QUOTE(kaktuselis @ 2009 07 30, 10:24)
Ir mano patirtis su lenkiškais vežimais ne kokia... turejau TAKKO firmos vežima. Aišku, pirmas vaikas, patirties su vežimais jokios, kad tik patiktu ir butu tvirtas

Tuo metu mokejau turguje 750Lt. (prieš 4 metus tai buvo iš turgaus brangiausias vežimelis) Tvirtas, gerai važiavo, pripučiami ratai, amortizatoriai, gan nemažas pats lopšys, talpus krepšys, medžiaga gali plauti skalbimo mašinoje. Tik buvo 2 bet..... pats vežimas svere apie 20 kg

ir ji iš 3 aukšto man kasdien nunešti ir parnešti...

ir dar vienas bet, mano panele vežime beveik nemiegodavo, neguledavo. Tik paskui kai sedejo dar dar..... Pardaviau praktiškai nauja vežima......net plauti nereikejo

Mano išvada-nepirksiu kitam vaikui brangaus vežimo, geriau padeveta, nes nežinai ar kas jame nores miegoti
Aš irgi turiu TAKKO firmos vežimą, pirktą prieš ketverius metus, tik parduotuvėje ir už 550 Lt. Mano nuomonė šiek tiek kitokia.
Taip, jis sunkus, bet mes gyvenam nuosavam name - man jokių problemų dėl svorio nekilo
Patiko, kad labai šiltas - žiemą mergytės miegodavo po 3-4 val. - nebijodavau, kad sušals.
Dideli pripučiami ratai - pravažiuodavau bet kur, bet kokiu oru
O dėl trūkumų:
Vasarai jau man norėdavosi lengvesnio - gremėzdiškas toks, nors dabar mačiau labai modernių modelių TAKKO gamintojai siūlo
Pabluko spalva - bet gal natūralu, nes naudotas dviem vaikams, daug stovėdavo lauke bet kokiu oru - ir per lietų, ir per sniegą - apsaugos gerai saugojo, o pati vežimuko medžiaga neperšlapdavo
Žodžiu, aš didelių skundų neturiu, rudenį gims trečias vaikutis - dar ir jam teks peržiemoti tame važimuke

O pavasarį dairysiuos lengvesnio
Beje, vežimuką teko tik kartą remontuoti, bet dėl mano pačios kaltės - nulaužiau pakojuką - nepaspaudžiau iki galo mygtuko ir paspaudžiau visa jėga