Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

Sveikutes, pasiguosti uzsukau..istrauke man dantuka 1dieni (netelpa pas mane jie tai teko jau antra salinti) nebuvo jis taisytas, galima sakyti sveikas, ir stai iki snd kankinuos skausmuose..zaizdele negyja, patinus, jau be vaistu sunkiai issiverciu...gal kuriai tai buvo? man jau 3 dantuka trauke bet kitus du paskaudedavo pirma diena ir praeidavo o sitas... verysad.gif galvoju gal reikia pas ta pacia chirurge apsilankyti gal kas negerai... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Camana @ 2009 06 20, 17:24)
Sveikutes, pasiguosti uzsukau..istrauke man dantuka 1dieni (netelpa pas mane jie tai teko jau antra salinti) nebuvo jis taisytas, galima sakyti sveikas, ir stai iki snd kankinuos skausmuose..zaizdele negyja, patinus, jau be vaistu sunkiai issiverciu...gal kuriai tai buvo? man jau 3 dantuka trauke bet kitus du paskaudedavo pirma diena ir praeidavo o sitas... verysad.gif  galvoju gal reikia pas ta pacia chirurge apsilankyti gal kas negerai...  unsure.gif

Va va mano draugei ta pati problema buvo, jai trauke kruminius du, o gal netgi protinius, dabar nepamenu, bet jai tai buvo tiek istine... dvigubas zandas budavo blink.gif ir skaudedavo jai nerealiai, apie savaite gal kankindavosi... Bet jeigu tau viena diena paskaudedavo tuos dantukus senuosius, kuriuos trauke, o si skauda ilgiau, manau dar palauk diena, dvi, jei nepraeis, eik pas gydytoja smile.gif Nelauk kol jonines ateis, ir niekas nebedirbs smile.gif Sekmes. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(buozgalviuks @ 2009 06 20, 15:17)
sarasiukas musu pilneja,junkites ir toliau 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ir as i az parasiau, tik pamirsau pridurti jog nesioju metalinius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(puzlee @ 2009 06 20, 17:40)
Va va mano draugei ta pati problema buvo, jai trauke kruminius du, o gal netgi protinius, dabar nepamenu, bet jai tai buvo tiek istine... dvigubas zandas budavo  blink.gif  ir skaudedavo jai nerealiai, apie savaite gal kankindavosi... Bet jeigu tau viena diena paskaudedavo tuos dantukus senuosius, kuriuos trauke, o si skauda ilgiau, manau dar palauk diena, dvi, jei nepraeis, eik pas gydytoja  smile.gif  Nelauk kol jonines ateis, ir niekas nebedirbs  smile.gif  Sekmes.  ax.gif
Papildyta:

Ir as i az parasiau, tik pamirsau pridurti jog nesioju metalinius doh.gif

o tai draugei praejo tie skausmai po to? unsure.gif matai man buna kad skausmas taip lyg i ausi nori eiti, bijau kad nebutu koks nervo uzdegimas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Camana @ 2009 06 20, 17:44)
o tai draugei praejo tie skausmai po to?  unsure.gif matai man buna kad skausmas taip lyg i ausi nori eiti, bijau kad nebutu koks nervo uzdegimas  verysad.gif

Nu jo, ji kazkokias tabletes gerdavo, kai jai labai skaudedavo.. jogurtus galedavo tik valgyti, daugiau nieko, bet jai praejo. Gal reketu paskambinti savo chirurgei ir paklausti ar normalus kad taip vyksta? Bet manau, kad kiek gali buti patines zandikaulis, o jis metasi po to prie ausies, gal todel ir skauda g.gif
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 06 20, 14:30)
Tai kaip tik nekeista, kad PO sudejimo atsirado, tai normalu, dantukai del breketu juda. vat tikrai keista butu jei PRIES breketu sudejima jie tau klibetu visi, va tada tai beda butu biggrin.gif  4u.gif vaistuku isgerk ir ne taip skaudes, nekenetek jei lb skauda

ne taip issireiskiau matyt smile.gif galvojau, kad klibes ar kazkas panasaus darysis kai pavers, o kai sudejo pasake "nu pora savaiciu pripratimui ir paversim", tai ir nesukau sau galvos blush2.gif o Ibuprofenas man jau kaip roziniai saldainiukai ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Kašariukė @ 2009 06 20, 14:56)
aš turbūt ir nepaguosiu...
Man dabar kiekviena diena, po vieną vis kita priekinį dantį skauda... Jau trečią diena... Pirma dieną skaudėjo vieną priekinį, antra dieną - apatinį, šian kitą viršutinį, rytoj turbut kitą apatinį skaudės  doh.gif
Vis mokausi kąsti... vakar minkštą pyragaitį kandau, bet dėl tų skaudančių priekinių truputį kančia gaunasi...
Aišku kam tai aktualu tai visi sako kad labai sukūdau, bet tai kur nesukūsi, kai valgai trečia savaitę tik varškę ir sūrelius   doh.gif

saziningai, as ne valgau, o ziaumoju maista, arba pienuka geriu kaip 2.gif lotuliukas.gif
o kad pakudau ir man sake tik man kiekvienas kg. yra labai svarbus ir visai nenoriu ne gramo prarast rolleyes.gif
nu zodziu friends.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maza_maza: 20 birželio 2009 - 20:02
QUOTE(Camana @ 2009 06 20, 17:24)
Sveikutes, pasiguosti uzsukau..istrauke man dantuka 1dieni (netelpa pas mane jie tai teko jau antra salinti) nebuvo jis taisytas, galima sakyti sveikas, ir stai iki snd kankinuos skausmuose..zaizdele negyja, patinus, jau be vaistu sunkiai issiverciu...gal kuriai tai buvo? man jau 3 dantuka trauke bet kitus du paskaudedavo pirma diena ir praeidavo o sitas... verysad.gif  galvoju gal reikia pas ta pacia chirurge apsilankyti gal kas negerai...  unsure.gif

Pagerkit nimesilį, jis bene efektyviausiai skausmą malšina ir veikia priešuždegimiškai 4u.gif Jei nepraeis, gali tekti antibiotikus vartoti 4u.gif Hm, dar kartą perskaičiau doh.gif Per savaitę tikrai turėjo praeit skausmai, būtinai pasirodykit gydytojai 4u.gif

Kuri rašėt dėl žandikaulio sąnario skausmo - tai čia ne juokas unsure.gif Dabar reiktų pasaugot sąnarį - nesižiot stipriai ir duot jam kuo didesnę ramybę 4u.gif Nekramtyt kieto maisto, kad kuo mažiau darbo gautų 4u.gif Gali praeiti, o gali ir ne...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Slapux: 20 birželio 2009 - 21:41
QUOTE(buozgalviuks @ 2009 06 19, 19:55)
Tai va kas nori prisijungti kitoj temoje(kuri bus sukurta ,kai si pasibaigs) kurioje sukursiu sarasiuka,kas kiek nesioja breketus.Atsiuskit man emeilu agnet@info.lt laiskuti,su siais atsaklymais:
1. kada sudejo breketus (virsus, apacia);
2. kokio tipo breketai (paprasti, damon ir tt.);
3. miestas ir gydytoja

Visos kartu lauksime holivudiskos sypsenos 4u.gif  4u.gif  4u.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maza_maza @ 2009 06 20, 21:00)
ne taip issireiskiau matyt  smile.gif  galvojau, kad klibes ar kazkas panasaus darysis kai pavers, o kai sudejo pasake "nu pora savaiciu pripratimui ir paversim", tai ir nesukau sau galvos  blush2.gif o Ibuprofenas man jau kaip roziniai saldainiukai  ax.gif
Papildyta:
saziningai, as ne valgau, o ziaumoju maista, arba pienuka geriu kaip  2.gif  lotuliukas.gif
o kad pakudau ir man sake tik man kiekvienas kg. yra labai svarbus ir visai nenoriu ne gramo prarast  rolleyes.gif
nu zodziu  friends.gif

as irgi saugau svori,tai nenoreciau numest smile.gif bet ir nenumeciau,nes su breketais man pradzioj man kazkaip priekiniai labiau skaudejo,tai su galiniais pakramdydavau,viska susipjaustydavau,kad nereiktu kast,tai labai ipratau pjaustyt ir dabar,nors obuoli valgau normaliai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(buozgalviuks @ 2009 06 21, 00:22)

as jau issiunciau laiskeli wink.gif
Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2009 06 21, 16:03)
as jau issiunciau laiskeli wink.gif

aciu,gavau smile.gif 4u.gif
Atsakyti
As numeciau gal kokius 2kg., bet manau tuoj jie sugrys. Pradzioje sunkiai valgydavau, o dabar susipjaustau ir tasau. Tik nelabai yra tu uzkandziavimu, prie kavos ir arbatos sausainiuku, nes tingiu dantis paskui valytis. lotuliukas.gif
O dabar pastebejau, kad priekinius man pradeda mausti, gal jau judeti pradejom, kaip faina butu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(PILNATIS13 @ 2009 06 21, 19:21)
Tik nelabai yra tu uzkandziavimu, prie kavos ir arbatos sausainiuku, nes tingiu dantis paskui valytis.  lotuliukas.gif
O dabar pastebejau, kad priekinius man pradeda mausti, gal jau judeti pradejom, kaip faina butu.  ax.gif

man irgi tas pats. . labai megstu koki sokoladuka,saldaini ar koki sumustini prie tv suvalgyti,bet dabar daznai atsisakau,nes tyngiu taip daznai dantis valyti lotuliukas.gif
Atsakyti