Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

QUOTE(Baby.. @ 2009 06 04, 19:56)
Kašariukė- neuzsikisa ? hmm kaip cia taip ?  g.gif  man uzsikisa viskas, bet vistiek as ir tarpdanciu sepetuka kasdien naudoju ,ir siula, bet si reciau(karta i sav.), nes labai jau ilgai  doh.gif 

o norejau paklausti,jus valot su siulu tik aplink breketus ? ar tarp dantu kisat siula?

tarp dantu kisu siula mirksiukas.gif
Atsakyti
Taigi yra specialus tarpdanciu siulas breketuotiems smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Shin @ 2009 06 04, 21:33)
Taigi yra specialus tarpdanciu siulas breketuotiems smile.gif
user posted image

man paprasti irgi geri smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Baby.. @ 2009 06 04, 19:56)
o norejau paklausti,jus valot su siulu tik aplink breketus ? ar tarp dantu kisat siula?

Aš turiu vieno danties sepeteli tai su juo aplink breketus valau. Dar dave ale tarpudančio šepetėlį tai su juo valau už vielutės tarp breketų. Tarpudančio siūlo dar nenaudoju , nes dar skauda...
Velnias man skauda dantis krūminius kur sakė yra židiniai... tai nežinau ar čia skauda nes jau reikes vel eiti kanalus valytis ar dėl breketų... Reikia tikėtis kad per savaitgali neįsismarkaus skausmai...
Atsakyti
QUOTE(buozgalviuks @ 2009 06 04, 21:46)
man paprasti irgi geri smile.gif

nezinau cia turbut kaip kam, bet man su specialu siulu viskas gaunasi daug lengviau ir greiciau mirksiukas.gif Kol jo buvau nebandzius, tai vis vargau su paprastais, o dabar net nesuku galvos, perku is karto specialu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2009 06 05, 10:43)
nezinau cia turbut kaip kam, bet man su specialu siulu viskas gaunasi daug lengviau ir greiciau  mirksiukas.gif Kol jo buvau nebandzius, tai vis vargau su paprastais, o dabar net nesuku galvos, perku is karto specialu  mirksiukas.gif

O kur ta spec siūlą perki? kažkaip neužmačiau
Atsakyti
QUOTE(Kašariukė @ 2009 06 05, 11:15)
O kur ta spec siūlą perki? kažkaip neužmačiau

vaistinese tikrai turi but, nes as ne Lt gyvenu blush2.gif bet zinau, kad mergaites ir cia anksciau rase, kad perka ta siula mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2009 06 05, 11:25)
vaistinese tikrai turi but, nes as ne Lt gyvenu  blush2.gif bet zinau, kad mergaites ir cia anksciau rase, kad perka ta siula  mirksiukas.gif

supratau, reikės dar pasidairyti g.gif Dėkui 4u.gif
Atsakyti
O galima dar karta specialaus tarpdanciu siulo nuotraukytes? neisidemejau, nes as su oral-b tai vargstu, ypac kai valausi galinius dantis, kol as ta galiuka perkista pasiemu. aciu
Atsakyti
QUOTE(PILNATIS13 @ 2009 06 05, 12:27)
O galima dar karta specialaus tarpdanciu siulo nuotraukytes? neisidemejau, nes as su oral-b tai vargstu, ypac kai valausi galinius dantis, kol as ta galiuka perkista pasiemu. aciu

va cia alit pasiziuret:
http://www.amazon.co...amp;s=drugstore
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2009 06 05, 12:36)

aciu
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2009 06 05, 12:36)

o šiaip kuo jis kitoks nei kiti? nes aš toki išsiplečiantį ir turiu.
Atsakyti