Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

QUOTE(Naidra @ 2009 05 28, 17:15)
Ačiū dievui, kad neturiu nuotraukos, kaip atrodžiau prieš sudedant breketus. Nenoriu prisiminti savęs ir savo kompleksų. Užtai dabar, kad ir su geležiukais, šypsausi, nes rezultatai akivaizdūs thumbup.gif

as irgi dabar placiai sypsausi,visi pastebi biggrin.gif
Atsakyti
kaip nuotrauka ideti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2009 05 28, 16:37)
kaip nuotrauka ideti? g.gif

Galit man atsiūst ,aš įdėsiu smile.gif sandr@centras.lt
Atsakyti
QUOTE(Kašariukė @ 2009 05 28, 13:41)
Broliui pirmadieni, o man antradieni iškarto breketus dės  unsure.gif

O nuo ko cia priklauso, kad vieniems deda su gumytemis, o kitiems iskarto?

Atsakyti
Man neiseina ideti nuotrauku, gal ir gerai tokie jie baisus, geda rodyti. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(PILNATIS13 @ 2009 05 28, 18:59)
Man neiseina ideti nuotrauku, gal ir gerai tokie jie baisus, geda rodyti.  blush2.gif

Ko čia gėdytis,gi tai normalu visiems būna ir tokių atvejų daugybę.
Atsakyti
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 05 28, 17:02)
aišku biggrin.gif

Tai kas pasirodyt išdrįs savo dantukus ?  g.gif  ar tik aš viena tokia drąsi su tokiais baisiais dantimis ? biggrin.gif

Tai jau tikrai nebaisus tavo dantukai, nepergyvenk, mano kapliai tokie baisus buvo, kad net nedrisciau ju niekam rodyt doh.gif Dabar jau po biski darosi panasus i dantis biggrin.gif
Atsakyti
Štai justytės foto smile.gif gražūs dantukai wub.gif thumbup.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
justytės jau į pabaigą eina ? nes nematau būtent dėl kokios priežasties breketai blush2.gif
kiek laiko nešioji ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naujasis: 28 gegužės 2009 - 19:30
QUOTE(Naujasis @ 2009 05 28, 21:29)
justytės jau į pabaigą eina ? nes nematau būtent dėl kokios priežasties breketai  blush2.gif
kiek laiko nešioji ?

ir kokia ta priezastis?
dar pabaigos nesimato net su ziburiu biggrin.gif as neturiu dar apacioje breketu ir mano sakandis negeras. visas priekinis zandikaulis isejes i prieki doh.gif
o nesioju jau 9menesius smile.gif sian kaip tik lygiai 9men smile.gif

ou_jeaa---> aciu 4u.gif
Papildyta:
prasom nuotrauku smile.gif drasiau mergytes wink.gif

4u.gif
pasigirkim savo dantuku pasiekimais ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justyte**: 28 gegužės 2009 - 20:02
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 05 28, 17:40)
Galit man atsiūst ,aš įdėsiu smile.gif sandr@centras.lt

Issiunciau i el.pasta savo nuotraukyciu.
Atsakyti
sveikutes, 4u.gif visu pirma sveikinu visas naujai prisijungusias ir breketuotas, kantybes mergaites, per kancias i zvaigzdes thumbup.gif as breketuota jau 5 sav, snd buvau pirmam paverzime, tai db truputeli maudzia, bet nieko gyventi galima biggrin.gif ir sake jau apacia pradeti tvarkytis, reikia dar viena dantuka salinti ir akmenukus valyti..tai vat gal kas galit patarti kur butu galima kaune higieniste rasti nebloga? galvoju reiktu higienini valyma pasidaryti tai bent svaru butu blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti