Įkraunama...
Įkraunama...

Pomirtinis gyvenimas (antroji dalis)

Patiko "skeptiko atsakymas".
Atsakyti
ka jus turit omenyje pomirtinis gyvenimas? tai kad kazkokia musu dalis po mirties atsiskiria ir toliau gyvena? g.gif nelogiska
Atsakyti
QUOTE(Timotiejus;) @ 2009 06 15, 19:31)
ka jus turit omenyje pomirtinis gyvenimas? tai kad kazkokia musu dalis po mirties atsiskiria ir toliau gyvena?  g.gif  nelogiska

o ar pasaulyje daug logikos? Daugelis dalykų iki šiol nesuprantami ir nesuvokiami.
Atsakyti
QUOTE(gryda @ 2009 06 15, 20:02)
o ar pasaulyje daug logikos? Daugelis dalykų iki šiol nesuprantami ir nesuvokiami.

Gal galite pavardinti?
Atsakyti
siaip manau, kai smegenys mirsta - tuom ir viskas baigiasi. Kadangi tie kas yra pabude is komos po daug metu, negali tiksliai pasakyti, kiek laiko praejo. KAdangi buvo atsijungusios smegenys ir buvo prarade laiko nuovoka.
Atsakyti
QUOTE(Timotiejus;) @ 2009 06 15, 21:08)
Kadangi tie kas yra pabude is komos po daug metu, negali tiksliai pasakyti, kiek laiko praejo. KAdangi buvo atsijungusios smegenys ir buvo prarade laiko nuovoka.

O jei aš jus naktį pažadinčiau - jūs pasakytumėt kelinta valanda? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 06 15, 21:09)
O jei aš jus naktį pažadinčiau - jūs pasakytumėt kelinta valanda? biggrin.gif

negaleciau pasakyti wink.gif. Siaip as visada savo mintis bandau pagristi Biblija ir ten irgi rasoma kad mires zmogus tarsi miega. Tai parasyta evangelijoje pagal Jona 11:11 "tai pasakes, pridure: Musu biciulis Lozorius uzmigo, bet as eisiu jo pazadinti". (Nors is konteksto aisku kad jis buvo mires). Todel kai mirsta zmogaus samone jis tarsi miega "praranda laiko nuovoka"
Atsakyti
Ar čia tinka loginė seka, kad miegodami mes mirštame?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 06 15, 21:19)
Ar čia tinka loginė seka, kad miegodami mes mirštame?

cia ta prasme kad kaip mires zmogus praranda laiko nuovoka taip ir gyvas zmogus uzmiges praranda laiko nuovoka. Ne karta esu pastebejes kad atsikeles negaliu pasakyti kiek tiksliai laiko praejo .
Atsakyti
QUOTE(Timotiejus;) @ 2009 06 15, 21:20)
Ne karta esu pastebejes kad atsikeles negaliu pasakyti kiek tiksliai laiko praejo .

O nesate pastebėjęs, kad jei nuolat keliatės vienodu laiku, tai po kažkiek naktų jau pats atsibusite būtent tuomet, kai reikia keltis?
Na ir Štirlicą reikia prisiminti - jis galėjo atsibusti kada jam reikėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 06 15, 21:24)
O nesate pastebėjęs, kad jei nuolat keliatės vienodu laiku, tai po kažkiek naktų jau pats atsibusite būtent tuomet, kai reikia keltis?
Na ir Štirlicą reikia prisiminti - jis galėjo atsibusti kada jam reikėjo biggrin.gif

biggrin.gif buna buna.. bet tai vis tiek faktas kad kai miegam mes negalim tiksliai pasakyti kiek cia laiko pramiegojom wink.gif. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Timotiejus;) @ 2009 06 15, 21:28)
biggrin.gif buna buna.. bet tai vis tiek faktas kad kai miegam mes negalim tiksliai pasakyti kiek cia laiko pramiegojom wink.giflotuliukas.gif

ir ka tas faktas rodo?
kaip manai, kodel zmones sapnuoja? ka raso biblija apie sapnus?
Atsakyti