Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškom filmų toliau 4

QUOTE(sarune_1 @ 2009 10 12, 13:58)
NA jei nesudetinga ir neapsunkintu butu neblogai abi dalis gauti  ax.gif
Aciu.

Jei LT kalba, tai BTT irgi siuo metu seederiu nera, gal vakare bus ... g.gif

Jei RU kalba,tai badykite cia
Atsakyti
QUOTE(maiklas @ 2009 10 12, 14:04)
Jei LT kalba, tai BTT irgi siuo metu seederiu nera, gal vakare bus ...  g.gif

Jei RU kalba,tai badykite cia

Hm , atsiprasau uz nekuklu klausima " Maiklas" tai cia "ji" bendrauja ar "JIs". Labai aciu. Bet kitas klausimas tikriausiai tame mistiniame BTT reikes kokiu slaptazodziu ar kokiu nors pakvietimu. O kas tas BTT??? Sorry , jei durni klausimai, bet as tik mokausi mirksiukas.gif

Aciu.
Atsakyti
QUOTE(sarune_1 @ 2009 10 12, 14:49)
Hm , atsiprasau uz nekuklu klausima " Maiklas" tai cia "ji" bendrauja ar "JIs". Labai aciu. Bet kitas klausimas tikriausiai tame mistiniame BTT reikes kokiu slaptazodziu ar kokiu nors pakvietimu. O kas tas BTT??? Sorry , jei durni klausimai, bet as tik mokausi  mirksiukas.gif

Aciu.

Visiškai normalus klausimas būtų, tik šiaip jau Maiklas skamba vyriškai ir bent jau iki šiol buvau ir atrodo dar tebesu vyras lotuliukas.gif biggrin.gif

Dėl klausimo "kas tas BTT?" - tai mano paraše yra visa reikalinga informacija tongue.gif Arba galite pavartyti puslapius šioje temoje >>>> torrentai ir rasite daugiau informacijos apie lietuviškus trackerius ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maiklas: 12 spalio 2009 - 15:11
QUOTE(maiklas @ 2009 10 12, 15:57)
Visiškai normalus klausimas būtų, tik šiaip jau Maiklas skamba vyriškai ir bent jau iki šiol buvau ir atrodo dar tebesu vyras  lotuliukas.gif  biggrin.gif

Dėl klausimo "kas tas BTT?" - tai mano paraše yra visa reikalinga informacija tongue.gif Arba galite pavartyti puslapius šioje temoje >>>> http://www.supermama...howtopic=477401 ir rasite daugiau informacijos apie lietuviškus trackerius ...

NA taip juokingas tas mano klausimas, bet siais demokratijos ir liberalizmo laikais , jau nebelabai besusigaudai kas yra kas, ypac kai atsiranda ir superteciai. Sorry jei kaip nors tave sutrikdziau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sarune_1: 12 spalio 2009 - 15:12
QUOTE(sarune_1 @ 2009 10 12, 16:09)
NA taip juokingas tas mano klausimas, bet siais demokratijos ir liberalizmo laikais , jau nebelabai besusigaudai kas yra kas, ypac kai atsiranda ir superteciai. Sorry jei kaip nors tave sutrikdziau.

Nesutrukdei, o tik sujuokinai : o juoktis as megstu. tongue.gif
Atsakyti
Sveiki, gal galima būtų sužinoti, kur galėčiau pažiūrėti "The horse whispherer" ir "Ever after:a cinderella story" nemokamai?
Labai būsiu dėkinga, jei kas galės padėti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos, labai reikia Krzystofo Kieslowskio filmų ciklo „Dekalogas“ 4u.gif gal zinot is kur galeciau ji parsisiusti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonbonke... @ 2009 10 18, 15:45)
sveikos, labai reikia Krzystofo Kieslowskio filmų ciklo „Dekalogas“  4u.gif gal zinot is kur galeciau ji parsisiusti?  4u.gif

Siuskites is cia >>> http://isohunt.com/t...LOG?tab=summary
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maiklas: 18 spalio 2009 - 17:30
dėkui, Maiklai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*LADA* @ 2009 07 16, 16:11)
Gal žinor iš kur parsisiųsti high school musical 3 lietuvių kalba? Dukra dvi serijas turi , o trečios niekaip nerandu  verysad.gif

Yra cia http://www.filmai.in/uzeik-39110.html ,bet reikia registruotis:)
Papildyta:
QUOTE(janone @ 2009 08 12, 08:50)
Internetas mano letas, neiseis online ziuret  verysad.gif

Aš palaukiu,kol pilnai pasikrauna filmas,o tada ziuriu be problemu:)
Atsakyti
QUOTE(skirma72 @ 2009 10 18, 20:02)
Yra cia  http://www.filmai.in/uzeik-39110.html  ,bet reikia registruotis:)
Papildyta:

Aš palaukiu,kol pilnai pasikrauna filmas,o tada ziuriu be problemu:)

Skirma- visu pirma paziurekite i situ zinuciu laika ..... doh.gif Antra - nu niekaip neikertu, kam kankintis ir ziureti filmus internete,kai galima parsisiusti? .... Trecia - tas filmas tikrai daug kur yra idetas, pvz: cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maiklas: 18 spalio 2009 - 19:37
QUOTE(maiklas @ 2009 10 18, 20:36)
Skirma- visu pirma paziurekite i situ zinuciu laika .....  doh.gif  Antra - nu niekaip neikertu, kam kankintis ir ziureti filmus internete,kai galima parsisiusti? ....  Trecia - tas filmas tikrai daug kur yra idetas, pvz: cia

Atsakau:
1) O,dėl laiko Jūs teisus,sorry
2)Puiku,čia kiekvieno teisė rinktis(ne kiekvienas,atsisiuntęs filmą-gali jį visą naktį ar dar ilgiau (ypač jei internetas lėtas )dalinti,kad palaikytų savo reitingą),taigi,kas nori žiūri,kas nori-siunčiasi.Šiame tinklalapyje yra abi galimybės:)
3)Teisingai,šis filmas tikrai yra įdėtas pvz.:www.filmupasaulis.net; www.torentai.lt ir tikriausiai dar daug kur kitur:)
Atsakyti