Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

QUOTE(nippe @ 2009 05 31, 19:52)
2008-09-23----2009-06-30 (ateity)  wub.gif

net metu neišnešiojai ????? geras. kaip fainei, kad tuoj tuoj jau nuims wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Baby.. @ 2009 05 31, 19:59)
net metu neišnešiojai ????? geras. kaip fainei, kad tuoj tuoj jau nuims  wub.gif

Joa drinks_cheers.gif wub.gif bet ir nenoriu as ju nuimti blush2.gif man tie breketukai TOOOOKIE grazuciai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nippe @ 2009 05 31, 21:04)
Joa  drinks_cheers.gif  wub.gif  bet ir nenoriu as ju nuimti  blush2.gif man tie breketukai TOOOOKIE grazuciai  ax.gif

tai kad tavo dantys apskritai labai grazus smile.gif kad mano tokie butu... schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(nippe @ 2009 05 31, 20:04)
Joa  drinks_cheers.gif  wub.gif  bet ir nenoriu as ju nuimti  blush2.gif man tie breketukai TOOOOKIE grazuciai  ax.gif

tiesa.as kai ziuriu i jau tiesius dantukus su breketais man tie breketai kaip papuošalai buna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2009 05 31, 20:05)
tai kad tavo dantys apskritai labai grazus smile.gif kad mano tokie butu... schmoll.gif  schmoll.gif

Aciu wub.gif DABAR grazus... nors buvo zmoniu,kurie nesuprasdavo kam as dejaus breketus, mazdaug ir taip viskas gerai ax.gif
nesisielok mirksiukas.gif breketai viska istaiso...ir tu busi ne isimtis mirksiukas.gif
Beje, ar yra tavo foto? Nepastebejau g.gif
Papildyta:
QUOTE(Baby.. @ 2009 05 31, 20:09)
tiesa.as kai ziuriu i jau tiesius dantukus su breketais man tie breketai kaip papuošalai buna  ax.gif

Tokiu atveju tam yra skirti akmenukai, kristaliukai wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nippe: 31 gegužės 2009 - 19:11
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 05 28, 21:28)

stai mano dantukai smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2009 05 31, 22:07)
stai mano dantukai smile.gif 4u.gif

jusu dantukai atrodo pakankamai tiesus, gal jau greit nuims jums? ax.gif
Atsakyti
oo, kiek daug dantuku foto naujojoje temuteje thumbup.gif
man pirmaji paverzima darys birzelio 9 diena. Bet man atrodo, kad niekas nepasikeite, stovi vietoje viskas schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murzuliukas: 01 birželio 2009 - 09:02
QUOTE(murzuliukas @ 2009 06 01, 10:01)
oo, kiek daug dantuku foto naujojoje temuteje  thumbup.gif
man pirmaji paverzima darys birzelio 9  diena. Bet man atrodo, kad niekas nepasikeite, stovi vietoje viskas  schmoll.gif

Kiek laiko jau esi su breketais? siaip dantys pradeda judeti po gero menesio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmosius @ 2009 06 01, 10:44)
jusu dantukai atrodo pakankamai tiesus, gal jau greit nuims jums? ax.gif

esu su breketais 9men ir apie nuemima dar net nekalba g.gif nu gal neuzsites gydymas iki 2metu..
Papildyta:
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 06 01, 11:48)
Kiek laiko jau esi su breketais? siaip dantys pradeda judeti po gero menesio  smile.gif

as pamaciau pokycius po menesio smile.gif kai pradejo tiesintis tai taip dziaugiausi smile.gif i veidrodi i diena kelis kartus ziurejau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2009 06 01, 10:52)

as pamaciau pokycius po menesio smile.gif kai pradejo tiesintis tai taip dziaugiausi smile.gif i veidrodi i diena kelis kartus ziurejau biggrin.gif

Mhmm as irgi is pradziu ziuredavau, o paskui kazkaip apsipratau smile.gif o dabar, kuo toliau-tuo maziau matomu pokyciu, nes dantys daugmaz lygus..dabar jau esu su breketais 6,5 menesio, tai pokyciai labiau jauciami nei matomi - pvz pasikeites dantu sukandimas:)
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 06 01, 12:42)
Mhmm as irgi is pradziu ziuredavau, o paskui kazkaip apsipratau smile.gif  o dabar, kuo toliau-tuo maziau matomu pokyciu, nes dantys daugmaz lygus..dabar jau esu su breketais 6,5 menesio, tai pokyciai labiau jauciami nei matomi - pvz pasikeites dantu sukandimas:)

as jau 9men ir pokyciu isvis jau nebematau biggrin.gif
Atsakyti