Įkraunama...
Įkraunama...

Kapadokija (Turkija) savarankiškai

na va , pasiknaisiojau savo lobynuose tai dar keleta foto ikeliu.
O buvau as ten praitais metais geguzes pirmom dienom , na nebuvau visai viena mirksiukas.gif o su draugu , tai labai smagiai pakopinejom
Pirmiausiai nuskridau i Stanbula (man tai irgi nerealus miestas wub.gif ), is Stanbulo skridom i Kaiseri (kadangi laiko neturejau daug tai nenorejau kad nemazai valandu butu isnaudota vien tik kelionei iki pacios vietos), na o is Kaiseri sedom i autobusa kuris vaziavo i antalija , ir pakeliui islipome Goreme miestelyje.
Kad pamatytumem daugiau visko aplink tai issinuomavom porai dienu masiniuka ... o pamatyt tai ten ojojoi kiek galima blink.gif

Na va dar viena foto su kalnu ozkelem
user posted image
goreme miestelis nuo kalvos :
user posted image
user posted image
user posted image
o taip atrodo vakare
user posted image
user posted image

seimynele- tetis, mama, ir vaikas smile.gif))
user posted image
o sita grozi pamaciau atsitiktinai bevaziuojant tai liepiau draugui stabdyt nes uzsinorejau iamzinti kapadokijos kupranugari
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
o cia tai grybai po lietaus smile.gif
user posted image
cia namas kaip miestas, istisas skruzdelynas, kai kur net gali ir nugarmet zemys
user posted image
siuloma pramoga turistam - sauletekis
user posted image
user posted imageuser posted image
ir turkiskas asilelis labai graziom akim wub.gif
user posted image
Atsakyti
na ir dar kelios pabaigai :

Ihlaros kanjonas
user posted image
user posted image
user posted image
pozeminiai miestai kur gyveno ir slapstesi krikscionys
user posted image
user posted image
kazkada buves bet seniai nebeveikiantis mires vulkanas
user posted image
man taip pat nerealus kapadokijos suvenyrai
user posted image
siulau visiem kas nebuvo butinai aplankyt Kapadokia, nereali vieta ir viskas "made by nature", na isskyrus gal si nedideli viesbutuka smile.gif
user posted image
Atsakyti
mano taip pat dar kelios nuotraukos pabaigai iš Rožinio slėnio:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

O čia keliaudamos tuo Rožiniu slėniu užtikom tokį prekybos tašką su šviežiai spaustom apelsinų sultim ir arbata. Tai su urkainiete išsidrėbėm sau ant pagalvių kaip kokios padišachės ir gurkšnojom tą arbatą. Kadangį aš ramiai gurkšnoti negaliu tai aš kankinau pardavėją visokiais klausimais. Jis vargšas jokių kalbų išskyrus turkų nemokėjo ir dėl to labai lūdėjo, nes akivaizdžiai matėsi, kad pats baisiai norėjo paplepėti. Tai tik sugebėjo pasakyti, kad ta palapinė apatinėj nuotraukoj nuotraukoj yra jo namai smile.gif. Gyvena sau bernelis vienas toj palapinėj, kiekvieną dieną iš kaimo nešioja apelsinus, kad turėtų ką turistams išspausti.
Mano pastangos draugiškai paplepėti buvo įvertintos - išgėrusios savo arbatą po antrą puodelį gavom nemokamai. Tegyvuoja tautų draugystė! smile.gif

user posted image

user posted image

Papildyta:
Išgėrusios arbatą mes su mano ukrainiete išskleidėm skėčius ir pajudėjom toliau. Ji vis dejavo, kad jeigu jos vaikinas, profesionalus kalnų instruktorius, pamatytų ją taip su skėčiu kalnuose, tai užjuoktų negyvai.
Čia matosi kaip mes keliavom, kartais takelis virsdavo štai tokiu vandens išgraužtu plyšiu olose. Tai arba reikėjo bristi upeliu arba štai taip žirglioti smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

O čia mano globėja autobuse smile.gif

user posted image
Atsakyti
perziurejau , paskaiciau ir prisiminiau savo kelione i kapadokija... tik kad maniske buvo labai trumpa ir su kelioniu agentura... tikrai dar noreciau ten grizti ir niekur neskubedama apsidairyti, pagyventi bent savaitele wub.gif nuostabaus grozio vieta rolleyes.gif
Atsakyti
mega_shok.gif eina sau kaip ten gražuuuu bigsmile.gif
O kam tie ąsočiai ant medžio sumauti? g.gif
Viskas... Kitais metais, jei pavyks nuvaryti Turkijon, užsibrėžiu tikslą - aplankyti šį gražų kampelį bigsmile.gif

Ačiū už gražias foto ir pasakojimus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(AS CIA @ 2009 06 17, 19:52)
be žodžių  wub.gif

Ta proga ir mano keletas nuotraukų iš Kapadokijos.
Atsakyti
Idomu ar ilsintis kemere imanoma aplankyt sita nuostabiu kampeli? smile.gif Ar del atstumo apsimoko vazuoti?nes pati nelabai noreciau savarankiskai vazuoti,nebent per kokia vietinia agentura, nes keik maciau novaturas nesiulo g.gif
Atsakyti
QUOTE(aaauksiukas @ 2009 06 22, 23:37)
Idomu ar ilsintis kemere imanoma aplankyt sita nuostabiu kampeli? smile.gif Ar del atstumo apsimoko vazuoti?nes pati nelabai noreciau savarankiskai vazuoti,nebent per kokia vietinia agentura, nes keik maciau novaturas nesiulo g.gif

Mes kaip tik iš Kemero ir važiavome, per vietos agentūrą. Tiesą sakant, kelionė sunki. Bent mums pasitaikė nedidelis autobusas „Isuzu“, pukšėjęs tuos ~500 km visą dieną (apie 10 valandų, įskaitant sustojimą Konijoje). Kondicionierius vos pajėgė kovoti su karščiu, o mums kaip paskutiniems paimtiems iš viešbučio kaip tyčia atiteko paskutinės vietos - susispaudus su svetimais ant galinės sėdynės:/

Žodžiu, važiavimas buvo bjaurus. Bet įspūdžiai beveik viską atpirko:)
Atsakyti
Mano savarankiška kelionė Stambulas-Kapadokija-Stambulas 4u.gif
http://www.supermama...?...0488&st=240
Atsakyti
Ir aš nulėkiau porai dienų į Kapadokiją savarankiškai, autobusu iš Alanijos. Nu, nereali kelionė buvo.
Atsakyti
QUOTE(pacukutis @ 2014 10 01, 10:49)
Ir aš nulėkiau porai dienų į Kapadokiją savarankiškai, autobusu iš Alanijos. Nu, nereali kelionė buvo.

Čia vaizdas tik atvažiavus į Goreme.
http://images42.fotk...381643_n-vi.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pacukutis: 03 spalio 2014 - 18:49