Įkraunama...
Įkraunama...

Ryan Air Už ar Prieš

QUOTE(zipzip @ 2009 06 24, 12:23)
doh.gif manes NIEKADA  neprase  biggrin.gif  viskas. baigiu sita tema, nes atsibodo kartotis  biggrin.gif

O Dieve blink.gif nesivargink ir nekartok, nes as pasakiau kaip buvo man ir viskas. Gerai kad nepraso, tik ka darysi kai paprasys ir neturesit dokumentu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(siguliukas17 @ 2009 06 26, 08:55)
O Dieve  blink.gif nesivargink ir nekartok, nes as pasakiau kaip buvo man ir viskas. Gerai kad nepraso, tik ka darysi kai paprasys ir neturesit dokumentu  ax.gif

laugh.gif dokumentus visada turiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zipzip: 26 birželio 2009 - 11:14
QUOTE(romuciukas @ 2009 06 26, 07:06)

Nieko stebinancio,seniai aisku kad sitoms linijoms nusispjaut ant klientu,svarbu bilietu kuo daugiau parduot,o visa kita dzin. Aciu Dievui kad gedimas buvo pastebetas dar nepakilus,o kas jei jis butu nukrites unsure.gif kaip tada isvis ryztis skristi? Ir isvis neaisku ar daznai tuos lektuvus techniskai apziuri g.gif Pasitikejimo isvis nebekialia o skrydis jau neuzkalnu unsure.gif
Pasikartosiu labai gaila kad daugiau jokios kitos oro linijos neskraidina i Kauna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gretux: 26 birželio 2009 - 13:04
ojojoiiiii....tikie straipsniukai visai nedziugina , ypac kada skrydis jau uz keliu dienu unsure.gif o dar su vaiku...siaubas
Atsakyti
QUOTE(Grace_Ema @ 2009 06 21, 12:17)
tiesa, svarbus momentas mamoms, kuriu pavarde skiriasi nuo vaiku pavardziu. tiek lt, tiek uk paprase gimimo liudijimo. uk netgi versta i anlgu kalba parodziau. tad gal kam aktualu zinoti  4u.gif

as dar panervinsiu jus ir vel paliesiu sita tema biggrin.gif gerai, jei nepraso, bet jeigu paprasytu UK oro uoste pavyzdziui, tiktu jiems originalus gimimo liudijimas ar reikia versti? blink.gif

QUOTE(Grace_Ema @ 2009 06 23, 16:21)
ne, vienam vaikui - vienas vezimas nemokamai. moketi reiktu, jei noretum imti 2 vezima tam paciam vienam vaikui  biggrin.gif

as sumokejau uz antra doh.gif dabar galvoju, gal ta proga auto kedute veztis? tik klausimas ar ja atiduociau katu su bagazu, ar reikia temptis prie lektuvo ir su vezimeliu paimtu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Apsimetele @ 2009 06 28, 15:00)
as dar panervinsiu jus ir vel paliesiu sita tema  biggrin.gif  gerai, jei nepraso, bet jeigu paprasytu UK oro uoste pavyzdziui, tiktu jiems originalus gimimo liudijimas ar reikia versti?  blink.gif

Tiko viena karta ir lietuviskas, vistiek tavo ir vaiko vardus tuos pacius mato. Nors pasiuliau ir angliska, tik jis buvo giliau ikistas, uzteko lietuvisko.
Papildyta:
QUOTE(Apsimetele @ 2009 06 28, 15:00)
as sumokejau uz antra  doh.gif  dabar galvoju, gal ta proga auto kedute veztis? tik klausimas ar ja atiduociau katu su bagazu, ar reikia temptis prie lektuvo ir su vezimeliu paimtu?  g.gif

Galima su bagazu atiduoti, jei nori ir vezima galima atiduoti.
Atsakyti
laba diena, mamkos biggrin.gif turiu dar viena rupesteli del vezimuko... o nieko, kad jis pas mus toks visureigis sakyciau... ax.gif na, tikrai nesusilankstys kaip sketukas doh.gif ratai vien kokio dydzio blush2.gif
Atsakyti
sveikos, nezinau ar i temele klausima uzduosiu ,bet gal kam tai yra atsityke g.gif , pametem vyro pasa blush2.gif ir dabar vaziuosim i londona issimti laikino grizimo pazimejima.labai daug prisiklausiau ir nebezinau ka galvoti.nes tas pazimejimas skirtas grizti i lietuva o musu skrydis yra nupirkatas i ryga,(nes is ten arciau grist) tai klausimelis toks ar neturesim problemeliu skrendant ryanair. mano viena pazistama kai skambino klaustis i ambasada jei sake kad tas biletas netiks schmoll.gif .o as po savaites laiko skambinaus ir klausiau tiks ar ne tai sake jokiu problemu neturetu but kad tinka.kur teisybe nezinau.ir net nezinau ka galvoti. doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sirma @ 2009 06 29, 19:45)
sveikos, nezinau ar i temele klausima uzduosiu ,bet gal kam tai yra atsityke g.gif , pametem vyro pasa  blush2.gif ir dabar vaziuosim i londona issimti laikino grizimo pazimejima.labai daug prisiklausiau ir nebezinau ka galvoti.nes tas pazimejimas skirtas grizti i lietuva o musu skrydis yra nupirkatas i ryga,(nes is ten arciau grist) tai klausimelis toks ar neturesim problemeliu skrendant ryanair. mano viena pazistama kai skambino klaustis i ambasada jei sake kad tas biletas netiks schmoll.gif .o as po savaites laiko skambinaus ir klausiau tiks ar ne tai sake jokiu problemu neturetu but kad tinka.kur teisybe nezinau.ir net nezinau ka galvoti. doh.gif  doh.gif

Mums panasiai buvo vyras pasikeite zalia Lt pasa i LT biometrini o bilietai buvo pirkti zaliu. Tai gerai kad ta zalia pasa turejo ir dar minejo, kad reikejo pries priduodant bagaza ispeti, kad pasikeites pasas. Jusu atveju procedura ta pati.
Atsakyti
labas vakarelis, cia man isliko toks klausimas, dariausi siandien online checkin in man parasyta, kad as turiu tik 1 cabin bag only ta kur 10 kg, nors as tikrai uzsisakiau lagamina ir ant bilietu parasyta kad yra lagaminas, tai ka man dabar daryt, jei as nuvaziuosiu su tuo lagaminu ir man lieps susimoket uz virssvori? doh.gif g.gif
Atsakyti
net nezinau.as kai uzsakinejau biletusa nebebuvo pasirinkti ar tik i lektuva ar i bagazu skiriu. g.gif kas buvo pasirint tik tai 1bag 2 bag 3bag, tai pasirinkau viena tai ka as uzsisakiau tai nelabai suprantu, blush2.gif bet tikiuos kas bus 10cia ir 15 ten
g.gif
Atsakyti
QUOTE(odetele @ 2009 07 01, 22:06)
labas vakarelis, cia man isliko toks klausimas, dariausi siandien online checkin in man parasyta, kad as turiu tik 1 cabin bag only ta kur 10 kg, nors as tikrai uzsisakiau lagamina ir ant bilietu parasyta kad yra lagaminas, tai ka man dabar daryt, jei as nuvaziuosiu su tuo lagaminu ir man lieps susimoket uz virssvori? doh.gif  g.gif

tikrai yra mazom raidytem parasyta, kad uzsakytas bilietas plius 1 bagazas mirksiukas.gif as is pradziu irgi nepamaciau
Atsakyti