Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

[quote=Kašariukė,2009 05 29, 23:07]
o man patinka mano smailūs iltiniai dantukai wub.gif

na ziuresiu kaip man jie atrodys kai dantukai bus tiesus,nes del iltiniu ir dejau breketus,gal jei man irgi patisk tada biggrin.gif
Atsakyti
sveikos, na aš ir pabandysiu pasirodyt, kaip atrodo mano dantukai, dar tik 3 diena su geležiukais ax.gif
user posted image]My Webpage[/URL]
Atsakyti
QUOTE(amusante20 @ 2009 05 30, 11:49)
sveikos, na aš ir pabandysiu pasirodyt, kaip atrodo mano dantukai, dar tik 3 diena su geležiukais  ax.gif
user posted image]My Webpage[/URL]

kad labai jau foto mazyte..
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 05 30, 12:53)
kad labai jau foto mazyte..

aga ,nelabai kas matosi smile.gif
Atsakyti
tai kad man nelabai pavyksta įkelt tos nuotraukos : arba gaunasi milžiniška arba tokia...
tad įkeliu nuorodą, gal ten aiskiau bus ax.gif
http://public.fotki....i/p1020888.html

slaptazodis leonarda
Atsakyti
QUOTE(Kašariukė @ 2009 05 29, 22:07)
Velnias, gal man ir detis 8 safyrinius... man ortodonte siule detis 10 safyriniu... ir kai pažiūriu tai lyg tie 5ieji matosi kai šypsausi... paskaiciavau kad maždaug 80 lituku skirtumas tarp 8 ir 10 safyriniu  g.gif
pas mane ant 14 dantu bus  g.gif Nors sistema yra tik 12 dantu...

Niu žinok kai smarkiau išsišiepiu, kažkiek matosi tie paskutiniai metaliniai, bet čia jau smulkmena smile.gif Ir tai matosi, jei kažkas iš šono žiūrėtų biggrin.gif Tai kažkaip nutariau, kad užteks ir 8 safyriukų smile.gif O ir vis pigiau hihihi.gif

Siūliau PLAČIAI nusišypsoti ir nusifotkint su kokiu telefu, susiskaičiuosi, kiek ten tų dantų matosi biggrin.gif Gal tikrai 10 nereikia smile.gif
Atsakyti
Sveiki, norejau paklausti, ar breketai "taiso" tik kreivus dantukus, ar gali padeti juos siek tiek sustumti viena prie kito , nes mano didoki tarpai tarp dantu ir ne kaip atrodo... doh.gif unsure.gif ar tokiu atveju galetu padeti tiesiog plokstele?
Atsakyti
QUOTE(Bonya @ 2009 05 30, 15:48)
Sveiki, norejau paklausti, ar breketai "taiso" tik kreivus dantukus, ar gali padeti juos siek tiek sustumti viena prie kito , nes mano didoki tarpai tarp dantu ir ne kaip atrodo... doh.gif  unsure.gif  ar tokiu atveju galetu padeti tiesiog plokstele?

man atrodo taiso tarpus smile.gif
Atsakyti
O gal kas dejosi breketus Estetines odontologijos klinikoj Egles Urbutienes,Sviliskiu g? Arba Juozapaviciaus g dantu harmonijoj? Kokie atsiliepimai ir pas koki gydytoja lankotes? Uzsirasiau i dantu harmonija konsultacijai.tik kazkaip bijau i pirma pasitaikiusia klinika.
Atsakyti
QUOTE(NIDA @ 2009 05 30, 18:57)
O gal kas dejosi breketus Estetines odontologijos klinikoj Egles Urbutienes,Sviliskiu g? Arba Juozapaviciaus g dantu harmonijoj? Kokie atsiliepimai ir pas koki gydytoja lankotes? Uzsirasiau i dantu harmonija konsultacijai.tik kazkaip bijau i pirma pasitaikiusia klinika.

kaip jau minejau lankausi dantų harmonijoj, ten tik viena ortodonte su breketais. Kita su paprastom plokštelėm (bent anksčiau buvo) Dar justyte ten pat lankosi. Mes ten nuėjom ir nors buvom dar užsirašę, bet daugiau niekur nebeėjom...
Atsakyti
sveikutes.. gal kam yra buvo kad smuktu dantenos? gydytoja sako kad man jos smunka ir nuogeja dantu saknys.. liepe kruosciai valyt ta vieta.. atrodo valaum bet ziuriu dar labiau pasislinko unsure.gif jei kas buvot susidurusios ka daret?
Atsakyti
4u.gif
o as su tokiu klausymu: uzdejus breketus gydytoja dave vasko, jei kur nors trintu kad uzsideciau. Kadangi man daug kur trina, o darbe reikia daug sneketi tas vaskas greit naudojasi. Gal zinot kur jo galima nusipirkti? Ar jo tik gydytojos tures?
Atsakyti