Įkraunama...
Įkraunama...

Ryan Air Už ar Prieš

Sveikos 4u.gif
gal kas susidurete su tokia situacija? vasara planuojam vestuves,jas darysim LT, ir dabar norime is anksto pirkti bilietus.bet man iskilo toks klausimas,kai jau grizdinesiu i UK mano pasas bus pakeistas ir pavarde bus kita,o bilietai bus pirkti mergautine pavarde.kaip tokiu atveju daryti? g.gif vieni sakie kad seno paso nepakanka parodyti,reikia keistis pavarde bilete,bet beda kad tas mokestis baisiai didelis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lietuvaiteee @ 2010 01 07, 12:13)
Sveikos 4u.gif
gal kas susidurete su tokia situacija?

man panasiai buvo. turejau jau seniai uzsakyta bilieta mergautine pavarde. moketi nieko nereikes. orouoste nueisi prie Ryanair info ir pasakysi savo situacija. darbuotojas kompe pakeis duomenis ir viskas. as turejau ir sena pasa, ir santuokos liudijima. abieju pakako ir Kaune, ir Stanstede mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zipzip @ 2010 01 07, 12:26)
man panasiai buvo. turejau jau seniai uzsakyta bilieta mergautine pavarde. moketi nieko nereikes. orouoste nueisi prie Ryanair info ir pasakysi savo situacija. darbuotojas kompe pakeis duomenis ir viskas. as turejau ir sena pasa, ir santuokos liudijima. abieju pakako ir Kaune, ir Stanstede  mirksiukas.gif

man vieni sake kad mokejo 100 lt uz pakeitima,irgi keitesi kauno oro uoste. bet cia buvo pries 3 metus kazkur.
o seniai Jus taip skridote?nes idomu gal kas pasikeite?nes pas juos kaip diena taip naujiena doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lietuvaiteee @ 2010 01 07, 12:29)
man vieni sake kad mokejo 100 lt uz pakeitima,irgi keitesi kauno oro uoste. bet cia buvo pries 3 metus kazkur.
o seniai Jus taip skridote?nes idomu gal kas pasikeite?nes pas juos kaip diena taip naujiena doh.gif

vasara is Kauno ir per Naujus is Stansted smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zipzip @ 2010 01 07, 12:39)
vasara is Kauno ir per Naujus is Stansted  smile.gif

dekui uz info mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2010 01 07, 14:34)
Tai kad ir nepriklauso lotuliukas.gif  lotuliukas.gif . Kartais zmones mato tai, ka nori matyt, todel gincytis beprasmiska irnesakyk.gif

biggrin.gif nu tarkim biggrin.gif tai nuo ko jusu nuomone priklauso? ne nuo staigaus/nestaigaus pakilimo? o jis ne nuo piloto priklauso?
Atsakyti

Ar galit man kas papasakot kaip ten būna su tom laimingom dienom g.gif dabar jų puslapyje rašo ten tokiu ir tokiu periodu skrydis iš Kauno į Stansted kažkas 50 su trupučiu litų, užsibookinus iki šiandien vidurnakčio. Tai nueinu aš į vieną datą iš to periodo ir ką ten man kainą išmetą trigubai didesnę doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mazaaudrute @ 2010 01 07, 15:14)
biggrin.gif  nu tarkim  biggrin.gif  tai nuo ko jusu nuomone priklauso? ne nuo staigaus/nestaigaus pakilimo? o jis ne nuo piloto priklauso?

A jo, nepatyres pilotas turbut gazo pedali per staigiai ir per smarkiai paspaudzia lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dykumos_pūga @ 2010 01 07, 15:27)
Ar galit man kas papasakot kaip ten būna su tom laimingom dienom  g.gif  dabar jų puslapyje rašo ten tokiu ir tokiu periodu skrydis iš Kauno į Stansted kažkas 50 su trupučiu litų, užsibookinus iki šiandien vidurnakčio. Tai nueinu aš į vieną datą iš to periodo ir ką ten man kainą išmetą trigubai didesnę  doh.gif

tai ten tik tam tikrom dienom tame periode rolleyes.gif o gali jau buti visi tie pigus bilietai isparduoti.
Atsakyti
Arba gali buti,kad kaina bilieto maza,bet susidejus visus taxus,dar plius uz bagaza mokesti tai ir susidaro didesne kaina. Arba kaip ir sake tiesiog nebeliko tu bilietu g.gif
Atsakyti
QUOTE(mazaaudrute @ 2010 01 07, 18:14)
biggrin.gif  nu tarkim  biggrin.gif  tai nuo ko jusu nuomone priklauso? ne nuo staigaus/nestaigaus pakilimo? o jis ne nuo piloto priklauso?

Kaip man isaiskino MB, desimtmeti aeruoste pradirbes: isvis nuo piloto nepriklauso lektuvo greitis. Aeruostuose pagal isibegejimo taka ir pan. yra nustatytas lektuvo greitis, kurioje vietoje jau kilti, o kur dar ne. Pilotas negali nei greiciau nei leciau bandyti "isibegeti" su lektuvu. Jis turi daryti pagal tvarka mirksiukas.gif
Nu, MB pavyzdi dave: jei naujokas per letai "gazuojasi", taigi jam baigsis pakilimo takas, jis nespes isibegeti su lektuvu, kaip tada pakils g.gif
O ore, lektuva valdo autopilotai. DAzniausiai. Tai, net, nuo ju nepriklauso oro duobes ir pan.

Viena, ka gali pilotas reguliuoti, tai nusileidziant: naujokas, sake, tikrai gali buti, kad sunkiau nusodins lektuva 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes.As ryanairui jokiu pretenziju neturiu,kiek skridau airbaltic,airlingus ir ryanair,tai man jokio skirtumo.Kai kurios,net neskridusios ryanairu,aiskina,kad ten blogas servisas.Kaip galima spresti apie tai,jei net neskridai.Vienintelis skirtumas tarp situ 3 tas,kad airbaltic duoda pagalvele,ir viskas.Visa kita tas pats.Pirma karta skridau su airbaltic,man taip ausis uzgule,kad nezinojau ka daryti,ko su ryanairu niekad nebuvo tongue.gif .Beje Nujus metus sutikti skridom i Londona,su dukryte,beje irgi ryanairu thumbup.gif .Mazoji net nesuprato,kada kilom ir kada leidomes.As is anksto pasiruosiau buteli su vandeniu,kad,jei ausis uzguls,neprireike mirksiukas.gif
Atsakyti