Įkraunama...
Įkraunama...

Ryan Air Už ar Prieš

QUOTE(Arikana @ 2010 05 12, 11:08)
merginos gelbėkit, ką dabar daryti.. pirkom bilietą iš londono į kauną internetu mano mamai. į email atėjo tas checkin su mamos vardu ir mano pavarde  blink.gif nesuprantu kaip taip gavosi, kaip dabar atkeisti? bandau skambinti, bet neprisiskambinu, niekas nekelia ragelio. gal ne taip kodą renku ar kas čia.. na, nesiseka tai pastoviai. vis man kažkokie tai nesusipratimai  doh.gif

gal netycia is inercijos savo ir ivedei g.gif jei ju sistemos klaida, turetu pakeisti nemokamai, nes kitu atveju jau butu kaip keleivio keitimas ir uz ji plesia 50£ i viena puse asmeniui blink.gif teko man skambint i Ryanair'a pusseseres vardu, nes per skubejima pavarde suklydo - vietoj -ute, ivede -uye doh.gif tai zinok koki 20min klausiaus tos muzikeles (skambinau is UK)
Atsakyti
QUOTE(rondab @ 2010 05 13, 08:47)
gal netycia is inercijos savo ir ivedei g.gif jei ju sistemos klaida, turetu pakeisti nemokamai, nes kitu atveju jau butu kaip keleivio keitimas ir uz ji plesia 50£ i viena puse asmeniui blink.gif  teko man skambint i Ryanair'a pusseseres vardu, nes per skubejima pavarde suklydo - vietoj -ute, ivede -uye doh.gif  tai zinok koki 20min klausiaus tos muzikeles (skambinau is UK)

o kaip ta pavardes keitima galima daryti? reikia skambinti? ar galima internetu kazkaip pakeisti? kokiu numeriu skambint? o kaip zmones tada parduoda lektuvo bilietus as nesuprantu.. jei tokia kaina pavardes pakeitimo, tai kas gali pirkt bilietus? o as maciau tokiu skelbimu, kad parduoda lektuvo bilietus, tik pavarde reiks pasikeisti paciam.. g.gif
aciu, kad atsiliepei i mano sauksma unsure.gif bet jau mano bilietas kogero nuplauks, nes nieko nerandu kaip cia ji pakeisti ir ka cia dabar daryti.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Arikana @ 2010 05 13, 07:05)
o kaip ta pavardes keitima galima daryti? reikia skambinti? ar galima internetu kazkaip pakeisti?

eik i Manage my booking , bandyk online keisti, jei neleis, tai ten konkreciai del pavardes keitimo yra nurodyti call centre numeriai.
Atsakyti
QUOTE(zipzip @ 2010 05 13, 13:41)
eik i Manage my booking , bandyk online keisti, jei neleis, tai ten konkreciai del pavardes keitimo yra nurodyti  call centre numeriai.

o tai dėkui, radau kur pavardę keist. rolleyes.gif na, bet kaina 100 svarų.. blink.gif tai bilietas gerokai pigiau kainavo..
Atsakyti
QUOTE(Arikana @ 2010 05 13, 14:22)
o tai dėkui, radau kur pavardę keist.  rolleyes.gif  na, bet kaina 100 svarų..  blink.gif tai bilietas gerokai pigiau kainavo..

o tu pabandyk dar i kasas Lietuvoje kreiptis, jei ju klaida, tegu taiso, arba bent padeda susisiekt su kuo reikia
Atsakyti
QUOTE(vaidabas @ 2010 05 13, 14:58)
o tu pabandyk dar i kasas Lietuvoje kreiptis, jei ju klaida, tegu taiso, arba bent padeda susisiekt su kuo reikia

tai va, pirmiausiai ten ir skambinau, bet niekas neatsiliepia. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Arikana @ 2010 05 13, 15:12)
tai va, pirmiausiai ten ir skambinau, bet niekas neatsiliepia.  unsure.gif

o kokiu numeriu tu skambinai, kauno oro uosto puslapyje yra kasu tel, bent jau as, visada prisiskambindavau.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidabas @ 2010 05 13, 22:13)
o kokiu numeriu tu skambinai, kauno oro uosto puslapyje yra kasu tel, bent jau as, visada prisiskambindavau.. g.gif

tai vat tais kasų numeriais ir skambinau. vienas mobilus ir trys laidiniai. na, jau susitaikiau su ta mintim, kad bilietas nuplaukia.. tikrai 100svarų negaliu susimokėt už pavardės pakeitimą.. teks mamai bildėti autobusiuku.. verysad.gif tikiuosi, po paros važiavimo, nereiks iš to autobusiuko iškeldint.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Arikana @ 2010 05 13, 19:24)
tai vat tais kasų numeriais ir skambinau. vienas mobilus ir trys laidiniai. na, jau susitaikiau su ta mintim, kad bilietas nuplaukia.. tikrai 100svarų negaliu susimokėt už pavardės pakeitimą.. teks mamai bildėti autobusiuku..  verysad.gif tikiuosi, po paros važiavimo, nereiks iš to autobusiuko iškeldint..  doh.gif
dar megink skambinti, nes jei sistemos kalte (gal ka keite tuo metu kai uzsakinejai), tai turi sutvarkyti nemokamai smile.gif mato teta buvo uzsisakius bilietus su vyru rudens atostogoms ir nepasiziurejus uzsisake po lapkricio 1d., o mokykloj atstogos buvo pries.. norejo perkelt data, tai vos ne dvigubai brangui butu mokejus nei per naujo uzsisake bilietus doh.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif na perskaiciau atrodo visa tema,informacijos labai daug,bet nei kiek drasiau nepasidare verysad.gif skrysiu su vaiku pirma karta. Gal yra skrendanciu daugiau birzelio 3d. is kauno i londona stansted 12 val.?
Atsakyti
QUOTE(kristinaeid @ 2010 05 15, 14:12)
Labukas  4u.gif  na perskaiciau atrodo visa tema,informacijos labai daug,bet nei kiek drasiau nepasidare  verysad.gif  skrysiu su vaiku pirma karta. Gal yra skrendanciu daugiau birzelio 3d. is kauno i londona stansted 12 val.?

vaikas jau nemazas, tikrai nebus problemu wink.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif

birželio mėn ruošiuosi skristi į Londoną su dviem vaikučiais ir labai neramu kaip visa ta kelionė praeis .... Mažajai dar tik bus 5 mėn, gal kas nors iš jūsų esate skridusios su tokiu mažiuku, kaip praėjo kelionė? gal yra kokių pastebėjimų į kuriuos reikėtų atkreipti dėmesį prieš skrendant?
Atsakyti