Įkraunama...
Įkraunama...

Ryan Air Už ar Prieš

QUOTE(dolly` @ 2009 08 17, 19:35)
niu va, praskridau ir as su maziuku raynair....ka galiu pasakyti g.gif skridome is birmingham i kauna... kaip ir viskas gerai smile.gif ...
...pries lipant lektuvan,perejau tuneli, o jo gale status metaliniai laiptai laukan ....o lietuvaiciai bega pro sali... nu ka,pastaciau maziu salia,su koja priremiau prie sienos,kad nenutopintu nuo krasto,suskleidziau vezima,rankine tase ant peties ir stoviu,nes suprantu,kad ranku nebeusztenka,nei atgal eit pagalbos prasyt,nei zemyn,nes vaika nei virsuj viena palikti,nei apacioj blink.gif  tai viena mergina sustojo,pasiule pagalba bigsmile.gif geda vyrams,tikrai pasislykstejau...kiek uk vazinejau nei karto neteko sulankstyto mclareno isnesti/inest kur nors,net neklause zmones paciupdavo padeti. na,bet  cia jau ne raynair kalte rolleyes.gif geru skrydziu  4u.gif

Galima ir Ryanair dėl to apkaltint biggrin.gif .
Kompanija turėtų apsvarstyt, kokie galimi nepatogumai ir ar galima juos sumažint, panaikint. Būtų viskas paprasčiau, jei ir vietos lėktuve būtų sužymėtos. Tuo tarpu dabar visi lekia,kaip banda, kad tik geresnę vietą gautų, kad tik prie lango, kad tik kartu sėdėtų. Tai koks ten noras kažkam padėti biggrin.gif ... juk skrydis bent jau iš UK, net trys valandos! biggrin.gif Jei visi žinotų savo vietas, ramiai einant dar kurį galėtum ir prikalbint, kad padėtų.
Nežinau, gal tik man atrodo, kad žmonių abejingumas vis auga. Ir ne tik vyrų, bet ir moterų. bent jau man nesunku ar tai vežimą, ar tą tašę būtų prigriebt. juokingiausia, kai traukiny moteris su katės namuku, lagaminu ir taše paklausė vyriškio, ar padėtų nunešt, kad ir katę su nameliu iki taxi, tai jis pareiškė, kad yra alergiškas katėms doh.gif .
Atsakyti
Sveikutes,turiu ir as klausimuka,gal kas susidure su tokiu reikalu.Skrendam i Lt dar tik uz menesio,bet bil nusipirkom geguzes men,dar iki tos 21dienos.Pirkau bil su registracija oro uoste,po 10eur mokejau uz viena.O dabar nesuprantu ka daryt,mum reikia patiems registruotis internetu,ar taip vaziuot ir oro uoste mus uzregistruos?Ir isvis net nemoku pasidaryt ta registracija online,bandziau siaip tik paziuret ko ten nori,bet gal ne ne ten iejau,nes pradeda prasyt kazkokiu korteles numerio pirma.
Papildyta:
Po 10 euru ne uz bilieta mokejau,o uz registracija,gal ne taip ten issireiskiau.
Atsakyti
ir man taspats,as irgi bilietus pirkau iki geguzes 21( buvo regis balandzio 23) tai gal isvis to check in nereikia mum?nes irgi zymejau airport check in g.gif
Atsakyti
QUOTE(ziviliuke19 @ 2009 08 25, 12:23)
ir man taspats,as irgi bilietus pirkau iki geguzes 21( buvo regis balandzio 23) tai gal isvis to check in nereikia mum?nes irgi zymejau airport check in g.gif

Na tai jau laukiam abi draugiskai,gal kas nors atsakys,kas susidure su tokia situacija.As dar beveik menesi galiu laukt,o tu?Kada skrendi?
Atsakyti
QUOTE(Nenyte82 @ 2009 08 25, 15:36)
Na tai jau laukiam abi draugiskai,gal kas nors atsakys,kas susidure su tokia situacija.As dar beveik menesi galiu laukt,o tu?Kada skrendi?

AS TAI SKRENDU SI PENKTADIENY,BET PAS MAN PROBLEMU PROBLEMELIU,PRARADOM SU VAIKINU PASUS,TEKO KREIPTIS I AMBASADA ISDAVE ASMENS GRIZIMO PAZYMEJIMUS,BANDZIAU PADARYT CHECK IN,BET NEDUODA,NES TAS PAZYMEJIMAS GALIOJA TIK IKI RUGSEJO 3,O AS GRIZTU RUGSEJO 11 blush2.gif ZODZIU,NIEKO AS NEDARYSIU,NUVARYSIU PENKTADIENY I AIRPORT IR ZIURESIU KA TEN PASAKYS,LEIS SKRIST AR NE g.gif CIA JAU JIE TURI MAN REGIS MUM ISDUOT TUOS BILIETUS,NES MES UZ JUO MOKEJOM KAI UZSISAKINEJOM, IR JEIGU GERAI SUPRATAU TAI RYANAIR PUSLAPY TAS YRA PARASYTA,O IR DRAUGAS KAI SKRIDO JAM NEREIKEJO JOKIU CHECK IN NES BILIETAI BUVO UZSAKINETI BALANDZIO MEN 4u.gif ZODZIU KAIP JIEM SUSVIES TAIP,BEZABRAZIJA KAZKOKIA doh.gif

TAM IR SKRENDU I LT,REIK TUOS PASUS PASIDARYT ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziviliuke19: 25 rugpjūčio 2009 - 14:51
QUOTE(ziviliuke19 @ 2009 08 25, 13:45)
AS TAI SKRENDU SI PENKTADIENY,BET PAS MAN PROBLEMU PROBLEMELIU,PRARADOM SU VAIKINU PASUS,TEKO KREIPTIS I AMBASADA ISDAVE ASMENS GRIZIMO PAZYMEJIMUS,BANDZIAU PADARYT CHECK IN,BET NEDUODA,NES TAS PAZYMEJIMAS GALIOJA TIK IKI RUGSEJO 3,O AS GRIZTU RUGSEJO 11 blush2.gif  ZODZIU,NIEKO AS NEDARYSIU,NUVARYSIU PENKTADIENY I AIRPORT IR ZIURESIU KA TEN PASAKYS,LEIS SKRIST AR NE g.gif CIA JAU JIE TURI MAN REGIS MUM ISDUOT TUOS BILIETUS,NES MES UZ JUO MOKEJOM KAI UZSISAKINEJOM, IR JEIGU GERAI SUPRATAU TAI RYANAIR PUSLAPY TAS YRA PARASYTA,O IR DRAUGAS KAI SKRIDO JAM NEREIKEJO JOKIU CHECK IN NES BILIETAI BUVO UZSAKINETI BALANDZIO MEN 4u.gif  ZODZIU KAIP JIEM SUSVIES TAIP,BEZABRAZIJA KAZKOKIA doh.gif

TAM IR SKRENDU I LT,REIK TUOS PASUS PASIDARYT ax.gif

Skrido musu draugai,su bilietais pirktais iki to termino kai padare tik Online check in,tai nieko jiems nereikejo internetu checkintis,taip kad nepanikuokit. O del gryzimo dokumento kreipkis i ambasada nes jis jums baigiasi iki tos datos kai skrisit.
Atsakyti
mano asmens grizimo pazymejimo laikas baigiasi rugsejo 3d.o skrendu rugpjucio 29,tai manau isleis i lietuva,o grisim jau su pasais i airija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nenyte82 @ 2009 08 25, 12:36)

Mergaites, jums online checkintis nereikia 4u.gif Tai padarysite oro uoste.
Atsakyti
jie ten patys bilieta isduos,ane? blush2.gif
Atsakyti
Skridom su Ryanair ir viskas thumbup.gif. Niekas prie nieko nesikabinejo, maziui turejau pasiemus ir jogurto ir tyreliu. Vienas nepatogumas Rygoj - vezimeli reikejo priduot i bagaza.
Atsakyti
QUOTE(loremi @ 2009 08 27, 00:00)
Skridom su Ryanair ir viskas  thumbup.gif. Niekas prie nieko nesikabinejo, maziui turejau pasiemus ir jogurto ir tyreliu. Vienas nepatogumas Rygoj - vezimeli reikejo priduot i bagaza.

tai Rygoj vis tik nėra tos sistemos, kad prie lėktuvo palieki vežimėlį o išlipus randi? unsure.gif gal galima plačiau apie tai? JEigu mes jau turėsim atsispausdinę bording pass iš anksto, ir realiai reiktų eit iškart prie vartų, tai jei su vežimėliu tai reiks eilę prie bagažo pridavimo atstovėt vis tik? g.gif

ir ar su vaikais pakviečia į priekį sėdant į lėktuvą? unsure.gif

ir mane labai domina kaip ten Rygoj rankinio bagažo dydį matuoja, ar labai tiksliai? nes lyg tyčia mūsiškiai gali būt 2-5cm per dideli į gylį doh.gif

iš anksto ačiū už info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(estella @ 2009 08 27, 11:06)
1)tai Rygoj vis tik nėra tos sistemos, kad prie lėktuvo palieki vežimėlį o išlipus randi? unsure.gif  gal galima plačiau apie tai? JEigu mes jau turėsim atsispausdinę bording pass iš anksto, ir realiai reiktų eit iškart prie vartų, tai jei su vežimėliu tai reiks eilę prie bagažo pridavimo atstovėt vis tik? g.gif

2)ir ar su vaikais pakviečia į priekį sėdant į lėktuvą? unsure.gif

3)ir mane labai domina kaip ten Rygoj rankinio bagažo dydį matuoja, ar labai tiksliai? nes lyg tyčia mūsiškiai gali būt 2-5cm per dideli į gylį doh.gif

iš anksto ačiū už info 4u.gif

1) Nezinau kaip kitiems, bet mums vezimeli liepe priduot i bagaza doh.gif . Turim Maclaren'a. Mes skridom i Frankfurt-Hahn, tai ten vezimeli pasiemem islipe is lektuvo. Rygoj belaukiant lektuvo mazius uzmigo, vyras laike ant ranku. Tikrai nepatogu, nei tevams, nei vaikui.
2) Niekas nekviecia i prieki, su Ryanair kur nori ten sedi. Gal geriau su vaikais skrendant nusipirkt priority bording, tada i lektuva ilipsit pirmi 4u.gif .
3) Mums bagazo niekas niekur nematavo, bet va atskrendant is Frankfurt-Hahn i Kauna mergina pries lipant i lektuva nuziurinejo rankini bagaza ir kai kuriuos pakviesdavo pasisvert.Vienai merginai reikejo sumoket bauda.
Atsakyti