Kaip idomiai kas cia do laida apie ka?
Cia manes klausi?
QUOTE(danske @ 2009 07 28, 21:44)
Labas
Reikia pagalbos. Per TV rodo toki seriala - Jassi jassi koi nahin. Man reiktu visu sekanciu seriju zmogui, kuris gali nebesulaukti kol vis parodys. Liga. Labai noriu bent taip pradziugint. Niekad nesu to dariusi, bet gal kaip nors susitvarkyciau
Reikia pagalbos. Per TV rodo toki seriala - Jassi jassi koi nahin. Man reiktu visu sekanciu seriju zmogui, kuris gali nebesulaukti kol vis parodys. Liga. Labai noriu bent taip pradziugint. Niekad nesu to dariusi, bet gal kaip nors susitvarkyciau
niu nerandu as
As tai nemoku ieskot
. Bet tokia situacija. Dar yra kitas pavadinimas
"There is no one like Jassi". Vienur radau, bet ne tas. O ta seriala rodo per BTV. Tik kol parodys. Istemptas baisingai. Man jis kvailas, bet .... Ziurintysis nezino, bet artimieji tai geriausiu atveju mano ,kad teks gyventi kokias 2-3 savaites. Baisoka ,bet yra kaip yra.
"There is no one like Jassi". Vienur radau, bet ne tas. O ta seriala rodo per BTV. Tik kol parodys. Istemptas baisingai. Man jis kvailas, bet .... Ziurintysis nezino, bet artimieji tai geriausiu atveju mano ,kad teks gyventi kokias 2-3 savaites. Baisoka ,bet yra kaip yra.
Gal kas užmatė kur anglų ar lietuvių kalba filmus 'Cry baby', 'Grease' ir 'Grease 2'?
Dėkui, Jurgidar, bet ne tas čia.. Niekur aš jų nerandu..
Labai noriu pažiūrėt Šarknicko filmą "Nepalikit, prašau" Gal galit padėt surast?
QUOTE(vipppp @ 2009 07 29, 00:29)
Gal kas užmatė kur anglų ar lietuvių kalba filmus 'Cry baby', 'Grease' ir 'Grease 2'? 
na rodos cia maciau
http://torrents.ru/f...c.php?t=1054686
QUOTE(JURGIDAR @ 2009 07 28, 23:29)
čia man rodos tas fimas "Džesė bjaurusis ančiukas iš Indijos" kažkas panašaus
QUOTE(Giedrime71 @ 2009 07 30, 13:50)
Dėkui.. Susipratau jau per torrentz.com paieškoti