Įkraunama...
Įkraunama...

Ryan Air Už ar Prieš

Zinoma kad reikia bet kokiu atveju checkintis,tik nereikia stovet eilej kur priduodamas bagazas,su lapu eini tiesiogiai prie vatu smile.gif
Atsakyti
bet kaip keistai cia jie tas taisykles pakeite,pries metus krikstasunis 13m.vienas atskrido,tik su tevu sutikimu g.gif
Atsakyti
TAI PVZ RYGOJ NEREIKES JAU STOVET,O REIKS EIT TEN KUR SVIECIA ISKART
Atsakyti
QUOTE(DijaDeima @ 2009 10 01, 16:47)
bet kaip keistai cia jie tas taisykles pakeite,pries metus krikstasunis 13m.vienas atskrido,tik su tevu sutikimu g.gif

"Ryanair does not carry unaccompanied minors (under 16 years). Children under the age of 16 years must always be accompanied by a passenger over 16 years."

mano sese buvo su drauge atskride, tai draugei 15, jai 17 buvo, tai abi galejo skristi, nes sesei 17 ir ji jau adult biggrin.gif bet vistiek abiem reikejo tevu sutikimo, nes neturi 18 metu

QUOTE(Auksesmama @ 2009 10 01, 23:43)
TAI PVZ RYGOJ NEREIKES JAU STOVET,O REIKS EIT TEN KUR SVIECIA ISKART

taip
Atsakyti
Aciu jusm uz naudinga info
Atsakyti

http://www.balsas.lt...tent=2009-09-29

cia atraipsnis apie pasikeitusias bagazo pridavimo taisykles ryanair.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dimanche: 07 spalio 2009 - 11:00
As dar tik karta skridau su sia kompanija,tai man visai nieko,tik kad islious reikia pereiti puse airijos,kol randi isejima doh.gif o dar su maziuke skridau,tai yra ka veikt,liftu laukti ir t.t.,Po menesio skrisim atgal i lt irg doh.gif su sia kompanija,tai ziuresim kaip si karta bus.Na kad tasiu mokestis didokas,tai tikrai,ir dar leliukam negalima extra tases,tai stoka vietos verysad.gif
Atsakyti
Ryanair skrydziais esu patenkinta,o ir kainos thumbup.gif ,neseniai su MB suskraidem i abu galus uz 24 svarus.
Atsakyti
Sveikutes zadam skristi sausio menesi i lietuva is stanstedo ar vaikui virs 2 metuku i eina bagazas ir ar galima pasiimti bagaza ir plius vezima kartu ar nereikes papildomai moketi uz vezima.ir jei skrisiu is kauno i uk ar nereikes vezima palikti kartu su lagaminu kaip rygo skrendant i uk turi kartu priduoti ir vezima. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akella: 24 spalio 2009 - 19:37
tikrai Ryanair skrydziais esu patenkinta,o ir kainos thumbup.gif
daznai i airija skrendu pas drauga, bilietai pigiausi cia
Atsakyti
Na va jau skridau su vaiku kuriam nera dar 2 metuku ir kuriam buvo pirktas bilietas kaip vaikui nuo 2 metu, tai niekas nieko neprisikabino net leido ir vezimeli turet ir bagaza rankini smile.gif
Atsakyti
mes irgi kiek skaraidom su mazium , kuriam jau dabar virs dvieju (viena karta net jo vardu suuaugusiam nupirko MB bilieta tongue.gif ) praeina ir su vezimeliu ir su rankiniu ...taip , kad galit nebijoti , kad nepraleis vezimeliu ar uz juos tex susimoketi smile.gif
Atsakyti