Įkraunama...
Įkraunama...

Ryan Air Už ar Prieš

Sveikos, norejau paklausti, o kaip vezami vaistai, y rankiny bagaza det juos reikia, ar kur nori? g.gif
Ir beje, ka jus dazniausiai dedat y rankiny bagaza? bigsmile.gif
Aciu labai uz atsakymus is anksto, geros dienytes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutete @ 2009 06 09, 20:16)
taip taip, susimokejau as uz tas dvi tases, sudejau po 15 kg i kiekviena, ir viena teko issiust namo, nes butu reikeje po 15 svaru uz virsvorio kg moket. tai taip iseina kas susimokejau kad 15 kg sudet i dvi tases galeciau  fool.gif

As irgi taip galvojau,kad jei 2 tases,tai 2x15kg doh.gif Bet tai kur ju protas doh.gif
Atsakyti
Del vaistu isvezant is UK nieko negaliu pasakyti,nes kai skrendu,tai i Lt puse tik rubai skrenda , o kai is lietuvos i UK skridau , tai ir tableciu (vaistu) ir ampoliu ir sirupu pora buteliu veziau ...tik paprase skystus istraukti parodyti kas ten per daigtas,ir praleido iskarto - jokiu ragavimu ar pan. Jie is Lietuvos biski atlaidziau i skyscius ziuri .
Na , o jeigu noriu i UK parsivezti lietuvisku gerybiu koncervu ir pan , tai padarau siuntini ir issiunciu , galima sakyti kartu namo griztam biggrin.gif arba vyras greiciau uz mus desrytes lietuviskas jau valgo ...Todel kazkaip nelabai as imu i galva,kad sakytis bagaza,kad galetum kazka is Lietuvos parsivezti,yra jug ir kitu budu (ir netgi pigiau naunas nei moketi uz bagaza) ax.gif tai va...suvalkiete as...taupi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 06 10, 07:54)
Sveikos, norejau paklausti, o kaip vezami vaistai, y rankiny bagaza det juos reikia, ar kur nori? g.gif
Ir beje, ka jus dazniausiai dedat y rankiny bagaza? bigsmile.gif 
Aciu labai uz atsakymus is anksto, geros dienytes 4u.gif

skridau ziema is UK su keliais pradarytais buteliukais vaistu vaikui. dejau i rankini bagaza. svarbu istraukti parodyti pries skana.
Atsakyti
Merginos, siandien suzinojau, kad kuriasi nauja aviakompanija, lietuviu clap.gif Viskas kol kas gan kukliai atrodo, bet kainos ju nedidesnes nei Ryanair, ir skrenda jie i Vilniu, kas man aktualu thumbup.gif Ir ciumodanu neapmokestina, ir leidzia iki 20 kg, leliukams iki 10 kg. Va paziurekit, gal kam irgi patiks 4u.gif
http://www.star1.lt/...lt/aviabilietai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elba: 10 birželio 2009 - 22:14
QUOTE(ugniukas @ 2009 06 10, 16:04)
Na , o jeigu noriu i UK parsivezti lietuvisku gerybiu koncervu ir pan , tai padarau siuntini ir issiunciu , galima sakyti kartu  namo griztam  biggrin.gif

o tai tu kokiu budu siunti? g.gif pastu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elba @ 2009 06 10, 21:12)
Merginos, siandien suzinojau, kad kuriasi nauja aviakompanija, lietuviu  clap.gif Viskas kol kas gan kukliai atrodo, bet kainos ju nedidesnes nei Ryanair, ir skrenda jie i Vilniu, kas man aktualu  thumbup.gif Ir ciumodanu neapmokestina, ir leidzia iki 20 kg, leliukams iki 10 kg. Va paziurekit, gal kam irgi patiks  4u.gif

O!!! bigsmile.gif bus galima i Vilniu skrist, man irgi to tereikia thumbup.gif kazin, ar is Gatwick? ax.gif
is pradziu neatidare nuorodos, bet jau veikia, pasiziurinesiu thumbup.gif
Atsakyti
atidare mirksiukas.gif Skrenda i Stanstead'a, kas yra dar geriau man, nors tu atrodo SE, tai tau Gatwick arciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elba @ 2009 06 11, 09:00)
atidare  mirksiukas.gif Skrenda i Stanstead'a, kas yra dar geriau man, nors tu atrodo SE, tai tau Gatwick arciau  g.gif

man Gatwick geriau, bet is Stansted tik skrenda unsure.gif
bet kiek ziurejau- labai letai psl veikia ir jokio bilieto nerado g.gif vis raso, kad nera skrydziu g.gif
tik parasau ir ziuriu kazka paraso blush2.gif rado jau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rico: 11 birželio 2009 - 10:10
Smagu girdeti del nauju oro liniju thumbup.gif tik mums Vilnius labai juo nuo namu toli - Kaunas patogiau smile.gif

QUOTE(sirma @ 2009 06 10, 20:16)
o tai tu kokiu budu siunti? g.gif  pastu? g.gif

vairuotojam siuntini idedu .... na tie kur su mikriukais i Uk vazineja , ir zmones ir siuntinius veza... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elba @ 2009 06 10, 22:12)
Merginos, siandien suzinojau, kad kuriasi nauja aviakompanija, lietuviu  clap.gif Viskas kol kas gan kukliai atrodo, bet kainos ju nedidesnes nei Ryanair, ir skrenda jie i Vilniu, kas man aktualu  thumbup.gif Ir ciumodanu neapmokestina, ir leidzia iki 20 kg, leliukams iki 10 kg. Va paziurekit, gal kam irgi patiks  4u.gif

Bet brangiau gaunasi vistiek o man dar visai nepakeliu kam pakelui tai gal ir apsimoka pamoketi daugiau tas pats iseina kas is kauno grysti nes 3 asmenim 1500 tai apie 500 svaru daugoka nebent kokiu akciju bus veliau tai tada taip nes man patinka akcijos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Elba @ 2009 06 10, 23:12)

kodel sitos avialinijos neatsirado anksciau doh.gif iki 23 men vaikui reik moket tik 21 lt, o ne kaip ryanair 20 svaru ir dar galima pasimt 10 kg bagazo, tai kaina iseina viska sudejus ta pati kaip pirkt uz 0 lt is ryanair su bagazu, tik cia dar daugiau galima visko pasimt bigsmile.gif
Atsakyti