.

Skambinausi į švietimo skyrių pasiklausti dėl teritorijų perskirstymo. Nepatenkinta moteriškė patvirtino, kad tikrai bus pasikeitimų. Aš jos dar užklausiau kodėl niekur nerandu paviešintos info apie tai, tai ji man atrėžė, kad tokios kaip aš, kurios skambinėja ir klausinėja, trukdo jai paruošti visą info.
Atsakyti
QUOTE(*victoria* @ 2009 12 09, 19:14)
Skambinausi į švietimo skyrių pasiklausti dėl teritorijų perskirstymo. Nepatenkinta moteriškė patvirtino, kad tikrai bus pasikeitimų. Aš jos dar užklausiau kodėl niekur nerandu paviešintos info apie tai, tai ji man atrėžė, kad tokios kaip aš, kurios skambinėja ir klausinėja, trukdo jai paruošti visą info.

Siaubas blink.gif Reikėjo pasiklausti jos pavardės ir priminti, iš kokių pinigų jai mokamas atlyginimas. Paprastai tai veikia neblogai, išbandyta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fiona: 09 gruodžio 2009 - 20:18
Šiandien katedroje po vakarinių mišių Balčikonio gimnazijos advento vakaras.Gros gimnazijos orkestras,giesmes giedos choras.Tikrai kasmet būna labai gražu,kviečiu apsilankyti. 4u.gif
Atsakyti
http://www.panevezys...aspx?tabID=2090

Naujosios mokyklų teritorijos
Atsakyti
QUOTE(Gvadalupė @ 2010 01 06, 14:07)

Ačiū. sūnus kaip tik būsimas pirmokas. Šiemet priklausysim "Vyturiui",o ne "Nevėžiui" smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamax3: 06 sausio 2010 - 14:29
QUOTE(mamax3 @ 2010 01 06, 15:28)
Ačiū. sūnus kaip tik būsimas pirmokas. Šiemet priklausysim "Vyturiui",o ne "Nevėžiui" smile.gif

šaunu,Jums laaaaaaabai pasisekė, nes "Vyturys" šiemet turės labai gerą pirmokų mokytoją.
Papildyta:
QUOTE(Noja78 @ 2009 12 03, 08:36)
vėl perskirstė???? na, bent jau šiais metais pradinė priėmė visus norinčius, nes buvo mokinių trūkumas mirksiukas.gif

Visos priėmė visus norinčius , nes vaikų netruko tik Paltarokui
Atsakyti
Mus (tiksliau uošvius) šiemet prie pradines priskyrė thumbup.gif

Čia jau gyrė C ir D klasės mokytojas, o gal kas žinote kaip su A ir B klasių mokytojomis?

Atsakyti