Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (II tema)

sveikutes,seniai jau buvau cia ,nu ir groziu pridejot blink.gif ,maniskiai tai jau po ziedu visi tik salotas augina,tik va si lemon lime greiciausiai teks atsisveikint ,puvo jis man ,vis puvo,oas vis bandziau gydyt,kol beveik nieko neliko,liko dabar kaip tulpes svogunas susitrauke,nezinau ar isgyvens,ryt gal nuotrauka idesiu jusu teismui unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mažiausia @ 2009 07 24, 10:09)
Ice tea, gražuoliai taviškiai  wub.gif

Maniškiai jau žydėjo prieš pora savaičių, bet tik dabar prisiruošiau foto įkelt...  blush2.gif

Magic Green...  wub.gif

user posted image

Dancing Queen...  wub.gif

user posted image

ir nepažįstamas...  wub.gif

user posted image

sveikos smile.gif
bet jau DAANCING QUIN wub.gif wub.gif seile istyso bigsmile.gif
o mano kaimiskam nieko ,jau 3 ziedkocius turejo,numete ziedus,taai daba vien salotos like schmoll.gif ,reiks iki EG palekti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mader @ 2009 07 23, 12:16)
nutai kuri  man is po nosies nuneset?  g.gif ... davai siulykit kitus  cool.gif  mirksiukas.gif

Tai as biggrin.gif blush2.gif Nepyk,ant ligoniu net daktarai nepyksta mirksiukas.gif Gal maniskiai koki vaika lysvej isperes,galesiu kompensuot smile.gif g.gif
Atsakyti
"Sodo spalvose" mačiau lietuvos amarilį gigantą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 07 25, 11:19)
Tai as  biggrin.gif  blush2.gif Nepyk,ant ligoniu net daktarai nepyksta mirksiukas.gif Gal maniskiai koki vaika lysvej isperes,galesiu kompensuot smile.gif  g.gif

bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2009 07 26, 16:59)
"Sodo spalvose" mačiau lietuvos amarilį gigantą thumbup.gif

Aš parduotuvėje perskaičiau blush2.gif
Atsakyti
iškilo bėda unsure.gif

Kur Kaune gaut fugicido amariliams nuo raudonligės, nes Megos Senukai prisikrovę jų pilną spintą, bet sakė tokio neturi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mažiausia @ 2009 07 27, 08:30)
iškilo bėda  unsure.gif

Kur Kaune gaut fugicido amariliams nuo raudonligės, nes Megos Senukai prisikrovę jų pilną spintą, bet sakė tokio neturi  unsure.gif

Kažin ar yra specialus fungicidas amariliams. Aš tai pirkau kad ir svogūninėms gėlėms būtų, bet ten kažkos paprastas buvo unsure.gif

Primenu, kad NAUJA TEMA ČIA
Atsakyti
pirma baigiam sia wink.gif
Atsakyti
Ar nebuvot pas bobulensija gal ka gero jau turi
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti